Jeg har bestilt den gratis plakat - har modtaget ordrebekræftelsen og betale for Porto samt de 15 kr for plakaten. Det er over 1 mdr siden.. De svarer ikke på mail eller på Facebook. Der gøres ind... Näytä lisää
Underligt at den plakat med anfield road, gratis, er udsolgt, men vælge man en ramme, så er den lige dukket op igen, nå nok et mer salgs trick
Jeg elsker projektet. Og jeg elsker de fine nye plakater til vores to drenge. Når tiden er inde til ny indretning på lillesøsters værelse, så bliver det også med en af de fine prints.
Hver uge frigiver vi en ny plakat, som du kan få - helt gratis.
Østre Alle 102, 9000, Aalborg, Tanska
- giveme@freeposter.org
- freeposter.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Jeg har bestilt den gratis plakat
Det er over 1 mdr siden.. De svarer ikke på mail eller på Facebook.
Der gøres indsigelse til banken samt der skal deles vidt og bredt at det tydeligvis er scam….
Underligt at den plakat med anfield…
Hurtig levering og flot kvalitet
Jeg har nu haft to bestillinger og har været tilfreds begge gange. Hurtig levering og flot kvalitet.

Jeg elsker projektet

Super service
Hurtig levering, flot plakat og en sød håndskrevet note!
Alt i alt super service, kan kun anbefale Evermento

Vastaus yritykseltä Freeposter
Super service og flot produkt
Super service og flot produkt, det er ikke sidste gang jeg handler her.

Virkelig tilfreds med plakaten
Virkelig tilfreds med plakaten, den pynter flot i stuen og så dejligt med en personlig hilsen.

Fantastisk!
Dag til dag levering, flotte plakater og super service. Bliver ikke bedre :)

Vastaus yritykseltä Freeposter
Super hurtig levering,i god emballage.
Super hurtig levering,i god emballage.
Og fint produkt.

Vastaus yritykseltä Freeposter
Købte fire plakater med baggrundsfarve…
Købte fire plakater med baggrundsfarve Midnight Sky. Levering var hurtig som lovet. Plakaterne var pakket meget sikkert og nænsomt, to plakatrør i en papkasse med bobbelplast. Billeder på hjemmesider er taknemmelige, men baggrundsfarven på den ægte vare stemmer godt overens med den man ser på hjemmesiden.
En sød detalje fra Evermento er det personlige håndskrevne kort fra Thomas og Sofie. Så topkarakter herfra.

Vastaus yritykseltä Freeposter
Rigtigt flotte tryk og så støtter man…
Rigtigt flotte tryk og så støtter man et godt formål.