Her for en måned siden købte jeg en oplader til bil som er en gave til min far hvor jeg skynd mig lidt ned at bestille ser der står 275+ gratis fragt tænker ik mer over det og får ikke kigget på det e... Näytä lisää
Super fin skærm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay på touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de også hjemmes... Näytä lisää
Det var meget hurtigt at komme i gang med GearMate 2, det den virker bare upåklageligt. Kæmpe opgradering fra den telefonholder vi brugte før. Eneste anke er at det virker helt tilfældigt om musi... Näytä lisää
Jeg har købt GearMate 2.0 hos Geargoods.dk og har brugt produktet i noget tid nu. Overordnet set fungerer det okay, men der er nogle klare minusser. Mikrofonen til håndfri telefoni er desværre meget... Näytä lisää
Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehør hos os. Vi har alt hvad du behøver for at forbedre din biloplevelse. Gør din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det næste niveau!
Vejlegårdsvej 81, 2665, Vallensbæk Strand, Tanska
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Jeg, Hans Kristian Truelsen, bestilte og betalte d. 20. november 2023 en car play skærm. Den skulle leveres på hjemadresse. Jeg har imidlertid ikke modtaget den endnu. - Ved tidligere skriv på Trust Pilot, svarer I at DAO kan se at pakken er afhentet. Det kan jo ikke være tilfældet, når den skulle leveres på hjemadresse. - I skriver at I vil kontakte mig gennem mail. Dette er slet ikke sket. Har ikke modtaget nogen mail fra jer. Trods det, at jeg har skrevet flere gange til jer. - I skriver at I gerne vil finde en god løsning. Det vil jeg også gerne.
Mvh. HK

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Jeg bestilte min vare den 22. Nov og hørte ikke noget om hvornår jeg kunne hente min pakke, så skrev jeg en mail hvor jeg fik svar meget hurtigt at pakken var leveret i pakkeshop og blev sendt retur 2 dage senere hvis ikke jeg hentede den. Dårligt at man ikke får at vide når man kan hente sin pakke

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Jeg har købt en CarPlay skærm hos Geargoods. Selve skærmen er fin, men kvaliteten svækker. Lyden kradser, ikke særlig høj lyd, fungere skidt til opkald, aux virker ikke, ingen bas i lyden. Ærgelig oplevelse. Jeg har skrevet til dem omkring problemerne, dog uden nogen form for virkning. Har en almindelig billig FM-transmitter som formår at sende bedre lyd afsted

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Min ordre er stadig ikke leveret og der er snart gået en måned

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Service god men varen lagger for meget,
Man kan ikke se de dashcan optagelser man har filmet

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
You can follow the package all the way. When the package got delivered on my doorstep. I instantly got a message on my phone. And the package was dry and hundred percent intact..

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Super nemt at bestille og skærmen virker perfekt til vores bil. Kan varmt anbefales hvis man ikk har CarPlay i sin bil i forvejen.

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Jeg købte en carplay skærm på deres hjemmeside. Da jeg fik den, kunne jeg ikke finde ud af at forbinde min bilradio til skærmen, men jeg fik hjælp af deres søde kundeservice, som svarede hurtigt via chatten på hjemmesiden.

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Har kontaktet "firma" via deres hjemmeside, men ingen svar fået. Deres forretningsbetingelse ligener noget som er copy paste fra en anden side. De skriver b.la. "fortolkes i henhold til lovgivningen i delstaten Californien, USA" jeg tør ikke købe noget på denne side.