Väldigt hjälpsamma tryggt Dom hjälper till med allt Gör hembesök förklarar när man inte förstår på ett bra sett Betty mycket trevligt och hjälpsam Begravning mycket fin Tack
Yritys on vastannut
Ett varmt och fint bemötande i en svår stund. Det kändes skönt att någon tog hand om oss och slussade oss igenom allt inför en begravning. Inga konstigheter när vi ville ändra, ta bort och lägga ti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hade en första kontakt med Nathalie,som var väldigt förtroendeingivande från första stund. Vi stötte på en del problem under processens gång pga andra aktörer, men Nathalie var hela tiden inlyssnande... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Från det att Fonus hämtade min far till det att han begravdes har jag känt mig trygg och lugn i allt det svåra. Ni har tagit hand om far med respekt och värdighet något som varit viktigt för mig s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fonus är Sveriges mest anlitade begravningsbyrå och har sedan 1945 hjälpt människor att planera och genomföra personliga begravningar och vackra avsked. Vi är en rikstäckande, medlemsägd ekonomisk förening med begravningsbyråer över hela Sverige. Hos oss på Fonus får du hjälp med hela processen – från hämtning och planering till begravningsceremoni och gravsättning samt gravsten. Vi har lång erfarenhet av alla typer av begravningar, såsom kyrkliga och borgerliga begravningar samt begravningar enligt andra trosuppfattningar. Med kunskap, omtanke och lång erfarenhet finns vi vid din sida för att skapa ett tryggt, personligt och minnesvärt avsked. Tack vare vår rikstäckande verksamhet kan du planera begravningen på en ort och genomföra den på en annan, med stöd av våra lokala begravningsrådgivare. Du väljer själv hur du vill träffa oss: på någon av våra begravningsbyråer, genom hembesök, via video eller telefon. Det går också bra att kombinera ett fysiskt och digitalt möte, så att familjemedlemmar på olika platser kan vara delaktiga i planeringen. Tillsammans skapar vi ett avsked som speglar den avlidnas liv, personlighet och önskemål. Varmt välkommen till Fonus – vi är en begravningsbyrå för alla.
Linnégatan 20, 21612, LIMHAMN, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Är så nöjd med allt
Kan verkligen rekommendera Fonus Limhamn 🥰

Vastaus yritykseltä Fonus - Malmö, Limhamn
Professionellt bemötande utan alltför mycket beklagande. Vänligt och samtidigt inkännande.

Vastaus yritykseltä Fonus - Malmö, Limhamn
Representant från Fonus som medverkade vid ceremonin kändes mycket trygg och hade ett mycket trevligt bemötande.