Fuglsoecentret Arvostelua 82

TrustScore 4/5 tähteä

3,8

Lige fra indtjekning fredag til udtjekning søndag har alt været helt perfekt. Meget sødt og venligt personale både i receptionen, rengøringspigen og personalet i restauranten. Værelset var rummel... Näytä lisää

Fuglsøcenteret ligger fantastisk i forhold til at vandre i Mols bjerge. Værelserne er fine og rene.Herlig frisk betjening i receptionen.Grunden til jeg kun giver 3 stjerner er restauranten, hvor vi... Näytä lisää

Vi har netop været på en miniferie med 2 overnatninger med morgenkomplet og 2 aftenbuffet. Super lækker mad. Betjening helt i top. Værelserne er skønne. Receptionisterne er bare så imødekommende og... Näytä lisää

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Fantastisk ophold i et naturskønt område

Lige fra indtjekning fredag til udtjekning søndag har alt været helt perfekt.
Værelset var rummeligt, lyst med en dejlig udsigt og der var rent.
Både morgenbuffeten og de 2 retters middagsmad levede op til vores forventninger.
Området er genialt til vandreture.
Vi kommer helt sikkert igen.

5. lokakuuta 2025

Fantastisk weekend

En skøn, hjertelig og hjælpsom velkomst med servicemindet personale.
Både i receptionen, af rengøringen og især i restauranterne var det rart at være, uanset om nogle var nye i faget. De er gode til at yde service, er rolige og hjælpsomme.
Værelset var rent og lækkert indrettet. Gode senge.
Nem ind og udcheckning.
Maden var så velsmagende og lækker. Og vi havde stor fornøjelse af morgenmadsbuffeten med hjemmebagt brød, ingefær shots, gode oste og marmelade.
Vi kommer igen!

2. lokakuuta 2025

Danmarks bedste koncertsted

Danmarks bedste koncertsted med det mest gæstfrie og hjælpsomme personale. Ligger i Danmarks smukkeste natur, så tillige masser af muligheder for at komme ud i naturen.

20. syyskuuta 2025

Vi var tre personer på fuglsøcentret i…

Vi var tre personer på fuglsøcentret i går og skulle have gourmet middag med dertilhørende vin, det var da desværre ikke helt styr på da vi kom de havde lavet en fejl men det fandt vi ud af så det lykkedes. Men værelserne var klamme og ikke ordentligt rengjorte, det er mindede mest af alt om en lejrskole . Morgenmadsbuffeten var utrolig kedelig. Vi kommer ikke der mere.

13. syyskuuta 2025

Ældre “hotel”, nærmere lejrskole

Ældre “hotel”.
Værelserne minder mest af at om en lidt halv kedelig lejerskole man kunne have været på i 7.klasse. Morgenmad ok, lidt kedelig og basic.

Størst af det som trækker ned er rengøring. Badeværelset var decideret KLAMT og ikke rengjort. Kalk på fuger, afløb og hoved på vandhanen ved vasken.
Skimmel i bruseren på alle gummifuger.
Beskidt på gulvet med lange hår og snavs.
Føj. Ikke lækkert når man gerne skal føle sig ren efter bad..

Der skrives at der er allergivenligt på værelset, vi måtte dog ud efter allergimedicin efter blot én dag på værelset.
Øv.
Vi har 4 overnatninger, og vi kommer ikke igen.

4. elokuuta 2025

Super ophold

Fantastisk oplevelse – kommer helt sikkert igen!

Har netop været på et weekendophold og er meget begejstret. Fine og rene værelser, lækker mad og utrolig venlig betjening – lige fra receptionen til den søde rengøringsdame. Stedet ligger helt fantastisk smukt med udsigt over vandet, hvilket bare gjorde opholdet endnu mere specielt.

Jeg glemte desværre en ring på værelset, men de fandt den og sendte den til mig – virkelig god stil og service ud over det sædvanlige!

Det er bestemt ikke sidste gang, jeg kommer der – og så var det ovenikøbet til en rigtig god pris. Kan varmt anbefales!

8. heinäkuuta 2025

Fuglsøcenteret ligger fantastisk i…

Fuglsøcenteret ligger fantastisk i forhold til at vandre i Mols bjerge.
Værelserne er fine og rene.Herlig frisk betjening i receptionen.Grunden til jeg kun giver 3 stjerner er restauranten, hvor vi på forhånd havde bestilt og betalt for aftensmad. Desværre. Maden var ok men ikke noget særligt. Men hyggen forsvandt totalt, når man som ægtepar bestiller et weekendophold, og så bliver placeret ved et 4 mandsbord med et andet ægtepar man ikke kender. . Sikkert fordi der skal være plads til så mange gæster som muligt. Der var mange store selskaber der skulle bespiser, hvilket buffeten bar præg af. Morgenmaden var udmærket.
Besøger gerne Fuglsøcenteret igen, blot uden tilvalg af mad .

14. kesäkuuta 2025

Det er ikke første og heller ikke sidst…

Det er ikke første og heller ikke sidst gang jeg kommer ❤️
Fantastisk personale, mad og værelser.
Vi har lige været på koncert ophold og igen var alt i top
Tak, vi ses igen
Kh. Bo Sejerup

1. maaliskuuta 2025

Har netop været på et SKØNT Nytårsaften…

Har netop været på et Nytårsaften arrangement på Fuglsøcentret. Skøn oplevelse. Dejligt sted med super beliggenhed. Dejlige værelser, super god service, alle smilende, god og hurtig betjening, alt kørte perfekt. Maden var helt i top! Musik med virkelig kompetent DJ. Vil varmt anbefale stedet og kunne godt tænke mig at komme der igen. Vi var et selskab på 8, og alle var begejstrede! Tak for oplevelsen!

31. joulukuuta 2024

Havde et selskab på 25 primært kvinder…

Havde et selskab på 25 primært kvinder på julefrokost udflugt.
Service var fraværende og da vi skulle spise blev vi chikaneret af fulde østeuropæere der ikke kender alm høflighed. Ukompetente tjenere der lod stå til.
Flere fra vore selskab måtte fortrække allerede inden vi var færdige med middagen. Det blev pinligt og utrygt. Det fortsatte under koncerten.
Kan kun frarådes.

6. joulukuuta 2024

Under al kritik og SÅ dårlig en…

Under al kritik og SÅ dårlig en oplevelse på Fuglsøcentret.
Vi var til koncert" California dreaming" fredag d 25/10 og det blev en helt igennem dårlig oplevelse. Et større selskab af fulde mennesker, fyldte det hele - de var højrystede, forstyrrede, råbte og leverede total upassende opførsel og gjorde stedet utrygt for os andre. Det endte også med skænderi og optakt til slagsmål, med ølglas flyvende gennem luften.
Vi søgte hjælp, men erfarede, at der ingen vagter var tilstede og ingen der tog ansvar og hånd om situationen.
Hvordan kan man arrangerer koncert med mange mennesker, uden at stille personale til rådighed, som sikrer at alt forløber ordentligt og ikke mindst trygt.
INGEN tog ansvar, ingen forsøgte at håndtere situationen, til trods for at flere gæster efterlyste handling.
Vi forlod koncerten før tid, fik intet ud af det og følte os utrygge.
Vi synes ikke det pyntede på oplevelsen, at vi efterfølgende kontaktede Fuglsøcentret, som udover at beklage med et standad svar, faktisk blot møder os med et skuldertræk " Det er ikke vores ansvar og sådan plejer det ikke at være ".
Det kan KUN være Fuglsøcentres ansvar, ligesom det må være rimeligt, at alle vi, som fik ødelagt oplevelsen, fik en kompensation.
Fuglsøcentret kan ikke gøre for, at gæster opfører sig upassende, men de kan i den grad sikre, at der gribes ind og alt forløber i god ro og orden.
Vi kommer ikke igen.
Mvh
Lone Ravn

25. lokakuuta 2024

Rigtig dårlig oplevelse

Var til KONCERTEN California Dreaming - supergod koncert til trods for stedet! Opdækning med små borde giver utrolig mange forstyrrelser af folk, der skal i baren mv midt under koncerten. Derudover var der et selskab af fulde mennesker, der råbte og snakkede, dels ved deres bord dels i gangen, hvilket ødelagde oplevelsen. På et tidspunkt måtte koncerten stoppe, da der var risiko for slagsmål. I rigtig hal-bal stil.
I respekt for kunstnerne og gæster, der har købt en KONCERTBILLET, skal der styr på den slags! Men da vi efterspurgte vagter, fik vi at vide, at det havde de ikke på stedet?!?
Jeg anbefaler ingen Fuglsøcentret til en koncert-oplevelse.

25. lokakuuta 2024

"Irish Evening" Et Fuglsø-center i topform.

Har lige deltaget i "Irish Evening" Et veltilrettelagt arrangement, som Centret servicerede på fremragende vis. Venligt personale god mad , gode værelser , rent og pænt. Logistikken med flere hundrede mennesker var perfekt planlagt og gennemført.
Desværre havde arrangøren Claus Hebor arrangeret en Irsk aften uden at kunne servere Guinness - den absolut mest kendte øl i Irland. Det er trist, at arrangørens forretningsmæssige uoverensstemmelser med Guinness/Carlsberg skal stå i vejen herfor.
Men Centret leverede en fremragende indsats. Kommer gerne igen. Men kun hvis Arrangøren bilægger sine stridigheder med Guinness/Carlsberg.

21. syyskuuta 2024

Jeg har lige været til Modern Talking…

Jeg har lige været til Modern Talking fredag d. 21 juni. Opholdet var rigtigt godt. Rigtig god betjening med en lille historie omkring maden og vinen der skulle drikkes dertil.

Værelset var godt, sengen var god og der var stille og roligt i hvert fald da jeg var der.

Morgenmaden var god og de kunne finde ud af og lave blødkogte æg, hvilket jeg ikke er vant til andre steder jeg er kommet.
Det eneste minus er at trykket på vandet ikke er godt.

Fed lyd i koncertsalen med en knivspids for meget bass. Men slet ikke noget der kan give under 5 stjerner.

21. kesäkuuta 2024

Var til Kim Wilde koncert med mad og…

Var til Kim Wilde koncert med mad og overnatning. Da vi ankom til buffen 25 min senere end den oprindeligt var åben.var der stort set Tomt i alle fade, vi tænkte de blev nok fyldt , det gjorde de da , bare ikke alle , sad og ventede på kartofler, og da de kom var der ikke noget kød, da kødet kom var der ikke noget sause. Havde en fornemmelse af at blive jappet igennem hele måltidet. Det gik alt for stærkt og trak ned på oplevelsen. Vores værelses nøgle var bøjet så der blev brugt en del tid på at få døren låst op. Koncert var fin og efter forventning. Men skal vi komme igen så er det vigtigt at det hele spiller , det er jo en helhedsoplevelse man betaler for.

1. kesäkuuta 2024

Fantastisk dejligt sted

Vi holdte konfirmation i fuglsøcentrets flotte lyse lokale med havudsigt. Vi havde den bedste oplevelse! Maden var lækker og flot anrettet, tjenerne var meget opmærksomme på om alt var som det skulle være, meget professionelt tjener team, søde og hjælpsomme.
Alt i alt en utrolig god oplevelse og vi booker gerne der igen.

20. huhtikuuta 2024

De ville opkræve os for 2 flasker vin…

De ville opkræve os for 2 flasker vin som var skrevet på vores værlsesnr,utroligt at tjener ikke lige tjekker nøgle brikken.
Stedet er meget nedslidt men mad og musik var ok dog ikke en intim middag men en larmende forsamling

16. maaliskuuta 2024

Beskidt og skuffende.

Ikke nok p pladser, veje så glatte at flere incl mig selv, røg på rø… på vej til bilen.
Uforståeligt når man tænker på hvor mange arrangementer stedet afholder.
Værelser møgbeskidte med edderkoppespind i hjørnerne, og badeværelse med lange sorte hår i på vægge og i afløb ( jeg er skaldet og min kone er blond )
brusekabine med kalkgule fuger og skimmel, samt bruser der kun skød 3 stråler grundet tilkalkning.
Middelmådig mad og en middagsopsætning der var alt andet end hyggelig, med langborde og klinisk belysning.
Generelt bærer stedet præg af alt for mange gæster og for lidt personale, samt fokus på kvantitet fremfor kvalitet.
Musikken til arrangementet var godt, men rammerne mindede om en slidt lejrskole.

20. tammikuuta 2024

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili