Garranso Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

zamówienie nr #GR63413 Nie polecam. Jakosc z Chinskiego Temu - bardzo slaba jakosc. Nie ma opisanej polityki zwrotu: zwrot trzeba odeslac ba wlasny koszt do Chin co.kosztuje okolo 200 zl. Albo zwr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Nie polecam. Kupiłam córce plecak za 160 zł - po zdjęciach wyglądał na ''jakościowy'' taki który ma usztywnione plecy i jest uszyty z dobrej jakości materiału. Przyszło coś w czym można najwyżej buty... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Jakaś masakra czy ktoś dostał zwrot pieniędzy od tej firmy ?zamówiłam synowi kurtkę na zdjęciu piękna skórka pilotka z futerkiem przecena niby z 650zł na 299zł skusiło mnie.to co otrzymałam szok kawał... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Dodałem kilka ubrań na garranso.com i jestem absolutnie w niebo wzięta z jakości oraz stubeldu do.objaśnienia.Skal. Wszystko przyszło szybko bez żadnych problemów, a dysponująca obsługa współpracujący... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

46 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

I am very happy with the julie dress i…

I am very happy with the julie dress i ordered. It is true that it is very comfortable and lightweight. The description is accurate

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Thank you for your lovely review. We’re so happy to hear that you’re enjoying the Julie dress and that it feels as comfortable and lightweight as expected. It’s great to know the description matched your experience so well.

Zwrot/Wymiana

Towar był w porządku, jednak otrzymałem za mały rozmiar i od blisko 2 tygodni próbuję dokonać zwrotu lub wymiany zgodnie z prawami konsumenta obowiązującymi w UE. Niestety cały czas napotykam na ścianę.
Sprzedawca utrudnia procedurę, nie podaje pełnych danych do zwrotu i próbuje kierować przesyłkę do Chin mimo posiadania adresu w UE. Konsument ma prawo do jasnej i realnej możliwości zwrotu towaru bez sztucznego utrudniania procedury.
W przypadku dalszego braku rozwiązania sprawa zostanie zgłoszona do operatora płatności w celu uruchomienia procedury chargeback oraz odpowiednich instytucji zajmujących się ochroną praw konsumenta i handlem internetowym w UE.
Radzę zachować ostrożność przy zakupach.

9. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Dziękujemy za podzielenie się swoją opinią. Przykro nam, że proces wymiany lub zwrotu okazał się dla Ciebie tak frustrujący. Zależy nam na wyjaśnieniu tej sytuacji i sprawdzeniu przebiegu komunikacji. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli ponownie zweryfikować sprawę.

Saanut 1/5 tähteä

Nadal oszuści bez reakcji nie ma…

Nadal oszuści bez reakcji nie ma kontaktu nie ma możliwości reklamacji nie ma mozliwości zwrotu .Nie odpowiadają na maile.UWAGA OSZUŚCI WYSYŁAJĄ SAMĄ TANDETĘ .Po otrzymaniu tego gówna kończy się kontakt z tymi złodziejami.NIE KUPOWAĆ OSZUŚCI I ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i przepraszamy za frustrację związaną z brakiem rozwiązania sprawy. Rozumiemy Twoje rozczarowanie i traktujemy takie sytuacje bardzo poważnie. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli ponownie sprawdzić sprawę i pomóc w jej rozwiązaniu.

Oszustwo

Otrzymałam produkt niezgodny z zamieszczonymi zdjęciami na stronie internetowej, bardzo słabej jakości . Problem z oddaniem produktu. Piszą , że wysyłka będzie mnie dużo kosztować i oferują 30 % zwrotu wartości ceny i zatrzymanie produktu ( początkowo proponowali 10 %) . Sklep reklamuje się jako polska firma a magazyn mają w Hongkongu. Długi czas oczekiwania na przesyłkę . Nie polecam !!!

7. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Rozumiemy frustrację związaną z jakością produktu oraz procesem zwrotu. To nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić sprawę i pomóc w jej rozwiązaniu.

Ostrzegam przed kupowaniem…

Ostrzegam przed kupowaniem czegokolwiek. To jest ściema za duże pieniądze. Kupujesz ładna na zdjęciu rzecz, po 4 tygodniach dostajesz szmatkę - zupełnie nic nie warta. sklep ma siedzibę w Hongkongu, więc to oszustwo! Nie wiem jeszcze, jak ze zwrotem - nawet gdybym miała zapłacić 100 zł za zwrot, to zapłacę, bo wydałam więcej . Czekam na odpowiedź od nich, ale takiej szmaty już dawno nie widziałam! NIE KUPOWAĆ, OMIJAĆ!!!

27. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i przepraszamy za rozczarowanie związane z zamówieniem. Rozumiemy Twoją frustrację i traktujemy takie opinie bardzo poważnie. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli sprawdzić sprawę i pomóc w rozwiązaniu problemu.

Saanut 1/5 tähteä

Otrzymałam towar niezgodny z zamówieniem

Otrzymałam towar niezgodny z zamówieniem ( inny rozmiar i kolor). Obsługa klienta pisze cos o geście dobrej woli ze zwrócą mi 20% kosztów towaru albo ze mam odesłać na własny koszt zakupiony towar. Nigdzie nie było informacji ze towar przyjdzie z Chin a teraz każą go odesłać do Hong Kongu i "samemu sobie zorganizować etykietę". Reklamują się jako "polska firma" - świadomie wprowadzają w błąd.
Stanowczo odradzam zakupy!!!

2. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i przepraszamy za zaistniałą sytuację. Rozumiemy frustrację związaną z otrzymaniem nieprawidłowego produktu oraz procesem zwrotu. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli dokładnie sprawdzić sprawę i pomóc w znalezieniu rozwiązania.

Oszustwo

Oszustwo, przysłali buty które śmierdzą tak że na wymioty bierze, całkowicie sztuczne a miała być akurat, świadomie wprowadzają w błąd

11. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o tej sytuacji i przepraszamy za niedogodności. To nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli sprawdzić sprawę i pomóc w jej rozwiązaniu.

Ten sklep to OSZUŚCI!!!!

Ten sklep to OSZUŚCI!!!!! Nie można doprosić się o zwrot pieniędzy!!!!!!!!! Zgłaszam na POLICJĘ i rzecznika praw konsumenta!!!
Ostrzegam! Nie kupujcie w tym sklepie!

Ja Kupiłam kurtkę skórzaną. Czekałam 3 tygodnie na przesyłkę. Kurtka jakość TANDETA! Napisałam maila, że chcę dokonać zwrotu. Garranso odpisuje w nocy ok 4 nad ranem. Wymieniliśmy z 10 maili, i dalej nie mogę zwrócić towaru.

Firma nie chce podać adresu zwrotu. Oferują 10% w ramach "gestu firmy" jeżeli zostawię towar u siebie.

Zgłaszam sprawę na policję, do prokuratury i rzecznika praw konsumenta.

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu i przepraszamy za całą sytuację. Rozumiemy Twoją frustrację — to nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli pilnie zająć się sprawą i pomóc w rozwiązaniu oraz zwrocie.

Saanut 1/5 tähteä

Ten sklep to jedno wielkie oszustwo

Ten sklep to jedno wielkie oszustwo. Szczerze odradzam zakupy u nich. W grudniu 2025r. kupiłam sweter kaszmirowy a przysłali mi poliestrowa podróbkę, nic się nie zgadzało z opisem. Chciałam zwrócić towar ale proponowali mi rekompensatę w wysokości 15, 25, 30% wartości towaru. Gdy w końcu przyjęli do wiadomości, ze zależy mi na zwrocie towaru to zwlekają z instrukcją zwrotu. Mija 53 dni od odebrania przesyłki a instrukcji zwrotu nie otrzymałam. Sprawa beznadziejna. Zwracam się do Rzecznika Praw Konsumenta.

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu. To zdecydowanie nie jest standard obsługi, do którego dążymy. Bardzo prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli pilnie sprawdzić sprawę i pomóc w rozwiązaniu problemu.

Saanut 1/5 tähteä

żona zamówiła sukienkę dostała szmate …

żona zamówiła sukienkę dostała szmate uszytą z materiału podobnego do mundurków szkolnych brak możliwości zwrotu
Elegancka sukienka wieczorowa Kaja | Koronkowa, idealna na wesele × 1

Suma

169,95 zł PLN

14. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu. To nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o kontakt z naszym zespołem obsługi klienta wraz z numerem zamówienia, abyśmy mogli sprawdzić sprawę i pomóc z rozwiązaniem.

Oszustwo

Oszustwo. Kurtka do zwykła ścierką. Nie chcą oddać kasy. 1 gwiazdką to i tak za dużo. Recenzje te pozytywne sami sobie piszą. Ja sprawę zgłaszam do rzecznika praw konsumenta

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o Twoim doświadczeniu. Rozumiemy Twoją frustrację i przepraszamy za zaistniałą sytuację. To nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia — zależy nam na wyjaśnieniu sprawy i znalezieniu rozwiązania.

Ostatnio kupiłem kurtkę za 250 zł

Ostatnio kupiłem kurtkę za 250 zł, dobra jakość, wkrótce znów zamówię!

26. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Dziękujemy za miłą opinię! Cieszymy się, że płaszcz spełnił oczekiwania i że jesteś zadowolona z jakości oraz wygody. Miło słyszeć, że tak dobrze sprawdza się w stylizacjach. Zapraszamy ponownie!

Saanut 1/5 tähteä

Oszustwo sweter za 300 a jest to tania…

Oszustwo sweter za 300 a jest to tania tandeta nie chcę podać adresu do zwrotu

9. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o tej sytuacji. To nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wraz z numerem zamówienia — chcemy pilnie pomóc w rozwiązaniu sprawy i zwrocie.

Saanut 1/5 tähteä

Beak reakcji w sprawie zwrotu

Towar slabej jakosci - a kiedy prosze o podanie adresu do zwrotu - zwodzenie ze zaraz podadza i nie wysylaja. Absolutnie odradzam zakupy w tej firmie.
Sama zglaszam sprawe na policje.

19. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o tej sytuacji. To nie jest standard, do którego dążymy. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia wraz z numerem zamówienia — zależy nam na pilnym wyjaśnieniu sprawy i rozwiązaniu problemu.

Idealny prezent! Żona bardzo zadowolona

Kupiłem płaszcz na prezent dla żony. Jest zachwycona jakością i fasonem. Szybka dostawa i świetna cena. Bardzo polecam!

17. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garranso

Dziękujemy za świetną opinię! Bardzo się cieszymy, że prezent się udał i żona jest zadowolona. Zapraszamy ponownie!

Jestem zadowolona

Jestem zadowolona! Miałam pytanie dotyczące materiału swetra i otrzymałam szybką i jasną odpowiedź. Byłam na bieżąco informowana o dostawie. Świetny sklep internetowy!

1. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Garranso

Dziękujemy za miłą opinię! 😊 Cieszymy się, że mogliśmy pomóc i że wszystko przebiegło sprawnie. Zapraszamy ponownie!

Problem ze zwrotem

Nie polecam. Zamówiłam płasz opisany jako wełniany. Paczka szła do mnie ponad miesiąc. Przyszła wczoraj a tam 100% poliester. Napisałam do firmy aby zrobić zwrot towaru bo jest niezgodny z opisem. Zaczął odpisywać jakiś ewidentny bot, proponując najpierw 15% zniżki potem 25% i 30%. Cały czas pisaliśmy do nich że chcemy zrobić zwrot a oni to utrudniają. Napisali że wyślą nam instrukcje jak zrobić zwrot towaru, napisaliśmy że ok chcemy to. Odpowiedz przyszła znów o tym że nie skorzystaliśmy z ich zniżek a oni nie mogą dać nam większego zwrotu, chyba że zrobimy całkowity zwrot towaru. Ciągle ta sama do niczego nie prowadząca gadka.

29. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garranso

Przykro nam słyszeć o tej sytuacji i przepraszamy za frustrację. To nie jest doświadczenie, jakie chcemy zapewniać. Prosimy o kontakt z naszym zespołem wsparcia wraz z numerem zamówienia — zależy nam na pilnym wyjaśnieniu sprawy i pomocy w zwrocie.

Gorąco polecam!

Świetny sklep internetowy! Towary dotarły szybko, a ja byłam na bieżąco informowana o moim zamówieniu. Sukienki były dobrze wykonane. Gorąco polecam!

11. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garranso

Dziękujemy za wspaniałą opinię! 😊 Cieszymy się, że wszystko dotarło szybko i że sukienki spełniły oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam kiBardzo dobry!lka rzeczy na prezent dla…

Zamówiłam kilka rzeczy na prezent dla przyjaciółki. Była nimi zachwycona!

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Garranso

Dziękujemy Ci bardzo za opinię! Super słyszeć, że prezent dla przyjaciółki okazał się strzałem w dziesiątkę — to dla nas naprawdę dużo znaczy. Mamy nadzieję, że jeszcze do nas wrócisz!

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin