Maden er god nok. men de er fkn langsomme hver eneste gang. De laver en bestilling af gangen. Det virkerlig virkelig fkn langsomt. Helt utroligt man skal vente minimum 30mimutter selvom der kun er 2 f... Näytä lisää
Jeg har været forbi CHICKII mere end 7 gange siden de åbnede! 🤩 Deres burger, mac’n’cheese og deres wings er helt anderledes end hvad man normal smager. Det gav mig en amerikansk Vibe! Stedet... Näytä lisää
Bestilte cheese burger i Viby, kvaliteten matcher i min optik ikke prisen. Bøffen syner og smager af en fabriksproduktion. Jeg kan ikke se hvad det skulle gøre, at jeg kommer tilbage.
CHICKII burger! Det perfekte sted at forkæle dig selv. En unik kombination af grønsager og kødet, Der adskiller sig af de andre burger restauranter. Med vores specielle smagskombinationer som stegte løg og champignon på vores burgere og lækker coleslaw, sammen med vores unikke kyllingburgere med honning og BBQ-sauce og serveret med mac'n'cheese og en forfriskende mojito, vil CHICKII Burger uden tvivl være det bedste sted at nyde en fantastisk burgeroplevelse.
vestergade 48A, 8000, aarhus, Tanska
- chickii48@outlook.com
- chickii.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fkn langsom
Maden er god nok. men de er fkn langsomme hver eneste gang. De laver en bestilling af gangen. Det virkerlig virkelig fkn langsomt. Helt utroligt man skal vente minimum 30mimutter selvom der kun er 2 foran i køen
Jeg havde bestilt maden ved uber eat
Jeg havde bestilt maden ved uber eat, og maden var først kold, og kedelig, virkelig en skuffelse. da maden var klar var udbringeren allerede ude og kører med andet, det kunne jeg se på kortet og udbringeren fortalte mig det.
Udover det, så manglede der en cola, havde bestilt 2 menuer. og har billede af det hele. samte for ringe.
Bestilte cheese burger i Viby
Bestilte cheese burger i Viby, kvaliteten matcher i min optik ikke prisen.
Bøffen syner og smager af en fabriksproduktion.
Jeg kan ikke se hvad det skulle gøre, at jeg kommer tilbage.
Det er virkelig godt
Har nu været på restauranten i Viby Centret 2 gange, og det er virkelig godt. Store saftige burgere og perfekt stegte og krydrede pommes frites. Kommer helt sikkert igen.
Jeres panering er så ekstremt mega…
Jeres panering er så ekstremt mega dårlig og lav kvalitet, kunne ikke være mere skuffet over et enkelt stykke kylling. Wow. Det er jo elendigt. Der er ikke styr på noget, hygiejne svigter og service stinker! Chickii er noget værre juks!!! Aldrig besøg dette sted, på trods af hvad I hører!
Bedste burger restaurant i Viby…
Bedste burger restaurant i Viby NOGENSINDE.. God mad og service HVER GANG!
Virkelig lang ventetid og kold mad
Virkelig lang ventetid og kold mad! Slet ikke i orden når man betaler så meget!
Ventetiden var for lang
Jeg oplevede lang ventetid, og medarbejderne virkede ikke særligt imødekommende. Det gav desværre indtryk af, at der manglede engagement og arbejdsglæde.
Maden var dog selve burgeren (“Chikii Burger” i Viby), men den samlede oplevelse blev påvirket negativt af servicen.
Jeg tror, stedet kunne løfte oplevelsen med mere erfarne medarbejdere og bedre oplæring, så servicen bliver mere effektiv og venlig.
Virkelig dårlig oplevelse hos Chickii Burger
Virkelig dårlig oplevelse hos Chickii Burger i Viby d. 28. maj. Vi ventede omkring 25 minutter på én burger og én menu, selvom der kun sad ét andet par i hele restauranten udover os. Det er simpelthen for dårligt. Vi gjorde tydeligt opmærksom på, at vi skulle spise i restauranten, men da maden endelig var klar, blev den serveret i en takeaway-pose. Da jeg nævnte det for personalet, fik jeg bare at vide, at de ikke havde flere rene bakker – selvom restauranten var tom, og der var tre medarbejdere, som gik rundt, fjollede og sang i stedet for at få styr på tingene. Maden smagte egentlig fint, men når servicen og omgivelserne er så dårlige, ødelægger det hele oplevelsen. Det bliver sidste gang, vi kommer der.
Jeres mad smager rigtig godt
Jeres mad smager rigtig godt, og det er der slet ingen problemer med. Dog virker det ikke helt rimeligt, at der står omkring 5 medarbejdere, men vi alligevel skal vente ekstra hver gang vi har bestilt. Selv når vi bestiller flere timer i forvejen, går der stadig et par minutters ventetid. Det er ikke sket én, to eller tre gange men gentagne gange.
Jeg skriver for at gøre opmærksom på en…
Jeg skriver for at gøre opmærksom på en uheldig oplevelse, jeg havde hos jer i dag, hvor jeg bestilte en burger.
Da jeg begyndte at spise, opdagede jeg, at kødet i burgeren var rådt i midten. Det var en meget ubehagelig oplevelse, og jeg blev bekymret for, om det kunne have sundhedsmæssige konsekvenser. Jeg valgte derfor ikke at spise resten af måltidet. Jeg modtog mit mad med wolt, og ringer indtil restauranten og fortæller, bliver mødt med ingen forståelse og det kunne ikke gøre noget, simpelthen ikke ok. Det er små børn der arbejder derinde der ikke har styr på noget
Super lækker mad
Super lækker mad
Kom hurtigt
Maden smagt fantastisk til en mega god…
Maden smagt fantastisk til en mega god pris med den bedste service👍🏼👍🏼
Fantastisk
Fantastisk
Virkelig søde medarbejdere og vildt god service! Lækker mad og drikkevare til en god pris! Det er et lille, men hyggeligt sted.
Kan helt klart anbefales!
I skal smage deres burger
Hvilke lige en god burger den smager af meget the classic chicken burger kan klaret anbefales
Lækker burgermenu og sød betjening
Kan man give 10 stjerner?
Kan man give 10 stjerner? Det første, jeg gjorde i går, da jeg landede i Aarhus fra Kbh, var at tage direkte ned og bestille en Smokey Burger hos Chikii. Uden tvivl den bedste burger i landet!
Dejlig saftig burger
“Hot scream and Wauw!,,
Hot scream”: Med garanti den bedste kyllingeburger i landet! Super råvarer og tilberedt med perfektion. Denne kvalitet og smag finder du normalt kun på fjerne destinationer, eksempelvis. Dubai…👍🤗