Flyforsinkelser.no Arvostelua 2 283

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Dette er første gang jeg bruker en slik tjeneste, så jeg var ganske skeptisk i begynnelsen (spesielt med tanke på å signere avtaler elektronisk og oppgi bankdetaljer), men - dette var kjapt, enkelt og... Näytä lisää

4 timer forsinket ut fra Tromsø pga at flyet ble påkjørt av pushback truck. Dermed nådde vi ikke avgang videre fra Helsinki. Vi kom fram til Bangkok 8 timer forsinket. Fikk hjelp til å søke kompensas... Näytä lisää

Det var relativ rask behandling. Det var imidlertid forvirrende at jeg ble spurt om å vurdere tjenesten før jeg hadde blitt informert om at pengene var overført. Da jeg ringte, ble jeg møtt av en tyd... Näytä lisää

1. Perintätoimisto

Tietoja yrityksestä Flyforsinkelser.no

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

• Hos Flyforsinkelse.no hjelper vi flypassasjerer med å få deres rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet. Hvert år hjelper vi tusenvis av passasjerer, når deres fly er forsinket, kansellert eller overbooket.

• Vår virksomhet er en av de første av sin slags i Norge og etter å ha eksisteret i mer enn 5 år, er vi også de største.

• Vi samarbeider med noen av de beste advokater på området. Det er noen av grunnene til at vi vinner mer enn 97% av våre saker.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

2 t. arvostelua

On vastannut 69 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Ikke bruk disse

Ikke bruk disse. De har for dårlige systemer til å håndtere kompensasjonssaker. De nekter for å akseptere atlet fly ble kansellert når vi ga dem tydelig info om ombookingdetaljer vi fikk fra flyselskapet.

20. huhtikuuta 2026

Anbefales !

Hei
Det var veldig enkelt å melde saken inn her
Jeg anbefaler alle å prøve seg her hvis fly blir forsinket
Uten at du tenker mer på saken og hva som er status, så jobber disse folka for deg. Takk for hjelpen

14. huhtikuuta 2026

Nesten topp.

Det var relativ rask behandling.
Det var imidlertid forvirrende at jeg ble spurt om å vurdere tjenesten før jeg hadde blitt informert om at pengene var overført. Da jeg ringte, ble jeg møtt av en tydelig irritert person. Det var svært ubehagelig.

31. maaliskuuta 2026

Flyforsinkelser var veldig kjappe med…

Flyforsinkelser var veldig kjappe med informasjon om at de visste nøyaktig om forsinkelsene. Jeg var i utgangspunktet skeptisk fordi jeg aldri hadde hørt om firmaet. Men det stemte jo alt sammen, og vi fikk mye penger i retur. Jeg synes imidlertid at Flyforsinkelsers godtgjørelse på 35 % er i drøyeste laget.

17. maaliskuuta 2026

Rask og enkelt

Flyet fra Bodø var forsinket noe som medførte at vi ikke rakk flyet videre til Alicante. Måtte overnatte i Oslo slik at ferien vår ble forkortet med 1 døgn. Enkelt å fylle inn opplysninger som trengtes, pengene kom på konto ganske raskt. God info underveis. Meget godt fornøyd.

26. maaliskuuta 2026