Vi anlitade Fjällmans Juridik i samband med bouppteckning och testamente. Vi blev varmt omhändertagna på ett proffsigt sätt. Varje steg dom gjorde i dom olika processerna så informerade dom oss vad d... Näytä lisää
Ellinor som hjälpte mig med bouppteckningen, och allt runt om detta, efter mammas bortgång har varit extremt proffsig och visat på stort kunnande samt snabba och tydliga svar. Detta har ingivit en kän... Näytä lisää
Tack för en givande föreläsning.Mycket informativt och bra upplägg. Skulle vara värdefullt med ett kompendium I punktform på föreläsningen. Så man i lugn och ro kan repetera, för det är mycket att... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Här på Fjällmans Juridik har vi stor erfarenhet av familjejuridik och all annan form av juridisk hjälp. Bodelningar, Bouppteckningar, Testamente, Samboavtal, Gåvobrev, Skilsmässa, Framtidsfullmakter är några av det juridiska tjänsterna vi arbetar med.
Topasgatan 1, 42148, Västra Frölunda, Ruotsi
- 031-3109390
- info-juridik@fjallmans.se
- fjallmansjuridik.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Trevlig föreläsning med många bra tips och förslag.
Mycket viktigt att kolla upp hur ens egna papper ser ut och ev. komplettera med mer utfyllt innehåll. Jag lägger era namn på minnet.
Tack för ert engagemang.
Vänliga hälsningar
Anne Nilsson
Fick svar på många frågor.
Mycket bra !
Mycket bra och en påminnelse att skriva ner sina avtal och informera var man har sina grejer samlade. Viktigt att informera sina önskemål för dem man önskar som företrädare vid sjukdom och dödsfall
Boende utanför Sverige
Boende utanför Sverige, behövde min man och jag omedelbar hjälp med att ta hand om ett dödsbo från en nära anhörig. Vi vände oss då till Fjällmans Juridik för att följa lagar och förordningar i samband med avveckling av det samma.
Allt sköttes mycket lugnt och sansat mestadels genom internet och emailing från och till andra sida jorden. Frågor besvarades snabbt och vi kunde känna oss lugna att allt sköttes enligt lag och på ett utomordentligt sätt.
Därför rekommenderar vi varmt och uppriktigt Fjällmans Juridik.
Jag fick god kontakt med dem.
Jag fick god kontakt med dem.
Trevliga att prata med och mycket hjälpsamma.
Kort sagt...jag är mycket nöjd!
Vilken underbar jurist som verkligen…
Vilken underbar jurist som verkligen hjälpt och stöttat mig genom hela skilsmässoprocessen.
Utan Desirée hade jag aldrig klarat det.
Kan verkligen rekommendera Fjällmans Juridik.
Toppen
Toppen! Ert engagemang för helheten, klienten och verkliga lösningar för dem inspirerar och gör mig väldigt intresserad av att arbeta för er i framtiden 😊 Superbra också att förmedla kunskap på det här sättet!
Hade önskat mer bilder mm under tiden…
Hade önskat mer bilder mm under tiden föreläsarna pratade. Det blev väldigt ensidigt. Dom få bilderna som visades syntes alldeles fört kort stund.
Kort och koncist
Kort och koncist! Ett stort plus för att man kunde backa tillbaka och lyssna om!
Tydligt och klar genomgång.
Tydligt och klar genomgång.
Ramlade ur då testamente började, dock är detta redan fixat så gjorde inget. Tack!
Hade gärna haft lite mer utförligt om…
Hade gärna haft lite mer utförligt om testamente, att det ges mer tid än framtida fullmakt. Lite mer olika scenarior runt om man t.ex är ensamstående med minderårigt barn hur och vad ska man tänka på att skriva då i sitt testamente.
Annars bra dörröppnare att se över vad man har hemma vilka banker mm så det finns något att utgå ifrån.
Tack!
Väldigt givande
Väldigt givande, bra att bli påmind om att ta tag i viktiga saker i tid!
Mycket bra föreläsning.
Ett väldigt bra sätt att ge…
Ett väldigt bra sätt att ge övergripande information. Man förstår var de ”svaga punkterna” kan finnas, vad man behöver uppmärksamma särskilt.
Trevligt och proffsigt genomfört!👍
Hej toppen!
Denna föreläsning var mycket bra! Klart och tydligt lämnade båda informationen och lätt att hinna göra lite notering.
Kommer bilderna som visades att läggas ut?
Med vänlig hälsning
Inga-Lill Olsson
Tack för en tydlig och trevlig…
Tack för en tydlig, proffsig och trevlig föreläsning!
Mycket bra stöd!
Trevligt bemötande
Trevligt bemötande, enkelt. Pratar så man förstår i juridikdjungeln.
Bra, bättre & bäst !
Bra, instruerande och lättförståeligt.
Webinar precis i rätt tid för mig.