Saanut 5/5 tähteä

Cleantle is een echt topmerk! Ik werk al enige tijd met Cleantle het vroeger genoemde Cleantech en ik kan niet anders dan lof uitspreken over zowel de prijs als de kwaliteit. Je krijgt topresulta... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Hier vaker wat besteld. Producten zijn vergelijkbaar met het duurdere segment, alleen vallen ze in een beter prijzen pakket.(geen hollywood prijzen zoals de meeste). Ben tot nu toe zeer tevreden ov... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Super goed geholpen met een vraag ivm de levering. Producten besteld welkompakket. De voorraad van twee producten van 500ml was uitverkocht in de plaats dezelfde producten in 1liter gekregen wat ee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Milieu vriendelijke producten die zeer goed werken! Zeer scherp geprijsd! Klantenservice is goed en indien nodig wordt je snel geholpen. Firma neemt zelf initiatief om na te gaan ivm een "mogelijk pro... Näytä lisää

1. Ajoneuvojen kemialliset pesut ja käsittelyt

Yrityksen kirjoittama

Kwaliteit is ons doel – wij zetten in op de multifunctionaliteit van onze reinigings- en detailingproducten. We creëren zeer effectieve formules die vrij zijn van schadelijke stoffen. Onze autocosmetica voldoen aan de verwachtingen van zowel autoliefhebbers, als van professionals.

4,5

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Verkeerd product geleverd

Verkeerd product geleverd, na contact opgenomen te hebben via hun website op 2 verschillende manieren geen reactie. Dit was de laatste keer.

25. syyskuuta 2025
Cleantle Belgium-logo

Vastaus yritykseltä Cleantle Belgium

Dag Steph, spijtig te vernemen dat u ontevreden bent. Volgens onze gegevens werd het bericht die u verstuurde op 2 oktober om 17u24, om 15u16 op zaterdag 4 oktober beantwoord, dat kon inderdaad misschien wat sneller.
Het verkeerd geleverde product mocht u houden en het correcte product werd ‘s maandags naar u verzonden en werd volgens de track & trace ook bij u geleverd.
Vreemd om dan toch 1 ster te geven..
Met vriendelijke groeten,
Thomas

🌟 Cleantle Car Care Products

🌟 Cleantle Car Care Products – Highly Recommended!

I’ve been using Cleantle products for a while now, and I can confidently say they’re among the best car care solutions on the market. The quality is outstanding — from their shampoos and quick detailers to interior cleaners and coatings, every product is well-formulated, effective, and easy to use.

What I appreciate most is their attention to detail and focus on safe, pH-neutral formulas that are gentle on surfaces but tough on dirt. The results speak for themselves — a deep gloss, smooth finish, and professional-grade protection, all achievable at home.

If you care about your car’s appearance and want reliable, high-quality detailing products, Cleantle is definitely worth trying. Highly recommended!

24. kesäkuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Producten zijn goed

Producten zijn goed, jammer dat alles in het Engels is.

3. toukokuuta 2025
Cleantle Belgium-logo

Vastaus yritykseltä Cleantle Belgium

Dag Franky, de labels op de flessen zijn in 2 lagen. Rechts bovenaan het label kunt u het label openen en binnenin staat de beschrijving in het Nederlands.

mystery box

Had een mystery box besteld, kreeg niet dadelijk mijn bestelling geplaatst. Kort contact gehad, hij was heel vriendelijk. Producten heb ik nog niet geprobeerd. Het lijkt het geld wel waard te zijn

16. huhtikuuta 2025

Uitstekende Kwaliteit en Betaalbaar

Cleantle is een echt topmerk!

Ik werk al enige tijd met Cleantle het vroeger genoemde Cleantech en ik kan niet anders dan lof uitspreken over zowel de prijs als de kwaliteit. Je krijgt topresultaten met deze producten.

Cleantle heeft echt indruk op me gemaakt, en ik zal zeker blijven kiezen voor dit merk in de toekomst. Het is een aanrader voor iedereen die op zoek is naar betrouwbare, betaalbare en kwalitatieve auto-reinigingsproducten.

1. huhtikuuta 2025

Top service

Super goed geholpen met een vraag ivm de levering.
Producten besteld welkompakket.
De voorraad van twee producten van 500ml was uitverkocht in de plaats dezelfde producten in 1liter gekregen wat een mooie service.
Ik ga een detail bedrijf starten deze producten zijn een test als ze goed zijn en doen wat ze beloven ga ik hier meer bestellen.

31. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Extra items bij welkomstpakket.

Bij het welkomstpakket wilde ik ook andere items bestellen, dit gaf wat problemen. De klantenservice heeft me enorm geholpen om de items toch online en met het welkomstpakket mee te sturen. Nog maals dank hiervoor.

8. lokakuuta 2024

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin