Super fin skærm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay på touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de også hjemmes... Näytä lisää
Det var meget hurtigt at komme i gang med GearMate 2, det den virker bare upåklageligt. Kæmpe opgradering fra den telefonholder vi brugte før. Eneste anke er at det virker helt tilfældigt om musi... Näytä lisää
Jeg har købt GearMate 2.0 hos Geargoods.dk og har brugt produktet i noget tid nu. Overordnet set fungerer det okay, men der er nogle klare minusser. Mikrofonen til håndfri telefoni er desværre meget... Näytä lisää
Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehør hos os. Vi har alt hvad du behøver for at forbedre din biloplevelse. Gør din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det næste niveau!
Vejlegårdsvej 81, 2665, Vallensbæk Strand, Tanska
On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Her for en måned siden købte jeg en oplader til bil som er en gave til min far hvor jeg skynd mig lidt ned at bestille ser der står 275+ gratis fragt tænker ik mer over det og får ikke kigget på det endelige beløb som var 328

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Min gearmate var gået i stykker og jeg har virkelig fået god service og hurtige svar på mail, kæmpe anbefaling herfra👍
Det er nemt at bestille, hurtig levering og efterfølgende hurtige svar og god service på mine stillede spørgsmål.
GearMate 2,0
Kommunikation og logistik duer overhovedet ikke...
Jeg bestilte 3 ting i november
1 . Levering i november
2 levering i december
Afventer stadig 3. Levering
Og det er okay, hvis man så i det mindste fik noget information , men nej, det duer det absolut ikke til
Nul stjerner..
Hold jer langt væk
Jeg havde bestilt en GearMate 2.0 til min VW Polo og det virker perfekt i den. God løsning og hurtig levering
Alt var som det skulle, hurtig levering og kvaliteten spiller bare kan varmt anbefale☺️
Firmaet er dårlig til at svar tilbage. Jeg skrev til dem d.27/12-25 om returnering, men har aldrig hørt fra dem.

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Jeg er MEGET tilfreds med min GearMate. Den virker som den skal.

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Jeg bestilte en Apple CarPlay skærm dagen efter jul. Den var ikke kommet efter et par dage, hvilket er fair nok når det er juleferie. Men søndagen inden hverdagen starter igen, bliver min ordrer med min Apple CarPlay skærm annulleret. Okay jeg tænker jeg får mine penge tilbage om lidt. Nej nej, pengene er stadig trukket fra min konto, ordren er annulleret og man kan ikke komme i kontakt med dem.

Vastaus yritykseltä GearGoods ApS
Okay produkt som fungere fint
Har bestilt et produkt hos geargoods. De fik hurtigt pakket forsendelsen, men den var over en uge under vejs (muligvis ikke firmaets skyld). Jeg har skrevet til Geargoods 3 gange efter bestilling (2x pr. mail og 1x via chat), men jeg hører ingenting.
Jeg bestilte en skærm til bilen, efter at have set en reklame på Facebook. Efter et par dage havde jeg dog endnu ikke hørt noget om min bestilling. Da jeg opdagede, at pengene allerede var trukket fra min konto, blev jeg lidt knotten og kontaktede firmaet – men uden at få svar. Nogle dage senere rykkede jeg igen.
Samtidig tjekkede jeg Trustpilot, hvilket jeg normalt plejer at gøre før jeg handler med et nyt firma. Der var både gode og dårlige anmeldelser, som handlede om både produktet og firmaet bag.
Kort efter tikkede der dog en mail ind fra firmaet, som beklagede den manglende kommunikation – den skyldtes sygdom. De lovede straks at tage affære og tilbød som kompensation en reduktion af prisen.
Et par dage senere modtog jeg min pakke, og produktet – en Gearmate 2.0 – levede fuldt ud op til mine forventninger. Det var nemt at sætte op og fungerede præcis, som jeg havde håbet.
Jeg føler mig godt behandlet.
Lynhurtig levering, vil helt klart anbefale
Rigtig god kundeservice der hjalp mig med spørgsmål til opsætning.
Jeg har bestilt en skærm hos jer og den er ikke blevet sendt som i lover på jeres hjemmeside.
Ydmere har jeg skrevet til jer uden svar så bliver da ærligt lidt bekymret.
I reklamere også med telefontider på jeres hjemme side men der er intet nummer at finde.
Bestilte et produkt til bilen fra GearGoods, og alt gik bare glat. Hurtig levering, god kvalitet og varen var præcis som beskrevet. Kundeservicen var også virkelig hjælpsom, da jeg havde et lille spørgsmål om hvordan man tilsluttet den til telefonen, men det var fordi jeg glemte at slå Carplay til på telefonen. Kan helt klart anbefales!
Gearmate 2.0 er en værre gang skrammel 1149kr smidt ud af vinduet. det eneste der virker er kortet og det først efter kontakt med firmaet for at få hjælp til forbindelsen mellem tlf og skærm. Når man går fra bilen virker ens telefon ikke før man har slettet Bluetooth opkoblingen til skærmen. Alt i alt den dårligste oplevelse jeg har haft længe.
PS. Brugsanvisningen er værdiløs, og man kan IKKE få support via telefon på trods af der står telefontid på hjemmesiden.
Jeg ville gerne give flere stjerner
Men der gik lidt lang tid
I forhold til hvad man skrev på hjemmesiden
Jeg fik fat i ejeren
Han fik ordre min forsendelse
Og sage jeg ville få nogle penge tilbage
Det fik jeg Tak for det