Fix it Faster Arvostelua 641

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,3

Saanut 1/5 tähteä

Na 4 maand proberen, nog steeds geen handleiding kunnen downloaden. In december 2024 uiteindelijk betaalt om van al die aanmaningen en gezeur af te zijn. Maar ik wordt aan het Lijntje gehouden en kr... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Na een heleboel mails, boete aanmaningen etc heb ik nu de helft van €70 terug gekregen namelijk €35 Ik heb €35 teveel betaal aan een bedrijf waarvan ik niet eens weet wanneer en waarom ik van de di... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mensen die Financieel gedupeerd zijn door Fixitfast. gelieve dit aan te melden. zodat wij gezamenlijk aangifte doen bij OM en jouw geldt terug krijgen. Dit bedrijf hebt nog veel meer mensen geldt afha... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Is een corrupte site, zij werken niet volgens de regels van de EU. Op de site stond zelfs geen betaalknop die aanduidde dat je akkoord ging met een betaling van 30 euro. Heb ondertussen al 2 aanmaning... Näytä lisää

1,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Let op dit bedrijf is oplicher

Let op dit bedrijf is oplicher. Zie raportage van Radar op TV. Zie website van Radar.

Beste Mvd,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Fix It Faster. Wij willen u graag informeren dat alle klanten recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, kunt u contact met ons opnemen via support@fixitfaster.nl. Wij staan klaar om uw zorgen op te lossen.

Oplichters

Oplichters. Vermijd deze website.

6. joulukuuta 2024

Beste Martijn,

Het spijt ons te horen dat je deze indruk hebt van Fix It Faster. We willen je erop wijzen dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee je je account kosteloos kunt opzeggen. Mocht je verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@fixitfaster.nl. We staan klaar om je te helpen.

Oplichters

Oplichters. Betaal niet en doe aangifte bij de politie.

Raadpleeg de site van het programma Radar

1. joulukuuta 2024

Beste heer Van der Tooren,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Fix It Faster. Wij willen u erop wijzen dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee zij hun account kosteloos kunnen opzeggen. Mocht u verdere vragen of problemen hebben, kunt u contact met ons opnemen via support@fixitfaster.nl. Wij streven ernaar om uw zorgen op te lossen.

oplichters - abonnement onvrijwillig afgesloten

oplichters, ze bieden gratis handleidingen aan en dan ineens in de hele kleine lettertjes zit je aan een betaling vast.
En dat er sprake is van een abonnement dat wordt pas duidelijk nadat de termijn om te kunnen reageren over streken is. Sowieso kun je je afvragen waarom het in kleine lettertjes staat in plaats van duidelijk dat er voor de handleiding betaald moet worden.

(Zie TV uitzending RADAR d.d. 9 dec 2024)

Beste mevrouw Christel,

Het spijt ons te horen over uw ervaring met Fix It Faster. Wij willen u erop wijzen dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, kunt u ons bereiken via support@fixitfaster.nl. We staan klaar om uw zorgen te bespreken en een oplossing te vinden.

Saanut 1/5 tähteä

Een ster verdienen ze nog niet,gewoon…

Een ster verdienen ze nog niet,gewoon uitgekookte oplichters die slachtoffers zoeken,

Beste heer Mee,

Het spijt ons te horen over uw ervaring met Fix It Faster. Wij willen u erop wijzen dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, kunt u ons bereiken via support@fixitfaster.nl. We streven ernaar om uw zorgen op te lossen en uw vertrouwen terug te winnen.

Zoveel handleidingen ???

Goed dat er zoveel handleidingen voor allerlei apparaten beschikbaar zijn. Bijna genoeg, daarom 4 sterren.
De door mij gezochte handleiding niet gevonden. Dus niet van plan verder zaken met ze te doen.
Tot mijn verrassing betalingsverzoek gekregen (voor NIET GELEVERDE DIENSTEN).

Direct nagezocht op Radar, blijkt oplichter te zijn. Meteen de voorbeeldbrief gedownload, ingevuld en als reply meegezonden. Ik ben altijd alert op verborgen zaken, maar deze was zodanig verstopt, dat het mij niet is opgevallen. Ik raad iedereen aan om bij een onbekend bedrijf eerst Radar of Consumentenbond te raadplegen.

6. joulukuuta 2024

Beste heer Kunz,

Dank voor uw uitgebreide feedback. Het spijt ons te horen dat u de gezochte handleiding niet heeft gevonden en dat er een betalingsverzoek is verstuurd ondanks uw ervaring. We nemen uw zorgen zeer serieus en willen benadrukken dat wij streven naar transparantie en klanttevredenheid.

Iedere klant heeft 14 dagen herroepingsrecht, zoals ook bij ons vermeld, en wij staan klaar om eventuele vragen of klachten op te lossen. Neem alstublieft contact met ons op via support@fixitfaster.nl zodat we uw situatie verder kunnen onderzoeken en rechtzetten waar nodig.

We waarderen uw opmerkingen en werken voortdurend aan verbetering.

Het Fix it Faster Team

Remove me faster

Ik kreeg ongevraagd een mail van Fix it Faster. Ik heb die gelezen en heb wellicht, ik ben mij er niet van bewust, een knopje aangeklikt. Ik dacht het bericht weggeklikt te hebben. Ruim een week later ontving ik een mail om €30 euro te betalen. Ik heb de mail beantwoord en laten weten dat ik geen belangstelling heb. Ik heb 2x een mail ontvangen en afgewezen. Nu ontvang ik weer een mail. Hardleers en slecht bedrijf die geen gehoor geeft aan de klacht. Ik denk dat deze cowboys hun rekening faster willen fixen maar ik doe niet mee en remove me faster uit het bestand!

Beste heer Blankers,

Het spijt ons te horen dat u deze ervaring heeft gehad met Fix It Faster. Wij willen u eraan herinneren dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of assistentie nodig hebben, kunt u contact met ons opnemen via support@fixitfaster.nl. Wij streven ernaar om uw zorgen zo snel mogelijk op te lossen.

Saanut 1/5 tähteä

Klein bedrijfje met grote mond en veel dreigement

Blijft het bedrijf vragen om geld?
DUS NOG MAAR EVEN EEN 2e REVIEW HIER NU.
Het kan zijn dat Fix it Faster je terug mailt dat je toch 30 euro moet betalen. Maar dat is niet zo. Omdat Fix it Faster tot 29 oktober 2024 zich niet hield aan de regels, door bijvoorbeeld in de algemene voorwaarden te schrijven dat men geen bedenktijd heeft, heeft elke klant recht op 12 maanden bedenktijd. Dus je hoeft ook niet die 30 euro te betalen.
Dit kleine bedrijfje heeft een veel te grote broek aangetrokken en is ontzettend brutaal in alles. Zo kreeg ik een mailtje van hun of ik mijn 1e review wilde intrekken of herzien "als ze me tegemoet zouden komen in betaling van de kosten" hoe noemen we zoiets ook al weer ? Ik heb hun terug gemaild met een aantal GRATIS adviezen van mijn kant. Helaas niks meer vernomen nadien. Natuurlijk wel nog meer dwingende herinneringen. Daarop heb ik weer gereageerd met het verzoek om daarmee te stoppen en dan ook nog de vermelding dat is niet aangesproken wens te worden als "BESTE mark" (ik ben 73 jaar) en dat ik ook geen goede morgen gewenst te krijgen van dit soort oplichters bedrijfjes. Nogmaals IK HEB GEEN BINDENDE OVEREENKOMST MET FIX IT FASTER in de zin van het Burgerlijk Wetboek.
In de laatste dringende herinnering werd weer gedreigd met extra kosten, incasso, rechtszaak enz. als ik niet voor 9 december 2024 zou betalen. Wel nu ik heb hun terug gemaild dat ik NIET GA BETALEN en een eventuele civiele procedure met vertrouwen tegemoet zie. In conventie zal ik mij tot het uiterste verdedigen (ik heb redelijk wat rechtszaak ervaring) en ik dan alle betrokken medewerkers (waarvan ene ...?) zal oproepen bij de rechtbank om onder ede gesteld voor de rechter door mij ondervraagd te worden. In re-conventie zal ik mijn vordering indienen voor geleden schade en gemaakte kosten, in- en buiten rechte.
Ook heb ik hun gemaild de ik online al hun KvK gegevens ga zetten, net zoals bij opsporing verzocht eerst geblurd (onderstaand) en inden nodig volledig openbaar als ze me blijven lastig vallen. Heb nog geen enkele reactie daarop ontvangen. DIT SNEL GELD VERDIEN BEDRIJFJE MOET GESTOPT WORDEN.
Fix-IT Fast
Bedrijfsprofiel van: Fix-IT Fast uit het bedrijvenregister. Dit geregistreerde bedrijf is gevestigd op het adres: Paul van Ostaijenstraat 12 A te 's-Gravenhage en ingeschreven onder KVK-nummer: 27310456.

Geregistreerde handelsnamen
Fix-IT Fast heeft de volgende handelsnamen geregistreerd:
- Fix-IT Fast

Opgegeven bedrijfsactiviteit
Advisering en ondersteuning op het gebied van informatietechnologie Sportscholen Eenmanszaak Het aanbieden van ICT-diensten en het ...

Hoofdvestiging Fix-IT Fast
Paul van Ostaijenstraat 12 A
2548MZ 's-Gravenhage

KVK inschrijving

8. joulukuuta 2024

Beste heer Ramaekers,

Het spijt ons om te horen over uw negatieve ervaring met Fix It Faster. We begrijpen dat de situatie zeer frustrerend voor u moet zijn. Graag willen wij u eraan herinneren dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere ondersteuning nodig hebben of uw zorgen willen bespreken, neemt u dan alstublieft contact met ons op via support@fixitfaster.nl. Wij staan klaar om uw situatie grondig te bekijken en samen tot een passende oplossing te komen.

Saanut 1/5 tähteä

Fixit fasterDit bedrijf probeert leden te werven op…

Dit bedrijf probeert leden te werven op een misleidende en hoogst oneerlijke wijze. Indien ze een mail zouden sturen alvorens het herroepingsrecht vervalt zou ik nog geneigd zijn hun het voordeel van de twijfel te geven. Nu zitten ze gewoon te wachten tot iemand in de val loopt. Waarschijnlijk gaat het hier om een malafide kerel die denkt aan gemakkelijk geldgewin door wat gratis handleidingen op zijn server te plaatsen. In de reacties van de firma doet men het voorkomen dat men het allemaal goed bedoelt. Inmiddels zijn de talrijke klachten, en de sites die hierover vermelden duidelijk. Laat die firma voor 100 percent links liggen. Bovendien raden de consumentenorganisaties aan om in geen geval te betalen en aan de hand van voorbeeldbrieven het account onmiddellijk te verbreken omdat het op bedrieglijke wijze is verworven.
Het automatisch antwoord dat op bovenstaande review verstrekt wordt is totaal naast de kwestie. Men kan niet op tijd opzeggen omdat men zich niet bewust is dat een account is aangemaakt. Deze eenmanszaak is m.i. gewoon een gewetenloze bedrieger waar ik verder geen contact meer wil hebben.
Inmiddels meer dreigmails gekregen. Ik heb klacht ingediend bij de ECC en ook bij het AMR. Alle getroffen consumenten zouden dit moeten doen.

1. marraskuuta 2024

Beste heer Fiers,

Het spijt ons te horen over uw ervaring met Fix It Faster. Wij willen benadrukken dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee zij hun account kosteloos kunnen opzeggen. Mocht u verdere vragen of ondersteuning nodig hebben, kunt u ons bereiken via support@fixitfaster.nl. We streven ernaar om eventuele misverstanden op te lossen en uw vertrouwen terug te winnen.

oplichterspraktijken

ton smeulders

Geachte heer/mevrouw,
Betreft: ontbinding abonnement FixItFaster
Hierbij ontbind, danwel vernietig, ik de overeenkomst die ik met FixItFaster heb gesloten,
met referentienummer PBTT2333978512
De redenen voor ontbinding zijn de volgende.
op grond van artt. 6:230m lid l sub e en 6:230v lid 2 Bw moet de totale prijs van een dienst of product op duidelijle en begriipeluke wijze worden getoond voor het sluiten van de overeenkomst of Voor het aanmaken van een account. op uw website wordt de prijs van € 30 enkel getoond in kleine tettertype, in dezelfde zin als de informatie over de algemene vooruvaarden en onderaan het invullen van de gegevens waarmee men een account aanmaakt. Dat is in strijd met de verptichtingen in artt 6:230m lid 1 sub e en 6:230v lid 2BW. Er is dan ook sprake van een oneerlijke
handelspraktijk op grond van artt .6:193b en 6:193d BW.
handelspraktijk op grond oneertijke van artt. 5:193b en 6:193d BW.
Wetteliil«e bedenkiid ln artikel 6 van de Algemene voorwaarden, geldend vanaf 1 juli 2o23,is bepaald dat de consument afstand doet van de wettelijke bedenktijd.-u kunt'een dergelijke belangriike bepaling echter niet uitsluitend in de Argemene Voonuaarden opriemen; voor de consument moet voor het sluiten van de overeenkomst duidetijk zijn dat hij van de wettelijke bedenktijd aftiet. Bovendien moet de consument daarvoor uitdrukkelijk zijn akkoord geven. Dit heeft onder andere tot gevorg dat ie bedenktijd wordt verlengd en er geen kosten verschutdigd zijn, ook wanneer de dienst wel geleverd zou zijn
De bestelknop op de website voldoet niet aan de eisen van art. 5:230v lid 3 BW. U heeft nameliik niet duideliik op de bestelknop aangegeven dat de bestelling een betalingsverprichting inhoudt. Het gevorg daarvan- is dat de overeenkomst vernietigbaar is.

8. marraskuuta 2024

Beste heer Smeulders,

Het spijt ons te horen over uw ervaring met Fix It Faster. Wij willen u erop wijzen dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, kunt u contact met ons opnemen via support@fixitfaster.nl. We streven ernaar om uw zorgen op te lossen.

Oplichting

Hoi, ik heb niets gekocht bij jullie en zie in ongewenste mail aanmaningen staan.
Krijg geen reactie terug als ik vraag wat ik onbewust gekocht zou hebben. Stop met deze onzin en haal ons uit jullie systeem!
Stop met deze oplichting en geld uit iemands zak te kloppen!

Gr Verhoeven

Nu een standaard reactie op trustpilot waar ik niets aan heb. Op de achtergrond wordt er via trustpilot door Fix It mijn telefoonnummer en referentienummer gevraagd. Er is nog steeds niet gereageerd op mails die ik gestuurd heb.
Mag ik via deze weg jullie telefoonnummer en bezoekadres ook ontvangen Fix It a.u.b.? Anders nog steeds eenzijdig contact verkeer.
Fix It!!
Is dit jullie KvK nr? 93874030
Groeten Verhoeven

Beste heer Verhoeven,

Het spijt ons te horen over uw ervaring. Wij willen benadrukken dat alle klanten bij Fix It Faster recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee zij hun account kosteloos kunnen opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, kunt u ons bereiken via support@fixitfaster.nl. We streven ernaar om uw zorgen op te lossen.

valse voorwendsels

zonder je een bevestiging mail te sturen wordt je lid van deze club, of je even 30,00 euro wilt overmaken.
Kan ik daar nog onderuit komen?
Het is van mij ook stom om even niet verder te kijken.
tevens wordt je gedwongen naar deze site te gaan,
dit is dus oplichting.
ook komen ze aan mijn adres dit is schending van de prive wet. dus mensen let op.

Beste heer Koopman,

Het spijt ons te vernemen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Fix It Faster. Wij willen u erop wijzen dat alle klanten bij ons recht hebben op een kosteloze annulering binnen 14 dagen na afsluiting van het account. Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, kunt u ons bereiken via support@fixitfaster.nl. We staan klaar om eventuele misverstanden op te lossen.

Saanut 1/5 tähteä

gedupeerde van de werkwijze…

ik ben ook gedupeerde van de werkwijze van Fix It Faster dat op misleidende manier een abonnement aansmeert. Op dit moment worden er al incassobedragen gevorderd die ik net als alle andere bedragen niet ga betalen. Ik heb ook al voor de derde keer ontbinding van het abonnement gevraagd met een brief die ik van de consumentenvereniging heb gedownload en melding gemaakt bij hen. Dit is ondertussen al bijna 2 maanden bezig

Beste Henri,

Het spijt ons te horen over uw ervaring met Fix It Faster. Wij willen u erop wijzen dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, kunt u ons bereiken via support@fixitfaster.nl. We willen graag samen een oplossing vinden.

Oplichters

Oplichters. Vragen een betaling na bezoek aan een website.
Ben alvast benieuwd naar jullie standaard antwoord waarin jullie zeggen dat jullie het jammer vinden dat ik een negatieve ervaring heb gehad.

1. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Fix it Faster

Beste Jo, het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Wij willen benadrukken dat alle klanten bij Fix it Faster recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht waarin zij hun account kosteloos kunnen opzeggen. Mocht u nog vragen of problemen ondervinden, dan kunt u ons altijd bereiken via support@fixitfaster.nl. We streven ernaar om misverstanden op te lossen en uw vertrouwen terug te winnen.

misleidend betaalakkoord

Mijn ouders (tachtigers) waren op zoek naar een handleiding en kwamen op deze zeer dubieuze website terecht. De akkoordknop voor betaalopdracht is goed vermomd. Maar geen probleem. De volgende dag maken ze gebruik van hun herroepingsrecht. Dan zou je verwachten dat de factuur- herinnering- en dreigstroom zou stoppen. Maar helaas. Deze gaat maar verder. Ik ervaar plaatsvervangende schaamte voor de werknemers van zo'n laaggevallen onderneming.

12. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Fix it Faster

Beste Wim, het spijt ons te horen over uw ervaringen en we willen benadrukken dat alle klanten bij Fix it Faster recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht waarin zij hun account kosteloos kunnen opzeggen. Mocht u nog vragen of problemen ondervinden, dan kunt u ons altijd bereiken via support@fixitfaster.nl. We streven ernaar om misverstanden op te lossen en uw vertrouwen terug te winnen.

Het Fix It Faster Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin