Fluit Tweewielers Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

We hebben 6 juli onze electrische fietsen gekocht. In de winkel werden we heel fijn geholpen. Heel goede en duidelijke uitleg en lekkere koffie. We konden meteen een proefrit maken. Bij het ophalen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Op een prettige rustige en duidelijke manier, zonder stress aan onze twee fantastische Riese Muellers geholpen Wat een top bedrijf echt een aanrader De rit naar de Achterhoek meer dan waard en een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Riese & Müller Nevo4 GT Vario gekocht.Fiets bevalt uitstekend en vriendelijk geholpen door Thom. Goede uitleg en alle tijd. Vijf jaar garantie certificaat. Zet het voort!

Saanut 5/5 tähteä

We hebben onze Riese & Müller-fietsen ingeruild voor nieuwe bij Fluit Tweewielers en zijn daarbij uitstekend geholpen: vriendelijk, duidelijk en alles netjes en soepel geregeld. Het bij te betale... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Polkupyöräliike

Yrityksen kirjoittama

Een waar fietsparadijs met een showroom van 3000m2. Van bakfiets tot elektrische vouwfiets, van kinderfiets tot mountainbike; als u uw droomfiets, uw werkpaard of gewoon uw fiets voor naar werk of school bij ons niet vindt dan zou dat wel heel vreemd zijn. Met meer dan 1500 fietsen rijklaar op voorraad fietst u vrijwel altijd direct met uw nieuwe aanwinst naar huis of werk. Regen of komt het niet gelegen? Dan bezorgen wij uw fiets graag in heel Nederland of daarbuiten in overleg. Officieel dealer van Victoria, Soci.Bike, Riese & Müller, Johnny Loco, Giant, Urban Arrow, I:sy, Tern, Cortina en nog veel meer A-merken. Ruime en moderne werkplaats met fietsexperts die u bij problemen direct weer op weg trachten te helpen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

141 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben goed geholpen en er is goed…

Ik ben goed geholpen en er is goed advies gegeten.
Zowel in de winkel als in de werkplaats. Zijn ze allemaal even vriendelijk.
Ik zal je zeker vaker komen!

12. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Thijs, hartelijk dank voor je 5-sterren beoordeling. Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen. We hopen dat we met het overheerlijke bakkerspakket een beetje hebben kunnen bijdragen aan het 50ste verjaardagsfeest van jouw vrouw. We zien jullie beiden graag nog eens terug bij het volgend onderhoudsinterval en vanuit de werkplaats zijn ze bereid je ten alle tijden te helpen met het plaatsen van de fiets op de fietsendrager ;) Sportieve groet, Sil^Fluit Tweewielers

Saanut 5/5 tähteä

Vooraf vragen wat je wensen zijn

Vooraf vragen wat je wensen zijn, hoeveel en hoever je wilt fietsen en welk bedrag je wilt spenderen. Daarna een fiets meegeven om te proberen. En ook de partner mag eenzelfde fiets proberen . Bij terugkomst vragen wat je ervaring was, positief én negatief en een andere fiets laten proberen. Klasse service !!

26. syyskuuta 2025

Beste Bart,

Fijn om te lezen dat u prettig geholpen bent en hierbij ook een prachtig nieuwe fiets heeft kunnen vinden!
Hartelijk dank voor de mooie 5 sterren review.
Wij wensen u veel veilige kilometers toe en zien u graag weer bij de onderhoudsbeurten.

Droomfiets gevonden binnen 5 minuten

Droomfiets gevonden binnen 5 minuten. Verkoop ging snel en ik heb mij 100% veilig gevoeld. Al een masnd veel llezier vab mijn fiets samen met mijn dochter die elke dag vraagt of ik haar kom halen met de fiets. Uitstekende service. Dikke 10

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Chantal, hartelijk dank voor de 5-sterren review. We vinden het fijn om te lezen dat je zoveel plezier hebt met jouw nieuwe Cortina E-U4 Transport. Heel veel veilige-, sportieve- en gezellige kilometers aan jou en jouw dochter gewenst. We zien je graag nog eens terug in onze showroom of bij een volgend onderhoudsinterval. Sportieve groet, Sil^Fluit Tweewielers

Goed en deskundig advies

Goed en deskundig advies. Ruimte om uit te proberen. Goede service ook na de aankoop om de puntjes op de i te zetten.

28. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Miriam, bedankt voor je 5-sterren beoordeling. We vinden het fijn om te lezen dat u van goed en deskundig advies bent voorzien. We wensen je veel plezier met je nieuwe aankoop en zien je graag nog eens terug in onze showroom en/of werkplaats. Sportieve groet, Sil^Fluit Tweewielers

Fijn bedrijf

Wat ben ik hier fijn geholpen,
Goede uitleg , proefrit,bij twijfel gewoon nog een proefrit
Echt een aanrader om hier je fiets aan te schaffen

22. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Wilma, dank voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u prettig bent geholpen door onze collega. Wij wensen u nog veel veilige en sportieve kilometers met de prachtige fietsen. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Deskundig, geduldig en gastvrij

In alle rust geholpen bij de aankoop van een nieuwe fiets. Het was geen enkel probleem om meerdere fietsen uit te proberen en zelfs mijn vrouw mocht even een fiets meenemen om mee te fietsen met mijn proefrit. Deskundig en eerlijk advies gekregen waarbij ik het gevoel had dat ik precies kocht wat ik nodig had en zeker niet dat ik werd ge-upselled. Als bonus kon ik ook nog diezelfde middag de rijklaar gemaakte fiets ophalen, verzekerd en al. Erg blij met mijn aankoop.

13. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste meneer Cornelissen, hartelijk dank voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u prettig bent geholpen in onze showroom. Wij wensen u nog veel veilige en sportieve kilometers met uw prachtige fiets. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Toppers!!…

Nieuwe fiets voor dochter lief gekocht voor haar nieuwe school.
Wij zijn erg vriendelijk geholpen door Wim , veel advies gekregen over verschillende fietsen , zodat wij als leek een passende fiets hebben uitgezocht.
inmiddels al een maand of twee in bezit bevalt zeer goed !
Kortom wij zijn zeer tevreden , vriendelijk vakbekwaam personeel !
Groetjes Rebecca

1. syyskuuta 2025

Beste Rebecca,
Bedankt voor deze schitterende review!
Fijn om te lezen dat jullie goed geholpen zijn door Wim en daardoor een mooie fiets hebben gevonden.
Tot binnenkort bij de eerste servicebeurt!

Helemaal uit Groningen gekomen

Helemaal uit Groningen gekomen om de fiets op te halen. Stond klaar en uitstekende service om de fiets op de fietsendragen te zetten. Zeer vriendelijke personeel.

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Hans, Nogmaals bedankt dat u de tijd genomen heeft om vanuit Groningen naar onze showroom in Doetinchem te komen. Ook ontzettend bedankt voor deze mooie 5 sterren review. Wij wensen u nog veel plezier en veel veilige kilometers met de nieuwe fiets! Sportieve groet, Willem-Fluit Tweewielers

Super service!

Afgelopen zaterdag mijn Riese en Müller fiets gekocht. Ik kon moeilijk kiezen maar gelukkig mocht mijn dochter helpen de keuze te maken.
Ik ben supergoed geholpen bij het uitkiezen van de juiste fiets. Ze namen echt de tijd om mee te denken over wat bij mij past. De service was vriendelijk en professioneel, en ik kon meteen op pad met een perfect afgestelde fiets. Je merkt dat ze verstand van zaken hebben, echt een fijne ervaring!

6. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Ellen, hartelijk dank voor je 5-sterren review. Wat fijn dat je zo goed bent geholpen tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe fiets. Zowel door onze verkoopadviseur als door jouw eigen dochter. We wensen je veel veilige- en sportieve kilometers met deze prachtige elektrische fiets. Tot een volgend onderhoudsinterval! Sportieve groet, Sil^Fluit Tweewielers

Top bedrijf!

Heb zaterdag mijn tweede lease fiets opgehaald bij Fluit. Wat een fijn bedrijf en een super service! Wist ik eigenlijk al want als we een fiets kopen, dan doen we dat bij Fluit. Net als het onderhoud. Zij gaan niet voor zoveel mogelijk fietsen verkopen maar voor kwaliteit en wat past bij jou. Mocht alle fietsen proberen, bij iedere fiets uitleg en uiteindelijk voor een Qwic gegaan. Bij problemen mag je langskomen en er staat altijd een leenfiets klaar. Top bedrijf!

4. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Kirsten, bedankt voor je 5-sterren beoordeling. Wat fijn dat je onze service waardeert. Dit betekent veel voor ons. We wensen je dan wederom veel veilige- tevens sportieve kilometers met je nieuwe fiets en zien je graag nog eens terug! Sportieve groet, Sil^Fluit Tweewielers

Soepel en strak, meesterwerk

Mijn fiets is voor een beurt bij Fluit geweest. Hoewel vier jaar oud en gekocht bij een andere fietsenmaker, kreeg ik hem bijna nieuw terug. De fiets loopt soepel en is strak gepoetst.

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Astrid, hartelijk dank voor je 5-sterren review. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen in onze werkplaats en dat de fiets weer als nieuw is. We wensen je er weer veel veilige kilometers mee en zien je graag volgend jaar weer terug voor een volgend onderhoudsinterval. Sportieve groet, Sil^Fluit Tweewielers

Saanut 5/5 tähteä

Alle tijd voor de klant, ook zonder afspraak.Wij zijn zonder afspraak binnen…

Wij zijn zonder afspraak binnen gelopen.
Al snel kwam er een verkoper om te vragen of hij ons kon helpen of dat wij nog zelf wilden rondkijken.
Hij nam alle tijd om ons te helpen met uitgebreide uitleg over verschillende fietsen.
Na verschillende soorten geprobeerd te hebben, iets uitgezocht. Deze heeft hij weg laten zetten, omdat wij nog terug zouden komen met onze oude e-bikes voor inruil.
Een week later stonden de nieuwe netjes klaar. Toch wilden wij nog een andere proberen die wij hadden gezien op hun website.
Dat was geen probleem, na proefritje toch voor deze gekozen.
Een week later de nieuwe opgehaald,
Wij werden weer snel en netjes geholpen, nog even uitleg over de fiets.
Daarbij een servicekaart gekregen, waarmee je korting krijgt op de komende beurten de komende jaren.
Echt prima service, en aan te raden voor nieuwe klanten.

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Hallo Ria, bedankt voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze showroom. Wij wensen jullie nog sportieve en veilige kilometers. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Uitstekende verkoper.

Uitstekende verkoper.
De verkoper heeft mijn dochter fantastisch geholpen met het uitzoeken van haar fiets.
Top

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Koen, hartelijk dank voor je 5-sterren review. Wat fijn dat jouw dochter tot de aankoop van een prachtige Cortina is gekomen en dat ze daar uitstekend bij is geholpen. We wensen haar heel veel veilige- tevens sportieve kilometers met haar prachtige nieuwe fiets en zien jullie graag eens terug bij een volgend onderhoudsinterval. Sportieve groet, Sil^Fluit Tweewielers

Saanut 5/5 tähteä

Wij komen al jaren bij Fluit en hebben…

Wij komen al jaren bij Fluit en hebben hier al meerdere fietsen gekocht. Iedere keer opnieuw is de service dik in orde.

19. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste meneer Droppert, hartelijk dank voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze showroom. Wij wensen u nog veel veilige en sportieve kilometers met uw prachtige Victoria en we zien u graag terug bij een eerst volgend onderhoudsbeurt. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Saanut 5/5 tähteä

Bij binnenkomst in de prachtige showroom valt je mond open van verbazing.

Bij binnenkomst in de prachtige showroom en werkplaats van Fluit Tweewielers Doetinchem valt je mond open van verbazing bij het zien van het enorme assortiment van fietsen als E-bikes en gewone fietsen maar ook aangepaste bak en kinder/vervoer fietsen.
Het vriendelijke ontvangst en deskundige uitgebreide uitleg is zeer goed en duidelijk en er wordt advies gegeven voor en na een proefrit op de toekomstige fiets. Kortom een TOP bedrijf voor je nieuwe vervoermiddel ! Wij kochten 2x een Riesse- Muller en genieten iedere dag.

14. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Jos, wij willen u bedanken voor de 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad in onze showroom. Wij willen u nog veel veilige en sportieve kilometers wensen met de prachtige fietsen. Wij zien jullie graag terug op onze werkplaats voor het eerst volgend onderhoudsbeurt. Met sportieve groet, Luke-Fluit Tweewielers

Saanut 5/5 tähteä

Op 1 september 2025 heb ik bij Fluit…

Op 1 september 2025 heb ik bij Fluit Tweewielers een nieuwe E-bike gekocht.
Ik werd, met de klantvriendelijkheid die ik van hen al kende, ontvangen. Er wordt echt goed geluisterd naar je wensen en op vragen krijg je een duidelijk en eerlijk antwoord. Na aan de verkoper verteld te hebben welke fiets ik waarschijnlijk wilde aanschaffen mocht ik een proefrit maken. Er wordt niet verteld wanneer je terug moet zijn en zelfs geen naam genoteerd. Ze hebben vertrouwen in de klant en dat heb ik uiteraard ook naar hen toe. Na een goede proefrit werd me toch nog gevraagd of ik alsnog een proefrit wilde maken met een ander merk E-bike.
Ik was zo tevreden met de fiets waar ik een proefrit mee gemaakt had en besloot dan ook tot de aankoop van de Cortina E Fello.
Ze zijn absoluut niet opdringerig om je toch voor een duurdere fiets aan te schaffen.
Na de koop te hebben gesloten kon ik de nieuwe E-bike op 3 september 2025 rijklaar en netjes afgesteld ophalen.
Ik heb de rekening ook pas bij aflevering moeten betalen.
Je bent van de het moment dat je komt kijken voor een nieuwe fiets tot het moment dat ik er op weg reed klantvriendelijk met een hele dikke vette HOOFDLETTER.
Het is mijn tweede E-bike die ik bij Fluit Tweewielers heb gekocht en mocht ik ooit weer aan een nieuwe E-bike toe ben dan weet ik heel zeker dat het wee bij deze zaak
zal zijn.
Voor Service, goede voorlichting, uitleg en klantvriendelijkheid: Fluit Tweewielers.
J. Heuvel

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste meneer Heuvel, wij willen u bedanken voor de mooie 5-sterren review. Het is zeer prettig om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze showroom. Geniet namens ons nog van de bakkerspakket. Wij wensen u nog veel veilige en sportieve kilometers met de prachtige kilometers en zien u graag terug in onze showroom/werkplaats. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

Super service

Super service! Twee mooie elektrische fietsen gekocht, snel geleverd, goede klantenservice. Ze staan je altijd te woord met elke vraag die je hebt en zijn erg transparant. Ik zou ze absoluut aanraden en kom hier voortaan altijd terug voor mijn fietszaken.

8. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste meneer Kosman, hartelijk dank voor het geven van een 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad in onze showroom. Wij wensen u nog veel veilige en sportieve kilometers met uw prachtige fietsen. Met sportieve groet, Luke^Fluit Tweewielers

E-bike…

Vriendelijk en kundig geholpen door Willem. Nadat we onze wensen hadden besproken en allebei een proefrit hadden gemaakt op een Giant en Riese&Muller, zijn we voor de Riese-Müller gegaan. Ze bevallen ons erg goed.

4. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Bedankt voor deze mooie review en fijn om te lezen dat de Riese&Müller fietsen goed bevallen! Nogmaals ontzettend veel plezier met deze prachtige fietsen! Tot ziens bij de eerste servicebeurt.

Goede communicatie

Goede communicatie, vriendelijk, behulpzaam, snelle levering.

3. syyskuuta 2025

Bedankt voor de positieve review! Sportieve groet, Willem-Fluit Tweewielers

E-bike

Mijn zoon heeft daar zijn eerste e-bike gekocht een pegasus. We zijn keurig en kundig geholpen door de verkoper Willem. Hij ging mee in wensen van mijn zoon waar de fiets aan moest voldoen. Mijn zoon had eerst de keus laten vallen op een Giant. Na nadenken een paar dagen werd het toch de pegasus. Gaf goede uitleg over welke accu het meest geschikt was. Mijn zoon is erg blij met de fiets. Bedankt voor de goede service.

29. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Fluit Tweewielers

Beste Dianne, wij willen u bedanken voor uw 5-sterren review. Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen door onze collega Willem in onze showroom. Het is daarnaast ook leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Wij wensen u en uw zoon nog veel veilige en sportieve kilometers. Met sportieve groet, Luke-Fluit Tweewielers

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin