Gastrolife Arvostelua

TrustScore 3/5 tähteä

2,9

Beställde ett set köttknivar från Laguiole som inte kom på utlovat leveransdatum. Trots Mail, telefon & DM svarade inte företaget. Kontaktade då Amex, betalt via dom, och gjorde en reklamation. Amex... Näytä lisää

Den gode oplevelse var, at i gjorde det i lovede, min pakke kom hurtigt, var pakket forsvarligt ind og blev, mod en beskeden merbetaling, leveret hjemme. Den, i mine øjne, lidt mindre gode oplevelse v... Näytä lisää

Fik min dehydrator tre dages efter bestilling. Det kan vist ikke gøres hurtigere. Selv lørdag aften var der besvarelse på mail( Det kan man ikke brokke sig over. Hvem andre gider arbejde lørdag aften... Näytä lisää

Bestilte knive, proptrækker og sabel, men der var skader, brugsmærker og rust på flere af tingene så jeg sendte det retur samme dag jeg modtog det, efter anvisningerne på deres hjemmeside. 17 dage... Näytä lisää

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

27 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Turbotronic Airfryer

Jag köpte en Turbotronic Airfryer som efter två månaders användning utvecklade ett mycket störande missljud från fläkten som slår mot elementen. Jag har nu skickat tre mejl till Gastrolife om att jag vill reklamera den men har inte fått något svar.
Jag har blivit tvungen att vända mig till ARN för få saken prövad.

10. maaliskuuta 2025

Køb og returnering

Køb og returnering

Jeg købte nogle varer som ved modtagelsen ikke levede op til nin forventning, Jeg returnede varerne og inden for fem dage var det fulde beløb refunderet. Det er god service - og tryghed for forbruger.

19. tammikuuta 2025

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition. Bestilte varen sent torsdag aften og lørdag morgen stod varen ved min entrédør.
Varen levede op til min forventning.

4. tammikuuta 2025

Utebliven vinöppnare

Har köpt en korkskruv i julklapp. Enligt hemsidan stod det att det skulle levereras 1-2 dagar. Efter 2 veckor när den fortfarande inte kommit fram hörde jag av mig och frågade om min vara. Den verkade ha fastnat nånstans blev svaret och inte mycket tydligare än så. Har skrivit 2 ggr till därefter och ej fått något svar och varan har fortfarande inte kommit fram. De svarar inte på mina mail och tyvärr har jag redan betalt för varan, ett misstag jag inte gör om igen.

2. tammikuuta 2025

Ingen kommunikation eller penge

Jeg bestilte et vinsæt, som ankom hurtigt. Jeg sendte det retur den 4. december. Her 12 dage senere, har jeg hverken hørt fra virksomheden eller fået mine penge retur.

Har skrevet til dem på mail to gange men intet svar.

4. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gastrolife

Hej Nikolaj. Vi har både skrevet sammen, snakket i telefon sammen - og du har fået dine penge retur.

Har købt 2 proptrækkere til gave da 1-3…

Har købt 2 proptrækkere til gave da 1-3 dages levering, kom først efter 30 dage. Har forsøgt at kontakte dem for returnering får ingen svar / mail retur. Har returneret jf vejledning (meget svært at finde oplysninger om firmaet) de vil ikke modtage pakken så nu er den retireret til mig fra GLS. Virkelig dårlig oplevelse, tænk jer om inden i handler her. Peter

Gastrolife, i skriver falsk anmeldelse ? jeg har sendt mail til jer uden svar. tjek ordre DK5164, købt 10/10/24 først leveret 07/11/24. købt pakke label kr. 72,- og returneret jf. jeres vejledning til Vesterbrogade 173, pakke kommet retur da ingen modtagere. peter

20. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gastrolife

Der er ingen mail fra dig i vores indbakke eller i spam. Desuden er det ikke vores adresse du skriver. Så du har returneret den til en forkert adresse - og i stedet for at løse det ved at skrive en dårlig anmeldelse her, så send os en mail på info@gastrolife.dk eller ring til os. Det er dårlig stil at tro det bliver bedre løst, ved at gøre det offentligt på denne her måde.

Stort tak for virkelig god service!

Stort tak for virkelig god service!
Hurtig levering og den lækreste ovn
Den er stor og har alt hvad man skal bruge,bare i mindre str.
Design er rigtig flot og jeg blev virkelig overrasket og glad over,hvor meget tilbehør,især 2 plader👍 pris er så flot 🤩🤩

13. joulukuuta 2024

Mangler stadig min pakke eller pengene

Bestilt vare med hjemme levering. Det sender de til pakkeshop og da jeg kontakter dem vil de kreditere for differencen. Den pakke shop ligger dog et sted hvor jeg ikke vil komme (utryg) og beder derfor om en ny levering hjem. Får besked om at når pakken sendes retur vil de sende en ny hjem til mig. Pakken er sendt retur den 3.12 og jeg har siden forsøgt at komme i kontakt med Gastrolife uden held. De reagerer ikke på mine mails, der er ikke sendt en ny pakke og jeg har heller ikke set mine penge. Og det er et firma man ikke kan ringe til😳

10. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gastrolife

Hej Jeannie. Din pakke er leveret hos dig d. 13/12-24.

Ville sende varen retur

Ville sende varen retur, men Gastrolife svarer ikke på anmodning om returlabel. Jeg vil aldrig anbefale nogen at købe hos dem!

18. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gastrolife

Kan se på dine andre anmeldelser at du leder efter fejl, kun for at anmelde negativt herinde.
Derudover har vi hverken modtaget mails eller opkald fra dig omkring en ønsket retur. Du er meget velkommen til at skrive til os på info@gastrolife.dk - God aften!

Köpte en korkskruv

Köpte en korkskruv, tog 4 veckor att få den ifrån danmark!!! När den väl kom så var det sån kina grejer gick sönder när jag skulle skära av vaxet på vinflaskan!! Positiva var iofs att jag fick returnera och tillbaks pengarna👍men allt hazzle däremellan. Tror att man köper kvalitet från danmark sen kommer nåt kina skräp

1. joulukuuta 2023

Hej Per,

Tack för din feedback. Vi beklagar att leveranstiden upplevdes som lång. Tyvärr är leveransen något som ibland ligger utanför vår direkta kontroll, men vi arbetar alltid för att ge våra kunder den bästa möjliga upplevelsen.

Vi är ledsna över att produkten inte levde upp till dina förväntningar, men vi är glada att du snabbt fick dina pengar tillbaka. Vi tar till oss din recension och kommer att göra vårt bästa för att förbättra oss framöver.

Ha en riktigt bra dag!
Gastrolife

Lad være med at handle med Gastrolife

Lad være med at handle med Gastrolife! Har købt en “Laguiole style de Vie” proptrækker som efter deres beskrivelse skulle være håndlavet af dygtige håndværkere og være en hyldest til tradition og kvalitet og være nedsat fra 999 kr. Fup og svindel! Elendig kvalitet og kan købes i adskillige andre forretninger for mellem 149kr og 209 kr.

14. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Gastrolife

Hej Helle.. Syntes det er offensivt at skrive man generelt ikke skal handle hos os, fordi du er utilfreds med et enkelt produkt. Beskrivelsen er fra producenten selv - så beklager du er ked af kvaliteten. Kan dog se på dine andre anmeldelser at du gerne vil anmelde fejl og mangler, men ikke gode oplevelser.. Jer er der mange af her på trustpilot.

Kunne du have skrevet en mail til os omkring din utilfredshed omkring det enkelte produkt ? Det har du nemlig ikke gjort..

Håber dog stadig du får en god dag..