Kan ikke anbefales, og jeg er meget øv over min oplevelse. Jeg synes, at jeg er blevet misinformeret omkring deres retur/bytteret. Jeg handlede i deres butik, hvor min veninde og jeg her spørger... Näytä lisää
Ringe ansatte som ikke respekter eller værner om deres egne regler i butikken. Jeg vil ikke anbefale nogen af handle her
Når du træder ind i denne lille hyggelige butik er det svært at komme ud igen. Man har lyst til at kigge på og undersøge alt, fordi der er nærmest ikke to ting, der er ens - og det er jo virkelig char... Näytä lisää
Hos Palette26 finder du unikke håndlavede produkter nøje samlet fra dygtige kunsthåndværkere fra hele verden. Desuden kombinerer vi kunsthåndværk med håndplukkede vintage produkter.
Hyskenstræde. 9, st , 1207, København k, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ringe ansatte som ikke respekter eller værner om deres egne regler i butikken.
Jeg vil ikke anbefale nogen af handle her
Virkelig fed butik både i kbh og i Aarhus, vild god service og rigtig godt udvalg af vintage tøj.
Kan ikke anbefales, og jeg er meget øv over min oplevelse.
Jeg synes, at jeg er blevet misinformeret omkring deres retur/bytteret. Jeg handlede i deres butik, hvor min veninde og jeg her spørger om vi kunne bytte vores varer igen, hvor medarbejderen svarede kort “Ja det kan man godt”.
Herefter finder jeg ud af, at man kun kan ombytte til anden varer eller tilgodebevis. Dette var vi ikke blevet informeret om, selvom vi nu spurgte.
Jeg har skrevet til deres kundeservice men de er til ingen hjælp, og svarer mig ikke længere.
Virkelig dårlig service, og jeg synes ikke man kan være bekendt at holde ens returregler “skjult” for ens kunder, specielt når man nu spørger om det.

Vastaus yritykseltä Palette26
Jeg købte et par sko, som gik i stykker allerede efter 30 minutters brug. Dagen efter gik jeg tilbage til butikken for at få dem refunderet, men blev afvist. Jeg synes simpelthen ikke, at det er acceptabelt at sælge varer af så dårlig kvalitet. Det var en virkelig øv oplevelse.

Vastaus yritykseltä Palette26
Fantastiske flotte blomster, hurtig ekspedition
Det var nemt at finde rundt på hjemmesiden, og det var hurtigt og nemt at gennemføre ordren. Palette26 er en så fin butik!
Fint och smidigt i kontakten och toppenfina produkter (matta, vas och ljus)!
Fin levering. Pakken bliver først åbnet den 24.
Meget flot plakat i flotte klare farver. Samt en fin lille sæbe skål. Altid flotte ting til rimelige priser. Elsker at handle her. Kan varmt anbefales 👍⭐
Jeg har gjort et af årets fedeste køb her. Er Wild med min nye kop, som jeg bruger hele tiden. Kvalitet og lækker brugskunst. Meget hurtig afsendelse og levering. 100% anbefaling herfra.
Meget hjælpsom og personlig betjening . Tip top service - også ved web handel
Super nemt at handle online, god webshop. Afhentede min vare i butikken, som også er rigtig fint indrettet. Det gik helt glat uden problemer. Rigtig sødt og venligt personale i butikken. Køber helt sikkert flere ting herfra i fremtiden :-)
Jeg købte en meget smuk semi-unika kop af keramik hos Palette 26. Pakken kom hurtigt frem, koppen lå sikkert pakket og iklædt smukt orange papir. Det bliver helt sikkert ikke sidste gang jeg skal handle her. 😊
Profesionel og dygtig hurtig betjening 🤞
Min ynglingsforretning
Ulla
Altid hurtig levering og vidunderlige produkter!
Skøn shoppingoplevelse med hurtig og prof service