Gør rengøring nem og effektiv❤️ Anvender PH Universal Skumrens dagligt og har anvendt PH Pist Væk mod skimmel i brusenichen - væk på bare 30 minutter🤩 PH Power Drain fiksede mit stoppede afløb i... Näytä lisää
Lignende effekt (eller mangel på samme) som alle de produkter man kan købe for 1/3 af prisen i alle dagligvarebutikker. Desværre.☹️☹️
Skumrensen er perfekt til fx keramiske kogeplader. Intet andet produkt har fået pladen til at se ren og skinnende ud. Og jeg har prøvet meget forskelligt. Tak for et godt produkt.
PH IMPORT leverer rengørings og vedligeholdelse produkter til private samt virksomheder.
Tanska
- phimport.dk
On vastannut 95 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Havde håbet på bedre effekt!
Desværre.☹️☹️
Nem og hurtig bestilling samt levering…
Nem og hurtig bestilling samt levering - dog er jeg ikke særlig imponeret over jeres overens. Vi havde lavet stegt flæsk i vores helt nye ovn og så skulle den selvfølgelig rengøres bagefter. Og ovnrensen fjernede ikke umiddelbart fastbrændte madrester og fedt. Jeg måtte (ligesom med alle andre ovnprodukter) anvende stålsvampe for at løsne. Så de tre stjerner er for jeres kundeservice og bestemt ikke for jeres produkt.
Det duer bare 👍
Ikke bedre end alt andet
Jeg har nu brugt flere produkter fra PH Import.
De virker okay, men ikke bedre end billigere alternativer
Fantastisk produkt nemt at bruge til…
Fantastisk produkt nemt at bruge til alt spejle køkkenlåger og meget andet bliver som nyt

Det er super fantastisk produkt
Det er super fantastisk produkt

Er “blæst bagover” af Universalskum
Er “blæst bagover” af Universalskum - det er en fornøjelse, at gøre rent nu 😊
Har genbestilt sammen med kollega og datter….

Vastaus yritykseltä Phimport
Skumrensen er perfekt til fx keramiske…

Vastaus yritykseltä Phimport
Fantastiske produkter der holder hvad…
Fantastiske produkter der holder hvad de lover!

Gode produkter
Fantastiske produkter, som virkelig virker. Har købt grill og ovnrens, universal skumrens og ren fuge. Det kan noget.

Suverænt
Suverænt
Jeg har modtaget min vare. Og kan kun sige 1 ting wow.
Det virker og jeg troede ikke på det. Men jeg tog fejl.
Varmt anbefales herfra. Super hurtig levering

Hurtig levering
Hurtig levering
Super gidt produkt
Gør rengøring til en leg

Vastaus yritykseltä Phimport
Produktet var i stykker ved ankomst så…
Produktet var i stykker ved ankomst så er det sku for dyrt

Geniale produkter
Jeg er målløs over deres produkter. De er geniale. Bare irriterende jeg først har opdaget dem nu.

SUPER rengøringsmiddel.
Jeg har prøvet PH Universal Skumrens i dag første gang. Rengøring nem og effektiv, en virkelig gode rengøringsmiddel. Jeg køber det i hvert fald igen.

FANTASTISK PRODUKT OG OPLEVELSE
Et fantastisk produkt og lige til bestilling.
Det er ikke sidste gang vi bestiller fra PH-Import!

Vastaus yritykseltä Phimport
Gennemført gode og overordentlig…
Gennemført gode og overordentlig virkningsfulde produkter og hurtig og god service