Flower Bar Warszawa Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Gorąco polecam! Złożyliśmy zamówienie około 10 minut po czasie podanym na stronie jako godzina zamknięcia przyjmowania zamówień na dany dzień, więc przypuszczaliśmy, że kwiaty zostaną dostarczone dopi... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo sprawna realizacja zamówienia. Zamówiłem kwiaty kilka minut przed otwarciem, a dostawa była na miejscu w Śródmieściu po nieco ponad godzinie. Kwiaty piękne, jak na zdjęciu. Specjalna torba z w... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kwiaty były prezentem dla kuzynki, z okazji uzyskania rozwodu. Zamówienie bukietu poszło sprawnie. Trochę bałam się, że będzie problem z dostawą, ale kurier trafił bez problemu - ja w czasie dostawy b... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłam kwiaty z dostawą w dniu urodzin. Wszystko przebiegło perfekcyjnie. Przepiękne kwiaty, dobrej jakości. Bukiet był jeszcze piękniejszy niż zamówiony! Co najbardziej zaskoczyło solenizantkę, to... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kukkalähetys

Yrityksen kirjoittama

Dostarczamy wyjątkowe kwiaty i bukiety w Warszawie. Każdy bukiet jest wyjątkowy. Jak okazje, które nas łączą.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

30 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Cudowna kwiaciarnia

Kwiaty były bardzo świeże, gotowe na czas, mimo że był to Dzień Matki. Zamawiałam już 2 razy i na pewno na tym się nie skończy ☺️ Polecam!

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za tak pozytywną opinię!

Zaufanie i satysfakcja naszych klientów są dla nas niezwykle istotne. Dziękujemy za polecenie naszej pracowni florystycznej, to dla nas ogromna motywacja. Będziemy dalej dążyć do przekraczania oczekiwań i dostarczania radości kwiatowych. Zapraszamy ponownie! 😊

Saanut 2/5 tähteä

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za podzielenie się opinią. Dokładamy wszelkich starań, aby na naszej stronie zapewnić jasne informacje na temat rozmiarów bukietów i flowerbox’ów, aby nasi klienci mieli bardziej realistyczne oczekiwania.

Chcielibyśmy zaznaczyć, że cena naszych bukietów wynika z różnych czynników, które wpływają na ich wartość. W naszej ocenie, odpowiednia cena uwzględnia m.in. jakość kwiatów, kreatywność naszych florystów, profesjonalne wykonanie oraz czas i staranność poświęcane na przygotowanie bukietów. Rozumiemy też, że odczucie wartości jest indywidualne i zależy od osobistych preferencji.

Dziękujemy za wybór naszej pracowni i wyrażenie swojej opinii.

babcia przeszczęśliwa

babcia przeszczęśliwa, kwiaty piękne,
dziękuje za pośrednictwo.

14. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Aneto, za miłą ocenę! Jesteśmy wdzięczni za docenienie naszych pięknych kwiatów. Dziękujemy również za zaufanie, jakim nas obdarzyłaś. Zapraszamy ponownie i mamy nadzieję, że będziemy mogli dostarczyć więcej radości w przyszłości.

Saanut 5/5 tähteä

Dostałam box od syna na dzień Matki box…

Dostałam box od syna na dzień Matki box przepiękny nie mówiąc o zapachu który jest oszałamiający
Polecam serdecznie
Satysfakcja gwarantowana

26. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za miły komentarz ☺️ Nasza satysfakcja polega na tym, aby dostarczać klientom produkty, które ich zachwycają zarówno swoim wyglądem, jak i zapachem. Dziękujemy za wsparcie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję sprostać oczekiwaniom w przyszłości!

Kwiaty przepiękne

Kwiaty przepiękne, polecam gorąco !

13. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Katarzyno, dziękujemy za Twój miły komentarz! Jesteśmy zachwyceni, że kwiaty, które otrzymałaś, były przepiękne. Twoja gorąca rekomendacja jest dla nas niezwykle cenna. Dziękujemy za zaufanie i za podzielenie się swoją pozytywną opinią. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych przepięknych kwiatów, z radością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję obsłużyć Cię w przyszłości!

Bardzo dobra obsługa klienta

Bardzo dobra obsługa klienta. Moje uwagi zostały wzięte pod uwagę i sprawa została szybko rozwiązana.

1. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Olgo, za Twój miły komentarz! Cieszymy się, że byłaś zadowolona z naszej obsługi klienta. Nasz zespół zawsze stara się słuchać uwag i sugestii naszych klientów, aby zapewnić jak najlepsze doświadczenie. Dziękujemy za zaufanie i docenienie naszych wysiłków. Jeśli będziesz potrzebować naszych usług w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

Przepiękny zachwycajacy

Przepiękny, zachwycający bukiet! Przekroczył nasze oczekiwania! Bukiet został dostarczony w ok. 2 godziny od zamówienia. Jestem zachwycona i serdecznie polecam kwiaciarnie Flower Bar.

23. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za wspaniały komentarz! Jesteśmy zachwyceni, że przepiękny bukiet przekroczył Wasze oczekiwania. Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć go w tak krótkim czasie. Dziękujemy za rekomendację naszej kwiaciarni i zapraszamy ponownie! 💕

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twoją pozytywną ocenę! Jesteśmy zadowoleni, że wszystko było zgodne z Twoim zamówieniem. Twój komentarz jest dla naszej pracowni niezwykle ważny. Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję obsłużyć Cię ponownie w przyszłości!

Piękne bukiety

Piękne bukiety, świetna dostawa, wysokie ceny.

21. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twoją opinię! Cieszymy się, że bukiety, które otrzymałeś, były piękne, a dostawa przebiegła pomyślnie. Nasza praca opiera się na starannym dobieraniu wysokiej jakości kwiatów i zapewnieniu kompleksowej obsługi, co może wpływać na cenę. Dziękujemy za zrozumienie i za Twoje wsparcie. Mamy nadzieję, że w przyszłości będziemy mieli okazję obsłużyć Cię ponownie i dostarczyć kolejne piękne bukiety ☺️

Super obsługa

Super obsługa, bardzo fajna i sprawna pomoc.

13. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twój pozytywny komentarz! Cieszymy się, że byłaś zadowolona z naszej obsługi. Twój komentarz jest dla nas bardzo ważny i motywuje nas do dalszego doskonalenia. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

dobra obsługa

dobra obsługa, I'm very happy

3. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Grace, za Twoją opinię! Cieszymy się, że mogliśmy zapewnić Ci dobrą obsługę i że jesteś bardzo zadowolona ☺️ Twoje zadowolenie jest dla nas ważne i doceniamy Twoje miłe słowa. Dziękujemy, że wybrałaś naszą usługę i mamy nadzieję, że będziemy miały okazję obsłużyć Cię ponownie!

B. dobra usługa

B. dobra usługa, polecam. Wszystko na czas, kwiaty piękne.

12. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za pozytywną opinię! Dbałość o terminowość dostawy oraz tworzenie pięknych kwiatów to dla nas priorytet. Doceniamy Twoje zaufanie i dziękujemy za pozytywne rekomendacje. Jeśli będziesz potrzebować naszych usług w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

polecam

bardzo dobry kontakt, kwiaty ślicznie zapakowane, świeże. Polecam! :)

7. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za miły komentarz! Twój komentarz jest dla naszego zespołu ogromnym wyróżnieniem. Dziękujemy za rekomendację i zaufanie, jakim nas obdarzyłaś. Jeśli będziesz potrzebować naszych usług w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć.

Saanut 1/5 tähteä

Jakość dostawy i obsługi do kompletna…

Jakość dostawy i obsługi do kompletna porażka.

13. helmikuuta 2023

Dzień dobry,

Bardzo nam przykro, że poczuł Pan niezadowolenie po skorzystaniu z naszej usługi. Bardzo prosimy wysłać krótki opis zaistniałej sytuacji i szczegóły zamówienia na maila info@flowerbar.pl lub zadzwonić pod nr +48731807798 żebyśmy mogli przeanalizować zamówienie i poprawić się. Z góry dziękujemy. Pozdrawiamy

Polecam w 100%

Polecam w 100%. Piękne kwiaty dostarcone na miejsce o ustalonej godzinie. Jeden z piękniejszych bukietów jakie kiedykolwiek zamówiłem. Bardzo miła obsługa.

4. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Piotrze, za Twoją gorącą rekomendację! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że kwiaty zostały dostarczone na czas i spełniły Twoje oczekiwania. Nasza miła obsługa zawsze stara się zapewnić najwyższy poziom zadowolenia klienta. Dziękujemy Ci za zaufanie i docenienie naszej pracy. Jeśli będziesz potrzebował kolejnych wspaniałych kwiatów, z radością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

Piękne róże

Piękne kwiaty. Dotarły 10 minut przed końcem wyznaczonego przedziału czasowego, wiec ok. :)

24. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Sebastianie, za Twój miły komentarz! Cieszymy się, że kwiaty były piękne i dotarły na czas. Dziękujemy za docenienie naszej pracy. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć ☺️

Super

Super! Piekne kwiaty

20. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy, Halino, za Twój wspaniały komentarz! Jesteśmy niezmiernie zadowoleni, że byłaś zachwycona naszymi usługami i pięknymi kwiatami. Twój komentarz jest dla naszych florystów ogromnym uznaniem za ich pracę. Cieszymy się, że mogliśmy dostarczyć Ci pozytywne doświadczenie. Dziękujemy za zaufanie, jakim nas obdarzyłaś, i za wybór naszej pracowni florystycznej. Jeśli będziesz potrzebować kolejnych pięknych kwiatów w przyszłości, z przyjemnością będziemy Ci służyć. Jeszcze raz dziękujemy!

👍👌👏

👏👌👍😊😁✔👏👌👍😊😁

8. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za Twoją entuzjastyczną reakcję! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych usług. Twoje wsparcie i pozytywne emocje są dla nas niezwykle ważne. Dziękujemy za wybór naszej pracowni florystycznej i mamy nadzieję, że będziemy mieli okazję obsłużyć Cię ponownie w przyszłości! 😊🌸🌼🌺

Profesjonalne…

Profesjonalne podejście i obsługa klienta na najwyższym poziomie.

18. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä Flower Bar Warszawa

Dziękujemy za miły komentarz! Jesteśmy dumni, że nasze podejście i obsługa klienta zostały tak wysoko ocenione. Dbałość o zadowolenie klienta jest dla nas priorytetem, dlatego staramy się zapewnić najlepsze doświadczenie. Doceniamy Wasze zaufanie i polecamy się na przyszłość. Jeszcze raz dziękujemy!

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin