Her for en måned siden købte jeg en oplader til bil som er en gave til min far hvor jeg skynd mig lidt ned at bestille ser der står 275+ gratis fragt tænker ik mer over det og får ikke kigget på det e... Näytä lisää

Super fin skærm fra GearGoods, lever op til mine forventninger. Der er dog lidt delay på touch, men det er ikke noget der genere overhovedet. Leveringstiden var lang, men det skrev de også hjemmes... Näytä lisää

Det var meget hurtigt at komme i gang med GearMate 2, det den virker bare upåklageligt. Kæmpe opgradering fra den telefonholder vi brugte før. Eneste anke er at det virker helt tilfældigt om musi... Näytä lisää

Jeg har købt GearMate 2.0 hos Geargoods.dk og har brugt produktet i noget tid nu. Overordnet set fungerer det okay, men der er nogle klare minusser. Mikrofonen til håndfri telefoni er desværre meget... Näytä lisää

1. Auton varaosat ja tarvikkeet

Hos GearGoods kan du udforske et bredt udvalg af kvalitetsbiltilbehør hos os. Vi har alt hvad du behøver for at forbedre din biloplevelse. Gør din bil unik med vores kvalitetsprodukter. Bestil nu og tag din bil til det næste niveau!

3,4

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Jeg købte en GearMate 2.0

Jeg købte en GearMate 2.0, men var lidt i tvivl om skærmen ville kradse ud fra de anmeldelser jeg havde læst. Tværtimod oplevede jeg ingen problemer. Lyden var præcis ligesom uden skærmen og er virkelig tilfreds med den, vil 100% købe herfra igen.

29. elokuuta 2024

God service, lav kvalitet

Jeg bestilte en bil-skærm (GearMate 2.0) en uge inden jeg skulle på bilferie. Selvom der stod 2 - 3 hverdages leveringstid, nåede den aldrig frem. Pakken var blevet væk i posten, desværre. Jeg kontaktede GearGoods, som tilbød at jeg kunne hente en ny skærm på deres lager. Rigtig god service!. Derfor kunne jeg netop bruge skærmen på min ferie, som jeg have regnet med.
Da vi anvendte skærmen, fandt vi hurtig ud af at den kunne bruges til formålet, nemlig GPS og musik. Dog var lyd-kvaliteten utrolig ringe. (selv efter gentagende forsøg på indstillinger på skærmen). Dette er dog også forventligt, da lyden tilkobles over FM og der derfor opstår en del skratten under kørsel + dårlig lyd-kvalitet. Derudover er stikket i selve skærmen dårligt og gik faktisk i stykker de sidste dage på ferien, da det blev trykket helt ind, så man næsten ikke kunne tilkoble ledningen. Dette fixede jeg dog selv, ved at skille skærmen ad og rette det der sidder inde i skærmen. Her kunne jeg se at det der holder det hele på plads, var knækket, da de kun sad fast med tyndt plastik og uden skruer. Det virker dog endnu, efter jeg har rettet det og sat lidt ekstra skruer i :D. Men jeg tænker det er et spørgsmål om tid, før det går i stykker igen, grundet den ringe kvalitet.
Men alt i alt super god service! dog et produkt af lav kvalitet.

2. elokuuta 2024

Hej Olivia,

Tak for vores samtale over mail. Vi er glade for, at vi kunne erstatte skærmen. Vi er selvfølgelig kede af, at skærmen ikke fungerede under jeres ferie, men det glæder os, at vi kunne løse det 🙂

Elendigt produkt de har

Elendigt produkt de har. Virker på ingen måde som det skal fortjener ikke engang en stjerne

18. heinäkuuta 2024

Hej Jon,

Vi er kede af, at du ikke var tilfreds med vores produkter. Dog vil vi gerne påpege, at vores skærme virker og at vores kundesupport flere gange har forsøgt at hjælpe dig med at sætte skærmen op, med meget lidt respons fra din side.

Med venlig hilsen
GearGoods

Gode produkter

Gode produkter! Meget personlig service, jeg havde lidt problemer med at bestille men de hjalp mig og jeg fik mine ting hurtigt.

Magnus

6. heinäkuuta 2024

havde højere forventninger med den

havde højere forventninger med den. Sugekoppen virkede ikke og Man kan ikke skrue lige så højt op i bilen når den sidder til

21. huhtikuuta 2024

Hej Victor,

Tak for din anmeldelse.

For at få sugekoppen til at sidde ordentligt, skal du trykke håndtaget ned på en ren overflade. Det burde hjælpe.
Vi har også en anden holder med klæbende bagside som følger med i pakken. Det ville måske være en bedre løsning for dig.

Med hensyn til lydstyrken er det muligt at justere lyden inde på skærmens menu.

Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du meget velkommen til at kontakte os.

Sugekoppen er elendig

Virkelig en fed skærm. Men sugekoppen kan ikk tåle varme, så det kan være ligegyldigt at skærmen er god.

14. toukokuuta 2024

Hej Laura,

Tak for din anmeldelse.

Vi er glade for, at du kan lide skærmen. Problemet med sugekoppen kan skyldes, at sugekopper fungerer bedst på rene overflader. Prøv at rengøre området, hvor sugekoppen skal sidde, det burde hjælpe.

Vi har også en anden holder med klæbende bagside, som følger med i pakken. Det ville måske være en bedre løsning for dig.

Du må meget gerne kontakte os, så kan vi finde en løsning sammen.

Mvh. GearGoods

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og rigtig god kundeservice efterfølgende i form af svar på spørgsmål om produktet. Er alt i alt meget tilfreds med gearmate 2.0.

21. huhtikuuta 2024

Hej Simone,

Tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at vores kunder har en god oplevelse. Derfor er vi super glade for, at du har valgt at give os 5 stjerner 😊

Rigtig dårlig kvalitet

Rigtig dårlig kvalitet

Før det første skralder lyden når man køre over det mindste bump på vejen. For det 2. Faldt sugekoppen af idag efter den havde stået 2 timer i solen fordi den ikke kunne holde til varmen så da jeg kom ud i min bil lå skærmen nede ved min gearstang. Super dårligt købt 1000kr lige ud af vinduet

11. toukokuuta 2024

Hej Gustav,

Tak for din anmeldelse.

Lyden kan skratte, hvis skærmen ikke er sat ordentligt op, da den ikke er beregnet til at tage hårde bump.
Det er også vigtigt at sikre, at sugekoppen er sat korrekt på en ren overflade. Hvis sugekoppen er sat korrekt op, burde den ikke skratte, og skærmen skulle sidde fast.
Derudover har vi også en anden holder med klæbende bagside, som følger med i pakken. Det ville måske være en bedre løsning for dig.

Kontakt os gerne via mail eller chat, så vi kan finde en løsning og hjælpe dig videre.

Speedometer angiver

Nogle af tallene vender på hovedet/mangler streger, så man ved f.eks ikke om man kører 71 eller 79 km/t

12. huhtikuuta 2024

Hej Markus,

Tak for din anmeldelse.

Vi er ikke helt sikre på, hvad der er galt ud fra din beskrivelse, men du er meget velkommen til at kontakte os på vores mail eller via vores chat-funktion, så vi kan hjælpe dig videre.

Mvh. GearGoods

Dårligt produkt og dårlig…

Dårligt produkt og dårlig brugeroplevelse og brugsanvisning dyrkøbt erfaring

18. huhtikuuta 2024

Hej Henrik,

Vi er meget kede af at du har haft en kedelig oplevelse med vores produkt. Vi ville virkelig have sat pris på, hvis du havde nået ud til os direkte, før du gav os en 1-stjernet anmeldelse. Vi er altid her for at hjælpe og løse eventuelle problemer.

Mvh. GearGoods

Det tog alt for lang tid før pakkede…

Det tog alt for lang tid før pakkede komme frem!
lidt over En måned 👎

31. maaliskuuta 2024

Hej Thorkild,

Vi har tydeligt angivet på vores hjemmeside flere steder, at du kan forvente en leveringstid på 7-15 hverdage. Da vi gennemgik din ordre kunne vi se, at din pakke blev forsinket med 1 dag, hvilket naturligvis ikke er ideelt. Du nævner dog at der er gået over en måned, mens der faktisk kun er gået 22 dage. Vi synes det er ærgerligt, at du har valgt at give os en 1-stjernet anmeldelse på baggrund af dette.

Deres Portable Carplay virker ikke

Deres Portable Carplay virker ikke. Den bliver ved med at slukke så snart du slutter den til mobilen.

29. maaliskuuta 2024

Hej Alexander,

Vi har bemærket at du har sendt os en e-mail angående din skærm, hvor det ser ud til at du har modtaget et defekt produkt, hvilket desværre kan ske. Derudover er det også muligt at skærmen er blevet sat op forkert, hvilket kan være årsag til at den ikke virker korrekt. Vi synes det er ærgerligt, at du har valgt at give os en Trustpilot-anmeldelse med kun én stjerne på baggrund af dette. Vi ville gerne have haft muligheden for at løse problemet for dig.

Mvh. GearGoods

Jeg fik en carplay skærm i julegave.

Jeg fik en carplay skærm i julegave.
- desværre virkede den ikke optimalt i lyden.
(højst sandsynligt en fejl i skærmen)
Vi prøvede først at kontakte geargoods via hjemmeside, desværre uden respons, dette har været grundet en teknisk fejl kan jeg læse i andre anmeldelses svar. Så jeg forsøgte igen nogle måneder senere (tiden løb fra mig) til direkte email.
Og her fik jeg svar OMGÅENDE og så endda på en søndag. - de har svaret inden for 1 døgn i hverdagene og samtlige weekend dage også, og mange gange hurtigere end det.
- og trods der var gået flere måneder, siden skærmen var købt, fik jeg vaglet om at refundere eller få en ny skærm på firmas regning.
Jeg valgte refundering og fik 100% refundering (det tog 3 hverdage)
uden at skulle sende skærmen retur (grundet fejlen i skærmen)

- ALT IALT
Self er det trist skærmen ikke virkede optimalt, men da kontakten til firmaet var skabt - overgik servicen ALT andet !!!
Havde aldrig regnet med så god service og derfor 4 stjerner !! 🤩

16. huhtikuuta 2024

Hej Celina,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Vi er glade for at høre at du trods problemerne til sidst havde en god oplevelse. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi er glade for, at vores service levede op til dine forventninger.

Tak fordi du valgte os, og vi håber, at vi kan give dig en endnu bedre oplevelse i fremtiden.

God service tak for det

God service tak for det

17. tammikuuta 2024

Hej Salah,

Tak for din fine anmeldelse! Vi går meget op i at have en god kundeservice. Derfor er vi super glade for, at du har valgt at give os 5 stjerner 😊