Flyforsinkelser.no Arvostelua

2 295
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Takk for hjelpen . Vi et veldig fornøyd med hjelpen vi fikk grunnet overbooket fly..Det tok sin tid, fra april 2025,men endelig ordnet det seg .Vi er godt fornøyd med oppfølging og tilbakemelding u... Näytä lisää

De gjør en strålende jobb, jeg hadde ikke alle dokumenter tilgjengelig når jeg la inn søknaden. Men sendte inn det jeg hadde. Glemte bort saken, og plutselig fikk jeg melding om at jeg hadde fått erst... Näytä lisää

Helt fantastisk! Flyet skulle bare mellomlande i Bergen og vi skulle reise videre, men pga. manglende personell til teknisk sjekk ble vi send til hotellet. Vi fikk knapp sovn med noen timer og ble... Näytä lisää

4 timer forsinket ut fra Tromsø pga at flyet ble påkjørt av pushback truck. Dermed nådde vi ikke avgang videre fra Helsinki. Vi kom fram til Bangkok 8 timer forsinket. Fikk hjelp til å søke kompensas... Näytä lisää

1. Perintätoimisto

Tietoja yrityksestä Flyforsinkelser.no

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

• Hos Flyforsinkelse.no hjelper vi flypassasjerer med å få deres rettsmessige kompensasjon fra flyselskapet. Hvert år hjelper vi tusenvis av passasjerer, når deres fly er forsinket, kansellert eller overbooket.

• Vår virksomhet er en av de første av sin slags i Norge og etter å ha eksisteret i mer enn 5 år, er vi også de største.

• Vi samarbeider med noen av de beste advokater på området. Det er noen av grunnene til at vi vinner mer enn 97% av våre saker.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(2 295)

248 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Det var ikke forsinkelse, det var kansellering

Det var ikke forsinkelse, det var kansellert. Sa dette mange ganger, ingen endring. Fikk ikke erstatet noe på ny billett. Elendig arbeid. Tar anbefalingen jeg fikk, kommer aldri til å bruke dette firmaet igjen

6. marraskuuta 2025

Hej Jon Hovland,

Tak for din anmeldelse.

Vi er indforståede med, at der var tale om en kansellering og ikke en forsinkelse. Du har dog via flyselskabets ombookingsportal valgt en anden billet, som du har forklaret du ville/har anvendt på et senere tidspunkt
og derfor kan du ikke kræve refundering af den nye billet du køber. Dette er fordi, at du så ville få en billet uden omkostninger, hvilket ikke er muligt. Det er altså lovgivningen, der er således, hvorfor udfaldet var sådan.

Vi har overført kompensationen til dig for kanselleringen, men der er desværre ikke yderligere vi kan gøre i sådan tilfælde.

Flyforsinkelser.no

Hvor blir det av pengene

Heisann, dere har vunnet saken.... men hvor er pengene som jeg skal ha?

Hej Hallgeir Humstad,

Tak for din anmeldelse.

Vi har overført pengene til dig 2 dage efter du sendte din konto oplysninger.
Pengene skulle meget gerne være på din konto allerede 3-5 arbejdsdage efter. Tjek evt. betaling for Syncon International APS. :)

Kan du fortsat ikke finde betalingen, er du velkommen til at kontakte os på telefon eller via mail, da skal vi hjælpe dig.

Flyforsinkelser.no

Fikk ikke hjelp pga flyet ble…

Fikk ikke hjelp pga flyet ble kansellert pga været.

Tak for din anmeldelse.

Vi beklager, vi ikke kunne hjælpe dig med din sag. I henhold til EU forordningen 261/04, har rejsende desværre ikke ret til kompensation, når en kansellering/forsinkelse skyldes dårligt vejr.
Vi har blot forholdt os til loven, hvorfor vi ikke har været i stand til at hjælpe dig i dette tilfælde.

Vi ønsker dig en god jul.

Pengene er på konto

Pengene er på konto! Det tok ca 1,5 måned men jeg slapp arbeidet. Flysforsinkelser tok
Selvfølgelig et gebyr for å gjøre jobben men det er ikke sikkert at jeg hadde giddet å "sloss" mot SAS alene. Det var nok kaos når flyet ble kanselert. Flyforsinkelser anbefales!

Er fornøyd

Er fornøyd. Bare en ting; send denne undersøkelsen etter at man har fått pengene sine (inntil 10 dager , slik dere sier i mailen). Jeg fortsatt venter på pengene.