Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Super fedt produkt. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grinet så meget, som da min mand og jeg kæmpede med gelblast pistoler:) Hurtig svar og god service fra kundeservice, da der opstod en man... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Dejlig nemt og hurtigt. Gode priser. Savner en bedre opdeling af våben. Inddelt efter hvad de kan/hvilken alder de passer til/funktioner. Savner også lidt mere tilbehør der er synligt. Ekstra magas... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Hurtig levering, dog er kvaliteten ikke som forventet. De skyder uregelmæssigt og “styrken” varierer mellem ikke at kunne mærkes med trøje på til at lave store mærker. Træls ikke at vide om de skyd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Havde købt en Gel Blaster til knægten i fødselsdagsgave. Efter ca 8 mdr brug gik motoren i stykker. Efter ganske kort korrespondance med kundeservice, sender de en ny Gel Blaster. Intet brok eller... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lelukauppa
  2. Seikkailulaji
  3. Airsoft-varusteiden myyjä
  4. Lasten lelukauppa

Yrityksen kirjoittama

GELBLAST er Skandinaviens største og ældste gelblast forhandler. Vores mission er at give vores kunder den bedste oplevelse med vores produkter, og vi er stolte af at tilbyde varer af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vores ambition er at sikre, at hver kunde får en fantastisk oplevelse, og vi arbejder målrettet på at levere fremragende kundeservice. Vi har et dedikeret kundesupportteam, der altid står klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål eller problemer, vores kunder måtte have. Vi ønsker at sikre, at hver kunde får en optimal oplevelse med både vores produkter og service. De positive anmeldelser og feedback, vi modtager på Trustpilot, er noget, vi sætter stor pris på. Siden vi startede, har vi leveret til de største butikker og webshops. Via vores egen webshop har vi allerede haft over 10.000 kunder. Vi ser frem til at fortsætte med at levere topkvalitet og fremragende service til vores kunder og værdsætter al den positive feedback, vi modtager. Vi er stolte af både vores virksomhed og de produkter, vi tilbyder, og vi stræber efter at sikre, at hver kunde får den bedste oplevelse med vores gel blasters.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Alt som det skal være 🤘

9. heinäkuuta 2025

Hej Stefan,

Tak for de 5 stjerner – fedt at høre, at alt spillede! 💥🤘
Vi er klar, hvis du får brug for os igen på kundeservice@gelblast.dk 😄

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt. Varen var som forventet.

10. heinäkuuta 2025

Hej Thorkild,

Tusind tak for din anmeldelse – og for de 5 stjerner! ⭐️
Det er skønt at høre, at alt levede op til forventningerne, og at varen kom hurtigt frem 💥📦

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi som altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjov med udstyret! 😄

Saanut 5/5 tähteä

Super service og super produkter

Super god hjemmeside, nem at finde rundt på, hurtig levering. Ved levering havde pakke tydeligvis haft en hård rejse og var noget mørbanket, hvilket desværre resulterede i at jeg havde gel-kugler ud over hele gulvet, kontaktede kundeservice, som hurtigt beklagede - på trods af at det ikke er deres fejl og tilbød straks kompensation i form af nye skud. Super service👌 - ⭐️ ⭐️⭐️⭐️⭐️

2. heinäkuuta 2025

Hej Nina,

Tusind tak for din anmeldelse – og ikke mindst for stjernen! ⭐️
Det er dejligt at høre, at du synes godt om vores hjemmeside og levering – og vi er glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt, da der desværre var gelkugler over hele gulvet 😅💥Selvom det ikke var vores fejl, så går vi meget op i, at du som kunde altid skal sidde tilbage med en god oplevelse – og derfor er vi rigtig glade for, at du oplevede vores service som imødekommende og hjælpsom 💙🎯

Har du brug for os igen, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med legen! 💥😄

I er hurtige

1. heinäkuuta 2025

Hej Michael,

Tak for de 5 stjerner – og for den fine kommentar! 😊
Vi gør os altid umage for at være hurtige, så det er skønt at høre, at du har oplevet netop det 💨📦

Har du brug for hjælp igen, er vi kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse! 💥🎯

I sender hurtigt

I sender hurtigt. Bliv ved med det.

1. heinäkuuta 2025

ej,

Tusind tak for de 5 stjerner og den korte, men virkelig dejlige besked! 😊
Vi elsker at sende hurtigt – og vi lover at blive ved! 💨📦💥

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og god fornøjelse med dit køb! 🎯😄

Saanut 5/5 tähteä

Jeg glæder mig til at prøve den når jeg…

Jeg glæder mig til at prøve den når jeg får den

6. heinäkuuta 2025

Hej,

Hvor er det dejligt at høre – vi håber, du bliver superglad for din gelblaster, når den lander hos dig! 😄💥
Der venter forhåbentlig mange sjove timer i haven 🎯

Har du spørgsmål undervejs, er du altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi glæder os til at høre, hvad du synes! 😊

God og hurtig kundeservice

God og hurtig kundeservice, hellere ingen problemer med reklamation hvis produktet går i stykker
Mvh Mathias

26. kesäkuuta 2025

Hej Mathias,

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse! 😊
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – og at reklamationen gik nemt og hurtigt. Vi ved, hvor vigtigt det er, at det hele bare spiller, når noget går i stykker 💥🎯

Skulle du få brug for hjælp igen, er vi som altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjove timer med udstyret! 😄

Ingen bøvl - super service 👍

Havde købt en Gel Blaster til knægten i fødselsdagsgave. Efter ca 8 mdr brug gik motoren i stykker. Efter ganske kort korrespondance med kundeservice, sender de en ny Gel Blaster. Intet brok eller besvær.
Super kundeservice 💪💪💪
Tak!
Vh Tom

16. kesäkuuta 2025

Hej Tom,

Tusind tak for de 5 stjerner og de virkelig flotte ord! 💙
Vi ved, hvor meget det betyder, når noget går i stykker – især når det er en gave, der har givet så meget glæde – så vi er rigtig glade for, at vi kunne hjælpe hurtigt og uden bøvl 💥🎯

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og skulle I få brug for hjælp igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Rigtig god fornøjelse med den nye Gel Blaster – og mange hilsner til fødselaren! 😄

Total snydt

Total snydt. De skriver pakken har en normal pris på 1000 kr., som man kan købe til 3000 og man sparer 70 %, men sender 2 stk. små pistoler som normalt koster 500 og er på tilbud til 350 på siden.
Virkelig dårlig stil. Oveni skriver de man ikke kan returnere denne pakke, det tror da pokker, når de snyder folk.
Der stod 1000 kr. med streg over og så 300 kr. på prisen, samt spar 70%, nu skriver de at det står i beskrivelsen at det kunne være op til, men den holder ikke. Sjovt nok har de slettet mærkningen nu.
Men kan forstå jeg ikke er den eneste der har fået billige pistoler, frem for det lovede

14. kesäkuuta 2025

Hej Kirsten,

Vi er kede af at høre, at du er skuffet over indholdet af overraskelsespakken. Vi kan godt forstå, at du føler dig snydt, hvis pakken ikke levede op til dine forventninger – og vi har gjort vores bedste for at forklare både koncept og indhold på en fair og gennemsigtig måde.

Det fremgår tydeligt i produktbeskrivelsen (og har hele tiden gjort), at pakken indeholder produkter til en værdi op til 1.000 kr., men ikke nødvendigvis præcis denne værdi i alle tilfælde. Det er hele idéen bag en overraskelsespakke – og netop derfor er prisen sat så lavt.

Vi har desuden valgt at fjerne førprisen fra produktet for at undgå, at nogen føler sig vildledt. Det har vi gjort, fordi vi tager vores kunders oplevelser seriøst – også selvom vi står inde for både produktets indhold og prissætningen.

Vi vil også gerne nævne, at vi har været hurtige til at besvare din henvendelse på mail og har foreslået en mulig løsning, som vi håber, du vil tage imod. Vi gør altid vores bedste for at følge op på vores kunders oplevelser og finde en tilfredsstillende vej videre.

Når det er sagt, ønsker vi naturligvis ikke, at nogen skal sidde tilbage med følelsen af at være snydt. Hvis du fortsat ønsker dialog om sagen, er du meget velkommen til at kontakte os igen.

Saanut 5/5 tähteä

Kan godt lide den service man får det…

Kan godt lide den service man får det betyder meget for mig

12. kesäkuuta 2025

Hej Verner,

Tusind tak for de 5 stjerner og din fine anmeldelse! 😊
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du sætter pris på den service, vi giver – vi gør os altid umage for at være der for vores kunder, og det glæder os, at det også betyder noget for dig 💙🎯

Skulle du få brug for hjælp igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med dit køb! 💥😄

Saanut 5/5 tähteä

Nem hjemmeside og hurtig levering

Nem hjemmeside og hurtig levering.
Mangler dog lidt info på hjemmesiden omkring hvor mange kugler man skal købe.

4. kesäkuuta 2025

Hej Karoline,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden og den hurtige levering – det betyder meget for os! 💥📦

Og tak for din feedback omkring information om kugler – det er en rigtig god pointe, som vi helt sikkert tager med videre, så vi kan gøre det endnu nemmere for vores kunder at finde det, de har brug for 🎯

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du som altid velkommen til at skrive til os på kundeservice@gelblast.dk.
Rigtig god fornøjelse med dit køb – og tak fordi du valgte Gelblast.dk! 😄

Saanut 5/5 tähteä

Rigtig god service. Hurtig reaktion på at en del var i stykker og levering til døren.

1. kesäkuuta 2025

Hej Lone,
Tak fordi du gjorde os opmærksom på problemet med den beskadigede skive.

Vi er selvfølgelig kede af, at du modtog et produkt, som var defekt – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Heldigvis har vi allerede været i kontakt med dig via mail og fundet frem til en løsning 😄

Skulle der mod forventning opstå yderligere problemer, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os igen på kundeservice@gelblast.dk – vi står klar til at hjælpe.

Tak fordi du handlede hos gelblast.dk

Louise H // Gelblast.dk

God oplevelse

God oplevelse. Hurtig levering. Dog lettere skader på pakkerne. Men det tænker jeg skyldes håndteringen af forsendelsen.
Inden skader på produkterne.

6. kesäkuuta 2025

Hej Gorm,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! 😊
Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med hurtig levering – og endnu bedre, at produkterne heldigvis var intakte 💥🎯

Vi er kede af at høre, at emballagen havde taget lidt skade undervejs. Du har sikkert ret i, at det skyldes selve håndteringen under forsendelsen, men vi tager det selvfølgelig med videre, så vi kan følge op og undgå det fremover.

Har du brug for os igen, er vi altid klar på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – og rigtig god fornøjelse med udstyret! 😄

Saanut 5/5 tähteä

Der var mange forskellige typer af…

Der var mange forskellige typer af skyder man kunne vælge i mellem og de blev sent hurgtigt

3. kesäkuuta 2025

Hej Alexander,

Tusind tak for de 5 stjerner og din anmeldelse! 😊
Det er dejligt at høre, at du synes udvalget var godt – vi gør os umage for at have noget for enhver smag 🔫🎯 Og så er det jo kun et ekstra plus, at leveringen gik hurtigt!

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjov med din gelblaster! 💥😄

Super service!

Super service!
Købte 2 gelblasters sidste sommer og børnene har haft stor glæde af dem - da solen så igen kiggede frem og den ene pludselig hakkede i det, tog jeg fat i supporten, der hurtigt tilbød at erstatte den defekte model. Stor glæde i familien igen :-)

2. kesäkuuta 2025

Hej Søren,

Tusind tak for de 5 stjerner og din dejlige anmeldelse! 🌟
Hvor er det skønt at høre, at børnene har haft stor glæde af gelblasterne – og at vi kunne hjælpe hurtigt, da den ene trængte til en udskiftning ☀️💥

Vi ved, hvor vigtigt det er, at legen ikke går i stå, når solen endelig kigger frem – så det gør os virkelig glade, at vi kunne bringe smilet tilbage hos hele familien 🎯😊

Rigtig god fornøjelse med kampene i haven – og tak fordi du valgte Gelblast.dk!

Sku være ca 1000 kr værd er 330 hver

Der bliver lavet reklame film om man kan købe en pakke med værdi 1000 kr til 300 så misforståd jeg det siger i at det var op til 1000 kr men i sende mig det jeg kan købe for 330 på jeres webshop. Og i siger det er som det er..
Og i filmen det bedste tilbud i nogensinde har lavet...

2. kesäkuuta 2025

Hej Ruben,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – vi er kede af at høre, at du er skuffet over din overraskelsespakke.

Vi forstår godt din frustration, hvis værdien af indholdet ikke levede op til dine forventninger. Vi vil dog gerne understrege, at det hele tiden har stået tydeligt i produktbeskrivelsen, at pakken indeholder varer til en værdi op til 1.000 kr., ikke nødvendigvis præcis 1.000 kr. Det er selve konceptet bag en overraskelsespakke, og netop derfor har prisen været sat markant lavere end normalt.

Vi har allerede kontaktet dig direkte via mail med en mulig løsning, og vi håber, du vil tage imod den. Vi ønsker ikke, at nogen kunder skal sidde tilbage med en dårlig oplevelse, og vi forsøger altid at finde en god og fair løsning, når der er utilfredshed.

Tak fordi du tog dig tid til at give feedback – det hjælper os med at forbedre både kommunikation og kundeoplevelse fremover.

Venlig hilse

Godt udvalg

Godt udvalg, med varer på lager. Hurtig ordrebekræftelse.

1. kesäkuuta 2025

Hej Anders,

Tusind tak for de 5 stjerner og den flotte anmeldelse! 🌟
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både udvalget, lagerstatus og den hurtige ordrebekræftelse – vi gør os umage for at alt skal køre glat fra start til slut 💥🎯

Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får masser af sjove og aktive timer med dit køb! 😄

Saanut 5/5 tähteä

Jeg købte en omgang sidste år

Jeg købte en omgang sidste år, gevær, kugler udstyr osv. super godt legetøj til alle aldre.

Efter vi tog det frem igen i år, var der et enkelt af de 3 geværer som ikke virkede. Jeg skrev en mail og fik hurtigt svar. En lille video af problemet. Og vupti 3 dage efter havde de sendt et helt nyt gevær. Plus også ekstra kugler. Virkelig god service. Dem handler jeg klart ved igen, når det skal fyldes op på mere udstyr.

21. toukokuuta 2025

Hej Anders,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Hvor er det fedt at høre, at I stadig har glæde af jeres gelblastere – også året efter! Vi gør altid vores bedste for at hjælpe hurtigt, når noget driller, så det betyder meget, at du har oplevet både hurtig respons og god service 💥🎯

Og selvfølgelig skulle I have et nyt gevær – legen skal jo ikke gå i stå 😉 Vi glæder os allerede til at hjælpe dig næste gang, du skal have fyldt op med ekstra udstyr eller kugler!

Vi altid kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk, hvis noget driller eller du har spørgsmål.
Rigtig god fornøjelse med legen – og tak fordi du handler hos Gelblast.dk! 💙

Saanut 5/5 tähteä

Super fine produkter og rigtig god…

Super fine produkter og rigtig god kundeservice. Hurtig svar, hjælp og ombytning uden problemer. Kan kun anbefale gelblast.dk

14. toukokuuta 2025

Hej Tina,

Hvor er det skønt at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores produkter og kundeservice! 😍
Vi bestræber os altid på at gøre det nemt og hurtigt at få hjælp, når noget driller – så det betyder meget for os, at du oplevede netop dét 🎯💥

Har du brug for hjælp en anden gang, er vi kun en mail væk på kundeservice@gelblast.dk.
Tak fordi du valgte Gelblast.dk – vi håber, du får mange sjove timer med udstyret! 💙😊

Saanut 1/5 tähteä

Jeg købte et gevær hos Gelblast.dk til…

Jeg købte et gevær hos Gelblast.dk til omkring 800 kr., og det har vist sig at være en skuffende oplevelse hele vejen igennem. Geværet fungerer dårligt, og efter lidt research fandt jeg ud af, at tilsvarende modeller fra samme producent sælges for så lidt som 10-20 dollars på udenlandske sider. Det er svært at se, hvordan prisen på Gelblast.dk kan retfærdiggøres.

Derudover kræver geværet særlige forhold for overhovedet at virke – fx våde kugler og vakuum – noget der ikke nævnes på hjemmesiden eller i den medfølgende emballage. Det føles som vildledning.

Masker der ligner 1-1 de der sælges på siden til 200 kr., kan findes til 35-40 kr. på fx Temu.com. Jeg føler ikke kvalitet og pris hænger sammen her.

Jeg kontaktede kundeservice for at klage over kvaliteten, men efter en kort og utilstrækkelig korrespondance, blev jeg ignoreret. Jeg føler mig dårligt behandlet og kan på ingen måde anbefale andre at handle her. Det virker mest af alt som en pengemaskine.

30. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Gelblast

Tak for din anmeldelse – og for at dele dine oplevelser og betragtninger med os. Vi er kede af at høre, at du har været skuffet over både produktet og forløbet, og vi vil meget gerne tage din feedback til os.

Vi beklager, hvis du har oplevet, at produktet ikke fungerede som forventet, og at der manglede tydelig information om brug og vedligeholdelse. Det er noget, vi arbejder løbende på at forbedre, og din oplevelse viser, at vi kan gøre det bedre.

I forhold til din sammenligning med priser på udenlandske sider som Temu og lignende, forstår vi godt, at det kan virke forvirrende. Det er dog vigtigt at nævne, at mange af disse sider opererer uden for EU og ikke er underlagt de samme krav og forpligtelser som danske virksomheder – hverken hvad angår produktsikkerhed, garanti, reklamationsret eller ansvarlig forbrugerbeskyttelse.

Hos os betaler man blandt andet for:

Dansk kundeservice og support

14 dages returret og 2 års reklamationsret i henhold til dansk lovgivning

Produkter importeret med told, moms og korrekt dokumentation

Overholdelse af EU’s produktkrav og sikkerhedsstandarder

Samarbejde med producenter og leverandører, som lever op til ordentlige arbejdsforhold

Støtte til en lille dansk virksomhed, som arbejder for at yde god service og hurtig levering fra dansk lager

Vi erkender, at vores priser ikke altid matcher dem man kan finde på udenlandske markedspladser, men vi ønsker at drive en forretning med gennemsigtighed og ansvarlighed – både over for kunder, ansatte og vores samarbejdspartnere.

Vi er også kede af, at du ikke følte dig mødt ordentligt i dialogen med vores kundeservice. Det vil vi gerne rette op på.

Tak igen for at tage dig tid til at skrive. Vi lærer af alle tilbagemeldinger – også de kritiske.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin