Flower Bar Warszawa Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam kwiaty z dostawą w dniu urodzin. Wszystko przebiegło perfekcyjnie. Przepiękne kwiaty, dobrej jakości. Bukiet był jeszcze piękniejszy niż zamówiony! Co najbardziej zaskoczyło solenizantkę, to... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kukkalähetys

Yrityksen kirjoittama

Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Pieknie zaprezentowany bukiet.

Kwiaty zostaly dostarczone w wyznaczonym terminie.
Osoba ktora otrzymala kwiaty byla zachwycona doborem kwiatow oraz estetycznym i luksusowym pudelkiem w korym bukiet byl zaprezentowany.
Bardzo polecam ! Napewno skorzystam z uslug Flower Bar ponownie.
Dorota

7. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

💕 Dziękujemy, Doroto, za Twój wspaniały komentarz! Cieszymy się, że kwiaty zostały dostarczone zgodnie z ustalonym terminem. To dla nas ogromna radość, że osoba, która otrzymała kwiaty, była zachwycona. Twoje rekomendacje są dla nas niezwykle cenne. Bardzo dziękujemy za zaufanie i za wybór naszych usług. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów w przyszłości, z radością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

Najpiękniejsze kwiaty w Warszawie

Najpiękniejsze kwiaty w Warszawie, przemiły dostawca, fantastyczna właścicielka kwiaciarni❤️

7. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twój piękny komentarz! Jesteśmy dumni, że nasze kwiaty są uważane za najpiękniejsze w Warszawie ☺️ Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć Ci pozytywne doświadczenie. Dziękujemy za docenienie naszej pracy i za zaufanie, jakim nas obdarzyłeś. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów, z radością będziemy Ci służyć.

Perfect execution

Perfect execution. Great floral arrangement, delivered on time. Excellent communications in English which was very helpful. I will use again for sure.

13. lokakuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Thank you for your kind words! We are thrilled to hear that floral arrangements were executed perfectly and delivered on time. We are also glad that our communication in English was helpful to you. Your satisfaction is our priority, and we appreciate your trust in our services. We look forward to serving you again in the future. Thank you for choosing us!

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twój krótki, ale wymowny komentarz! ☺️ Dziękujemy za wybór naszych usług i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję obsłużyć Cię ponownie w przyszłości!

Przepiękne kwiaty

Przepiękne kwiaty, żona zadowolona

10. syyskuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Szczęśliwa żona to szczęśliwe życie! ☺️ Nasz zespół zawsze dąży do tego, aby zapewnić usługi na najwyższym poziomie. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję zaskoczyć Was ponownie!

10/10 polecam

10. syyskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za doskonałą ocenę i gorącą rekomendację! Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość!

Great

Great! Love your attitude to a customer!

20. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Thank you for your kind words! We're thrilled that you had a great experience with us. Our team takes pride in providing excellent customer service, and it means a lot to us that you appreciate our attitude. We value your support and hope to have the opportunity to serve you again!

Очень красивый букет

Очень красивый букет. Доставлен вовремя.
Все было как изображения в интернете.
Огромное спасибо за выполненный заказ.

17. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Благодарим вас за ваш отзыв! Мы рады, что букет понравился, а доставка была пунктуальной. Большое спасибо за заказ и доверие! Мы будем рады обслужить вас снова в будущем.

Saanut 5/5 tähteä

Po raz kolejny zamówiłem bukiecik i nie…

Po raz kolejny zamówiłem bukiecik i nie zawiodłem się.
A przede wszystkim punktualność i ceny przystępne.

6. elokuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za kolejne zamówienie i zaufanie! Cieszymy się, że ponownie spełniliśmy Twoje oczekiwania ☺️

Order

Nice flower shop )

25. heinäkuuta 2022
Oma-aloitteinen arvostelu

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Thank you for your kind comment! We appreciate your support and hope to have the opportunity to serve you again in the future. Thank you for choosing our flower shop!

)))))

Все добре. Дорого, але якісно

19. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Дякуємо за ваш коментар! Ми раді, що все було належним чином. Розуміємо, що вартість може бути важливим аспектом, але ми завжди прагнемо забезпечувати якість нашої роботи. Ваше задоволення є для нас пріоритетом. Ми завжди прагнемо до надання якісного обслуговування і задоволення потреб наших клієнтів. Дякуємо вам за вибір наших послуг і вашу підтримку!

Realizacja zgodnie z oczekiwaniami

Realizacja zgodnie z oczekiwaniami. dziekuje rowniez za kontakt i dorzucenie lisciku :)

7. heinäkuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twój pozytywny komentarz! Jesteśmy zadowoleni, że spełniliśmy Twoje oczekiwania. Cieszymy się, że mogliśmy Ci pomóc i dziękujemy za zaufanie.

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin