Hade gärna haft lite mer utförligt om testamente, att det ges mer tid än framtida fullmakt. Lite mer olika scenarior runt om man t.ex är ensamstående med minderårigt barn hur och vad ska man tänka... Näytä lisää
Vi anlitade Fjällmans Juridik i samband med bouppteckning och testamente. Vi blev varmt omhändertagna på ett proffsigt sätt. Varje steg dom gjorde i dom olika processerna så informerade dom oss vad d... Näytä lisää
Tack för en givande föreläsning.Mycket informativt och bra upplägg. Skulle vara värdefullt med ett kompendium I punktform på föreläsningen. Så man i lugn och ro kan repetera, för det är mycket att... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Här på Fjällmans Juridik har vi stor erfarenhet av familjejuridik och all annan form av juridisk hjälp. Bodelningar, Bouppteckningar, Testamente, Samboavtal, Gåvobrev, Skilsmässa, Framtidsfullmakter är några av det juridiska tjänsterna vi arbetar med.
Topasgatan 1, 42148, Västra Frölunda, Ruotsi
- 031-3109390
- info-juridik@fjallmans.se
- fjallmansjuridik.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Det var en rimligt bra förberedd…
Det var en rimligt bra förberedd presentation. Innehållet i presentationen var relevant och relativt begriplig. Framtidsfullmakten kunde beskrivits lite mer ingående, då det är något nytt som många är berörda av.
Mkt trevligt och kunnigt bemötande.
Mkt trevligt och kunnigt bemötande.
Men med risk för att jag snackar i nattmössan nu så kanske det tog lite lång tid..
Men helt ärligt, vad vet jag om det?
Det kanske gick fort??
Har ingen koll på detta men vet att farsan ledsnade lite pga tiden.
Mvh
Richard
Riktigt nöjd med hjälpen jag fick på…
Riktigt nöjd med hjälpen jag fick på Fjällsmans Juridik i upprättandet av min framtidsfullmakt.
Jag själv
Jag själv, och övriga dödsbodelägare fick ovärderlig hjälp med allt som hade att göra med kvarlåtenskapen efter vår släkting. Vi kände oss mycket trygga med att ha valt Fjällmans juridik till att hjälpa oss, och är mycket tacksamma!
Jag blev mycket fint bemött och därtill…
Jag blev mycket fint bemött och därtill på mina villkor. Kunnighet, vänlighet och flexibilitet - tre egenskaper som jag uppskattade mycket.
Framtidsfullmakt - en föreläsning
Jag lyssnade på föreläsningen den 3/12 om framtidsfullmakt och testamente och tyckte den var en mycket professionell presentation. Ett lugnt, strukturerat och pedagogiskt framförande av Desirée och Sara. De gav ett så förtroendeingivande intryck att jag bokade in ett första möte direkt.
Det var en hel del teknikstrul i början men det gick ju att se föreläsningen i efterhand och då kunde man direkt ta igen vad man missat.
Proffsig och informativ information!
Innehållet var bra tekniken var sämre.
Alldeles utmärkt
Alldeles utmärkt. Mycket användbar info om framtidsfullmakt. Pedagogiskt upplägg med bra struktur.
Att sändningen drabbades av några avbrott har inte med innehållet att göra. Lite fix och trix och klick på play så kom sändningen igång igen.
Tack
Sändningen bröts efter 17 minuter
Sändningen bröts efter 17 minuter, annars jättebra.
Gick inte att återuppta trots instruktioner
Bouppteckning och allt runt den - mycket proffsig hjälp
Ellinor som hjälpte mig med bouppteckningen, och allt runt om detta, efter mammas bortgång har varit extremt proffsig och visat på stort kunnande samt snabba och tydliga svar. Detta har ingivit en känsla av trygghet och lugn i den annars svåra och tunga tiden med mycket praktiskt som ska fixas som man inte kan något om.
Ett fint bemötande från början och…
Ett fint bemötande från början och hjälp som man behöver vid denna speciella situation som man befinner sig i. 🌻
Tack Jessica för din hjälp.
Det fungerade smidigt
Det fungerade smidigt, snabbt och på ett trevligt sätt. Jag är mycket nöjd!
Fjällmans försöker lura Er
Fjällmans försöker lura Er, anlita INTE denna advokatbyrå.
Jag skrev ett tidigare inlägg där jag beskrev hur dom luras och tar ut oskäliga arvoden. Jag sökte rådgivning över nätet och det skulle kosta 500 kronor. Jag blev kallad ner till deras kontor och blev intervjuad. Mitt ärende gällde fortfarande en enkel juridisk fråga ang. skillnad på arvsrätt och lagrätt.
Fjällmans svarade på mina frågor och jag var nöjd med det.
Sedan kom ett dokument via e-mail som skulle föreställa ett testamente. Nu vill jag understryka att jag kontaktade INTE Fjällmans för att upprätta något testamente. Trots det skickar dom ett riktigt felaktigt förslag till testamente via mail, som jag förklarade at jag inte var intresserad av.
Trodde allt var OK, och det sa dom på kontoret när jag ringde och kollade.
Helt plötsligt dyker det upp en betalningspåminnelse på 5.500 kronor från ingenstans.
Fjällmans hävdar att dom skickat faktura plus en första påminnelse till mig, vilket aldrig har nått mig.
Det här är fult, dom har dessutom målat ut mig som någon som inte betalar sina räkningar på Trust pilot. Det är inte enkelt att stå upp mot en advokatfirma som har all kunskap när man är en liten konsument, men nu åker det till både ARN och Konsumentverket så att andra stackare inte behöver bli drabbade.

Vastaus yritykseltä Fjällmans Juridik
Jättebra bemötande är väldigt nöjd 😊