Tusen takk for hjelpen. Vårt fly ble kansellert og Flyforsinkelser hjalp oss med å sende krav. Etter 14 dager fikk vi svar tilbake om at kravet var godkjent og pengene var på konto. Fantastisk 😀
Takk for hjelpen . Vi et veldig fornøyd med hjelpen vi fikk grunnet overbooket fly..Det tok sin tid, fra april 2025,men endelig ordnet det seg .Vi er godt fornøyd med oppfølging og tilbakemelding u... Näytä lisää
De gjør en strålende jobb, jeg hadde ikke alle dokumenter tilgjengelig når jeg la inn søknaden. Men sendte inn det jeg hadde. Glemte bort saken, og plutselig fikk jeg melding om at jeg hadde fått erst... Näytä lisää
Helt fantastisk! Flyet skulle bare mellomlande i Bergen og vi skulle reise videre, men pga. manglende personell til teknisk sjekk ble vi send til hotellet. Vi fikk knapp sovn med noen timer og ble... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Flyforsinkelser.no
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
- Hos Flyforsinkelse.no hjelper vi flypassasjerer med å få deres rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet. Hvert år hjelper vi tusenvis av passasjerer, når deres fly er forsinket, kansellert eller overbooket.
- Vår virksomhet er en av de første av sin slags i Norge og etter å ha eksisteret i mer enn 5 år, er vi også de største.
- Vi samarbeider med noen av de beste advokater på området. Det er noen av grunnene til at vi vinner mer enn 97% av våre saker.
Mail Boxes Etc 308, Postboks 1 Youngstorget, 0028, Oslo, Norja
- +47 2196 6109
- kontakt@flyforsinkelser.no
- flyforsinkelser.no
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 71 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä
Det var rask og hyggelig behandling
Det var rask og hyggelig behandling. Den beste var at dere vant!
Å få gjennom kravet hos flyselskapet.
Å få gjennom kravet hos flyselskapet. Juridisk kunnskap.
Fikk tilbake matpenger etter…
Fikk tilbake matpenger etter flyforsinkelser, litt omstendig og sende inn. Alt i alt fornøyd
Refusjon etter kansellert fly
Er veldig fornøgd,då det gjekk kort tid frå innmeldelse av sak om refusjon, til pengene var på konto. Hadde forsøkt eit anna selskap først,der eg ikkje høyrde meir frå, skjønt fleire purringer.
Bra oppfølging og bra resultat
Bra oppfølging og bra resultat, over noe jeg ikke viste at jeg hadde krav på.
Raskt oppgjør
Rask og effektiv hjelp. Pengene kom på konto kun 3-4 dager etter at jeg oppgav informasjonen om hvilken konto de skulle inn på. Eneste ble litt skeptisk når opplysningene skulle til Polen, men det var ikke lureri.
virksomheten virker bra jeg fikk hvert…
virksomheten virker bra jeg fikk hvert fall gjennom slag på min klage. Venter nå bare på utbetaling av pengene. Har selv prøvd å klage til ett flyselskap å fikk avslag på alle henvendelser.
Profesjonelt behandlet - god kommunikasjon
Jeg valgte selskapet ganske tilfeldig blant flere tilbydere. Jeg har tidligere forsøkt å få kompensasjon fra KLM men ble sendt på evig runddans. Denne gangen ble alt handlet profesjonelt og jeg ble godt informert gjennom hele prosessen.
Veldig godt fornøyd
Veldig godt fornøyd. Har nettopp fått ca. 4800 Nok. overført til bankkontoen min. Det tok lang tid, ca. 6,5 mnd fra kravet ble meldt til pengene kom, men jeg er som sagt veldig godt fornøyd med jobben Flyforsinkelser har gjort. Kan absolutt anbefale å bruke dem.
Ikke veldig imponerende arbeid her.
Ikke veldig imponerende arbeid her.
Fikk tilbake noen kr. for drosje og mat, men ingenting
for forsinket flyavgang, kom til destinasjonen dagen etter.
Måtte dessuten purre på de, for å få utbetalt beløpet de var skyldig.
Derfor ønsker vi å fremme nytt krav, gjennom et nytt byrå, for forsinket fly. Alle andre fly fra Kristiansand til Oslo denne aktuelle dage gikk som normalt, men ikke Norwegian.😳

Vastaus yritykseltä Flyforsinkelser.no
God informasjon
God informasjon. Enkle føringer. Rask saksbehandling. Penger på konto raskt etter godkjenning av sak.
Hadde ikke klart å få samme erstatning…
Hadde ikke klart å få samme erstatning selv.
Alti viktig for beskje hvordan det går saken bedre
Det er ganske bra. Men det ta tid lit for behandle saken.
God oppfølging og tilbakemelding om…
God oppfølging og tilbakemelding om fremdrift. Tok noe tid men fikk penger på konto etter hvert.