Kedeligt
Kedelige og smagsløse burgere. Deres snacks var decideret dårlige og smagte af dårlig og gammel friture.. De endte i skraldespanden, så spild af 100kr... Det bliver sidste gang for os
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
En af Aarhus’ bedste burger 🔥 og deres hvidløgs dip til pommes er vildt 😮💨
Ved nærmest ikke om jeg skal grine eller græde. Vi har lige bestilt og spist vores burger, da vi efter at have set menu kortet, bare måtte prøve deres burger - men hold nu kæft en skuffelse! Vi fik ikke det vi bestilte. Min kæreste bestilte flamestyle bearnaise burger, som jo ligner en der kan spise dig. Men den lignede nøjagtig bare en coinoffer burger fra mcd. Jeg selv bestilte en cheeseburger og fik kun en bolle med kød og et sørgeligt stykke ost. Det var så tørt! Det er så pinligt!
Kolde og usaltet fritter med en kedelig mayo. I burgeren manglede der syltede rødløg som der ellers skulle være i. Flame box (en snack box af en art) ret dyr selvom det blot er en frysevare de smider i ønskebrønden. Leveringen var hurtig og upåklagelig, dog ville jeg hellere have ventet 20 minutter mere for lidt umage i maden.
Gave mig kun halvdelen af min ordre og kan ikke få fat i nogen omkring dette.
Tids-optimister, har du god tid så bestil bare hos flameburger, det har intet med fastfood at gøre. De lover altid altid en leveringsid de overhovedet ikke kan overholde!!!!! :-(
de løj om, at de leverede mad, men ingen åbnede døren og gik, da vi alle var hjemme og ventede
de tog penge til levering, og vi endte med at hente kold mad efter næsten 2 timer aldrig igen. Hvis de ikke orker levere hvorfor ikke fjerne det fra muligheden???
Levere maden mere en time efter den aftalte tid, maden er kold og uspiselig. flameburger svare ikke på telefonen. Selv om Flame burger selv levere, og ikke bruger externe bude, er deres løsning bare at gå og lade kunden stå uden løsning på problemet.
Byen bedste burger samt pommes og top service