Phimport Arvostelua 696

TrustScore 4/5 tähteä

4,0

Gør rengøring nem og effektiv❤️ Anvender PH Universal Skumrens dagligt og har anvendt PH Pist Væk mod skimmel i brusenichen - væk på bare 30 minutter🤩 PH Power Drain fiksede mit stoppede afløb i... Näytä lisää

Lignende effekt (eller mangel på samme) som alle de produkter man kan købe for 1/3 af prisen i alle dagligvarebutikker. Desværre.☹️☹️

Skumrensen er perfekt til fx keramiske kogeplader. Intet andet produkt har fået pladen til at se ren og skinnende ud. Og jeg har prøvet meget forskelligt. Tak for et godt produkt.

1. Siivousaineet

PH IMPORT leverer rengørings og vedligeholdelse produkter til private samt virksomheder.

4,0

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Nem og hurtig bestilling samt levering…

Nem og hurtig bestilling samt levering - dog er jeg ikke særlig imponeret over jeres overens. Vi havde lavet stegt flæsk i vores helt nye ovn og så skulle den selvfølgelig rengøres bagefter. Og ovnrensen fjernede ikke umiddelbart fastbrændte madrester og fedt. Jeg måtte (ligesom med alle andre ovnprodukter) anvende stålsvampe for at løsne. Så de tre stjerner er for jeres kundeservice og bestemt ikke for jeres produkt.

19. huhtikuuta 2026

Fantastisk produkt nemt at bruge til…

Fantastisk produkt nemt at bruge til alt spejle køkkenlåger og meget andet bliver som nyt

16. huhtikuuta 2026

Hej Linda 👋

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩

Det er skønt at høre, at du synes produktet er nemt at bruge, og at det giver flotte resultater på både spejle, køkkenlåger og meget andet 🧼✨ – og at det hele bliver som nyt 💪

Det er super fantastisk produkt

Det er super fantastisk produkt

25. maaliskuuta 2026

Hej Lene 👋

Tusind tak for din anmeldelse 🤩

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er så glad for produktet 🧼✨

Er “blæst bagover” af Universalskum

Er “blæst bagover” af Universalskum - det er en fornøjelse, at gøre rent nu 😊
Har genbestilt sammen med kollega og datter….

27. maaliskuuta 2026

Hej Tine 👋

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩

Det er skønt at høre, at du er “blæst bagover” af PH Universal Skumrens, og at rengøringen er blevet en fornøjelse 😊🧼✨

Og hvor fedt, at du allerede har genbestilt sammen med familie og kollega – det sætter vi stor pris på 🙌

PH Import ApS

Skumrensen er perfekt til fx keramiske…

12. huhtikuuta 2026

Hej Brit 👋

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🤩

Det er fantastisk at høre, at skumrensen giver så flotte resultater på din keramiske kogeplade ✨🧼 – især når du har prøvet mange forskellige produkter før 💪

Tak for din feedback og de pæne ord 🙌

PH Import ApS

Fantastiske produkter der holder hvad…

Fantastiske produkter der holder hvad de lover!

14. huhtikuuta 2026

Hej Rohde 👋

Tusind tak for din anmeldelse 🤩

Det glæder os rigtig meget at høre, at vores produkter lever op til det, de lover 🧼✨

Gode produkter

Fantastiske produkter, som virkelig virker. Har købt grill og ovnrens, universal skumrens og ren fuge. Det kan noget.

17. maaliskuuta 2026

Hej Gitte 👋

Tusind tak for din anmeldelse 🤩

Det er fantastisk at høre, at du er glad for både PH Grill- & Ovnrens, PH Universal Skumrens og PH Ren Fuge – og at de virkelig gør en forskel 🧼✨

“Det kan noget” er den bedste slags feedback vi kan få 💪

Suverænt

Suverænt
Jeg har modtaget min vare. Og kan kun sige 1 ting wow.
Det virker og jeg troede ikke på det. Men jeg tog fejl.
Varmt anbefales herfra. Super hurtig levering

11. huhtikuuta 2026

Hej Maria 👋

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩

Det er skønt at høre, at produktet overbeviste dig – især når du var lidt skeptisk i starten 💪✨

Og dejligt at leveringen også levede op til forventningerne 🚚

Tak for din anbefaling 🙌

Hurtig levering

Hurtig levering
Super gidt produkt
Gør rengøring til en leg

9. huhtikuuta 2026

Hej 👋

Tusind tak for din anmeldelse 🤩

Det er dejligt at høre, at du både er tilfreds med den hurtige levering og produktet 🧼✨ – og at rengøringen bliver lidt sjovere 💪

PH Import ApS

Produktet var i stykker ved ankomst så…

Produktet var i stykker ved ankomst så er det sku for dyrt

2. huhtikuuta 2026

Hej Vinnie 👋

Vi er rigtig kede af at høre, at produktet ankom beskadiget 😔
Send os gerne en mail på Kundeservice@phimport.dk med dine oplysninger, så vi kan finde en løsning og få det ordnet hurtigst muligt ✅

Geniale produkter

Jeg er målløs over deres produkter. De er geniale. Bare irriterende jeg først har opdaget dem nu.

31. maaliskuuta 2026

Hej Dorthe 👋

Tusind tak for din anmeldelse 🤩
Det er fantastisk at høre, at du synes vores produkter er geniale – vi håber, du får glæde af mange flere af dem fremover ✨

Godt

Godt, effektivt

6. huhtikuuta 2026

Hej Jan 👋

Tusind tak for din anmeldelse 😊
Det glæder os, at du er tilfreds med produktets effektivitet 🧼✨

Behagelig konsistens og duft

Behagelig at arbejde med.

4. huhtikuuta 2026

Hej Henrik 👋

Tusind tak for din feedback 😊
Det er dejligt at høre, at du synes om konsistensen og duften – det gør rengøringen lidt sjovere 😄

Super godt virker bare

Super godt virker bare

12. maaliskuuta 2026

Hej Mogens 👋

Tusind tak for din anmeldelse 🤩
Det er skønt at høre, at produktet virker godt for dig 🧼✨

SUPER rengøringsmiddel.

Jeg har prøvet PH Universal Skumrens i dag første gang. Rengøring nem og effektiv, en virkelig gode rengøringsmiddel. Jeg køber det i hvert fald igen.

5. huhtikuuta 2026

Hej Christian 👋

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🤩
Det er dejligt at høre, at PH Universal Skumrens gjorde rengøringen nem og effektiv – vi glæder os til at se dig som kunde igen 🧼✨

FANTASTISK PRODUKT OG OPLEVELSE

Et fantastisk produkt og lige til bestilling.
Det er ikke sidste gang vi bestiller fra PH-Import!

22. helmikuuta 2026

Hej Andersen 👋

Tusind tak for din anmeldelse 🤩
Det er skønt at høre, at du havde en god oplevelse med både produkt og bestilling – vi ser frem til dit næste køb ✨

PH Import ApS

Gennemført gode og overordentlig…

Gennemført gode og overordentlig virkningsfulde produkter og hurtig og god service

26. helmikuuta 2026

Hej Caroline👋

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Det glæder os rigtig meget at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og servicen 🧼✨
Vi sætter stor pris på din feedback 🙌