Fix it Faster Arvostelua 641

TrustScore 1.5/5 tähteä

1,3

Saanut 1/5 tähteä

Na 4 maand proberen, nog steeds geen handleiding kunnen downloaden. In december 2024 uiteindelijk betaalt om van al die aanmaningen en gezeur af te zijn. Maar ik wordt aan het Lijntje gehouden en kr... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Na een heleboel mails, boete aanmaningen etc heb ik nu de helft van €70 terug gekregen namelijk €35 Ik heb €35 teveel betaal aan een bedrijf waarvan ik niet eens weet wanneer en waarom ik van de di... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mensen die Financieel gedupeerd zijn door Fixitfast. gelieve dit aan te melden. zodat wij gezamenlijk aangifte doen bij OM en jouw geldt terug krijgen. Dit bedrijf hebt nog veel meer mensen geldt afha... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Is een corrupte site, zij werken niet volgens de regels van de EU. Op de site stond zelfs geen betaalknop die aanduidde dat je akkoord ging met een betaling van 30 euro. Heb ondertussen al 2 aanmaning... Näytä lisää

1,3

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Fixitfaster betalingsherinnering

Op één van hun betalingsherinneringen staat een adres in Leeuwarden. Als je daarheen een aangetekende brief met je argumenten over hun niet correcte handelswijze stuurt,krijg je die brief 2 dagen later terug met vermelding "geweigerd", "bestaat niet". Inmiddels is het adres in Leeuwarden verdwenen van hun brieven en vervangen door een postbus nummer... Van duidelijkheid gesproken... Waar zijn die mee bezig?

16. joulukuuta 2024

Beste meneer Schneider,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Fix It Faster te delen. Het spijt ons zeer te horen dat u problemen heeft ondervonden met onze betalingsherinneringen en de communicatie omtrent ons adres.

Wij willen u graag informeren dat alle klanten bij Fix It Faster recht hebben op een herroepingsperiode van 14 dagen. Mocht u gebruik willen maken van dit recht of verdere vragen hebben over uw situatie, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. Ons team staat klaar om uw zorgen te onderzoeken en een passende oplossing te bieden.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback is voor ons van groot belang en helpt ons om onze dienstverlening te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Ik vind dat het grote oplichters zijn…

Ik vind dat het grote oplichters zijn en krijg een mail dat ik kacheltje van longoli en die heb ik niet eens en dat ik gebruikshandleiding heb gedownload dus daar klopt niets van van ik moet nu al €70 betalen . Het zijn boeven

15. joulukuuta 2024

Beste heer Versteden,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Fix It Faster te delen. Het spijt ons zeer te horen dat u tegen dergelijke problemen aanloopt.

Wij willen u graag wijzen op ons herroepingsrecht van 14 dagen, waar alle klanten bij ons recht op hebben. Mocht u hiervan gebruik willen maken of verdere vragen hebben, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. Ons team staat klaar om uw situatie grondig te onderzoeken en een passende oplossing te bieden.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback is voor ons van groot belang en helpt ons onze diensten te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

wat ging er mis ik ken het hele…

wat ging er mis ik ken het hele bedrijf niet en word bestookt met aanmaningen en nu ook met een deurwaarder.helaas geen email of tel.nr van de deze oplichters.
wel spannend allemaal ik kijk uit naar de volgende brief.

Beste mevrouw Van de Veer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat u geconfronteerd wordt met aanmaningen en incassobrieven.

Wij willen u graag wijzen op het 14 dagen herroepingsrecht waar alle klanten bij Fix It Faster recht op hebben. Mocht u hiervan gebruik willen maken of verdere vragen hebben, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. Ons team staat klaar om uw situatie grondig te bekijken en een passende oplossing te bieden.

Saanut 1/5 tähteä

Bij dit bedrijf gaat alles fout.

Bij dit bedrijf gaat alles fout.
Vragen maar steeds om geld.
Eerst via mail,nu weer via een belachelijke brief.
Pas op voor je in zee gaat met dit bedrijf.
Vind dit een slechte zaak.
De reacties zijn niet mals.
Ik vraag uitsluitend om excuses van dit bedrijf.

Beste meneer Laarman,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met Fix It Faster met ons deelt. Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent met onze dienstverlening.

Wij willen u graag herinneren aan het 14 dagen herroepingsrecht dat alle klanten bij ons hebben. Mocht u hiervan gebruik willen maken of verdere vragen hebben, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. Ons team staat klaar om uw situatie te beoordelen en een passende oplossing te bieden.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Uw feedback is voor ons zeer waardevol en helpt ons om onze service te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Wat een vreselijk bedrijf oplichters ze…

Wat een vreselijk bedrijf oplichters ze mogen geen geld vraag voor gratis handleidingen
Bij Trosrader hebben ze onderzoek gedaan.
En dan ook nog ze hadden niet eens de handleiding die ik zocht.
Lieve lezers op TROSRADER staat brieven die je kunt downloaden als je al BETAALD of OPZEGGEN
Want ze hebben FIX iT FASTER ook al benaderd.

Ik begin nu al brieven teontvangen
Helaas alles aan gedaan miss hun aanklagen wegens stalking.
Ze schijven wel zo lekker dat ze je helpen omdat ze het zo genaamd vervelend vinden.
Nou ze kunnen daar niet lezen denk want het is een drama.
Ik hoop dat dit zo snel mogelijk stopt

21. marraskuuta 2024

Beste mevrouw Kramer,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht te horen dat u teleurgesteld bent in onze service.

Wij willen u graag informeren dat alle klanten bij Fix It Faster recht hebben op een herroepingsperiode van 14 dagen. Mocht u hiervan gebruik willen maken of verdere vragen hebben, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. Ons team staat klaar om uw situatie grondig te bekijken en een passende oplossing te bieden.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. Uw feedback is voor ons van groot belang en helpt ons onze diensten te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Deze website is misleiding.

Deze website is misleiding.
Ik heb nooit een handleiding via deze site gedownload en toch een rekening van €30,00 ontvangen.
Nadere toelichting:
Op zoek naar een handleiding kwam ik op de site van Fix it Faster. Vervolgens vulde ik daar apparaat en type, naam en emailadres in. Het vinkje bij de algemene voorwaarden heb ik achterwege gelaten i.v.m. de kosten en de button voor de download heb ik niet ingedrukt. Vervolgens heb ik de site verlaten en elders de betreffende handleiding kosteloos gedownload. Helaas ben ik vergeten mijn gegevens van de Fixitfaster site te wissen met als gevolg dat ik op 2-12-2024 een rekening kreeg aangeboden waarvoor geen enkele prestatie is geleverd.
Naar aanleiding van het antwoord van Fix it Faster het volgende:
Ik heb reeds eerder mijn klacht op 2, 9 en 13 december 2024 bij Fix it faster ingediend, maar helaas geen enkele reactie hierop ontvangen. Vanmorgen heb ik echter wel tegelijk met het antwoord van Fix it Faster een herinneringsnota ontvangen waarin herinneringskosten van 20 Euro in rekening worden gebracht.

2. joulukuuta 2024

Beste heer Vendeville,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met Fix It Faster te delen. Het spijt ons te horen dat u een onprettige situatie heeft ervaren met betrekking tot uw account en de ontvangen factuur.

Wij willen u graag informeren dat alle klanten bij Fix It Faster recht hebben op een herroepingsperiode van 14 dagen. Mocht u van dit recht gebruik willen maken of verdere vragen hebben, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. Ons team staat klaar om uw situatie grondig te onderzoeken en tot een passende oplossing te komen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ondervonden. Uw feedback is voor ons van groot belang en helpt ons onze diensten te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

1 ster is teveel voor deze oplichters…

1 ster is teveel voor deze oplichters de handleidingen staan volgens mij niet eens op hun eigen servers of cloud maar trekken ze gewoon bij gratis dienstverleners weg aangezien het eeuwen duurt vooraleer er iets gebeurt als er al iets gebeurt duurde ruim 12 minuten ronddraaiend cirkeltje toen maar afgehaakt wat een bagger, ik hoop dat jullie hufters allemaal in de bak belanden.

3. marraskuuta 2024

Beste meneer Hoogland,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat u problemen heeft ondervonden bij het downloaden van onze handleidingen en dat onze service niet aan uw verwachtingen heeft voldaan.

Wij willen u graag informeren dat alle klanten bij Fix It Faster recht hebben op een herroepingsperiode van 14 dagen. Mocht u gebruik willen maken van dit recht of verdere vragen hebben, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl. Wij staan klaar om uw situatie snel en naar tevredenheid op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen uw feedback en zullen deze gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Stelletje oplichters

Stelletje oplichters, krijg constant berichten dat ik niet reageer op een aanmanig dat ik mijn acoount moet betalen, terwijl ik nooit een account heb afgesloten maar als je daar een mail overstuur krijg je geen reactie. Dus Fix it Faster verwijt iemand dat er niet word gereageerd op hun bericht terwijl zezelf ook geen mails beantwoorden. En bij Trustpilot staat bij iedere reactie; Graag willen wij benadrukken dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waardoor u uw account kosteloos kunt opzeggen; Maar hoe kan ik een account opzeggen als ik nooit een account heb afgesloten!!!!

Beste meneer Fokkens,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. Het spijt ons te horen dat u problemen ondervindt met betrekking tot uw account en onze communicatie.

Wij willen u graag informeren dat alle klanten bij Fix it Faster recht hebben op een herroepingsperiode van 14 dagen, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Het is mogelijk dat er een misverstand is ontstaan, en we willen dit graag samen met u oplossen.

Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen via support@fixitfaster.nl, zodat we uw situatie nader kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden.

Onze excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We waarderen uw feedback en streven ernaar onze service voortdurend te verbeteren.

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben helaas net als velen ook de…

Ik ben helaas net als velen ook de zoveelste slachtoffer van Fix it Faster ,,zonder ooit hun site te hebben bezocht? hebben ze ergens mijn persoonlijke gegevens weten te bemachtigen en met een verzonnen niet bestaande naam, dreigbrief gekregen > incasso herinnering kosten ieder keer 40 euro erbij die ze kunnen toevoegen als je ze niet op tijd betalen, deze herinnering kosten die ze expres in de spambox deponeren en daardoor de bedragen onopgemerkt aanzienlijk verhoogd worden , vreemd dat ondanks alle slachtoffers die zicht melden online de justitie deze mensen hun gang gewoon laten gaan ?

Beste Jan,

Het spijt ons zeer om te horen dat je zulke vervelende ervaringen hebt gehad. We begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om onverwachte betalingsverzoeken te ontvangen zonder dat je je hier bewust van bent. Bij Fix It Faster hechten we veel waarde aan transparantie en klanttevredenheid. We willen je graag helpen om dit misverstand op te lossen. Alle klanten hebben recht op een 14 dagen herroepingsrecht, waardoor je je account kosteloos kunt opzeggen binnen deze periode. Neem alsjeblieft contact met ons op via support@fixitfaster.nl, zodat we jouw situatie zorgvuldig kunnen bekijken en een passende oplossing kunnen bieden.

Puur bedrog

Puur bedrog
Ik heb nooit iets besteld en krijg continu abanvragen voor betaling
Waarmee kan ik klacht indienen tegen deze firma

Beste Dursin,

We vinden het onprettig om te horen dat u deze vervelende ervaring heeft gehad met Fix It Faster. We begrijpen hoe frustrerend het is om ongevraagd betalingsverzoeken te ontvangen zonder dat u iets heeft besteld.

Wij willen u graag helpen dit probleem op te lossen. Alle klanten hebben bij ons het recht om binnen 14 dagen hun account kosteloos te beëindigen. Mocht u uw account willen annuleren of verdere vragen hebben, neem dan alstublieft contact met ons op via support@fixitfaster.nl. Wij staan klaar om uw situatie grondig te bekijken en de nodige stappen te ondernemen om dit misverstand recht te zetten.

Uw feedback is zeer waardevol voor ons en helpt ons onze diensten te verbeteren. Wij willen er alles aan doen om dit probleem snel en effectief voor u op te lossen.

Nederlandse taal is moeilijk

Het is voor dit bedrijf moeilijk om Nederlands te begrijpen. Ze hadden nu zelfs het lef om een schriftelijke aanmaning te sturen. Maar misschien is het makkelijker om even hun eigen antwoord op mijn recensies te lezen over de betaling. O, ja ik heb u gisteren de wettelijke opzegging met de vraag mij de €30,00 terug te storten, omdat deze onterecht door u geclaimd is gestuurd en verwacht eigenlijk deze op woensdag 18-12-2024 op mijn bij u bekende rekening bijgeschreven te hebben. En vraag nu alstublieft niet om contact op te nemen met uw support, dat neemt u zelf niet eens serieus, want er komt nooit een reactie.

Wat een afgrijselijk baggerbedrijf is het toch. Nu vragen ze om alle gegevens, maar sturen wel zowel er e-mail als per brief!!! aanmaningen terwijl ik omdat dit nu eenmaal mijn eigen fout was (beter moeten lezen) de €30,00 overgemaakt heb. Ze geven dit zelfs toe in een eerder antwoord op mijn review. Ik ga ook niet Truspilot als chatbox gebruiken voor deze baggerbende. Bij deze meld ik FixitFaster, alle mails worden gedeletet en uw schriftelijke aanmaningen retour afzender gestuurd. U heeft ook van mij de wettelijke opzegging met restitutie verzoek er e-mail ontvangen en ik verwacht dit bedrag op woensdag 18-12-2024 op mijn bij u bekende rekeningen te hebben ontvangen, maar dat is naar uw fantastische "support" afdeling gestuurd en zal ongetwijfeld niet gelezen of begrepen worden gezien uw standaard reacties daarop... of juist niet.
Om nog even uw geheugen op te frissen, lees even uw eigen reactie op een review van mij op 26 november 2024

Beste heer Verhagen,

Het spijt ons zeer om te horen over de problemen die u heeft ervaren. We begrijpen dat het ontvangen van onverwachte kosten en het gebrek aan respons uiterst frustrerend kan zijn.

Om dit zo snel mogelijk op te lossen, willen we graag direct met u in contact komen. Zou u ons uw contactgegevens kunnen sturen naar support@fixitfaster.nl? Op die manier kunnen we uw situatie grondig bekijken en ervoor zorgen dat de €30,- correct wordt teruggestort.

Uw feedback is voor ons erg belangrijk en helpt ons om onze diensten te verbeteren. We willen er alles aan doen om dit misverstand recht te zetten en uw vertrouwen terug te winnen.

Onze oprechte excuses voor het ongemak dat u heeft ervaren. We kijken ernaar uit om dit snel met u op te lossen.

Saanut 1/5 tähteä

Ze sturen ook een rekening als je geen …

Ze sturen ook een rekening als je geen account hebt en ook als je niets hebt aangevinkt. Ben wel verder gaan zoeken ze huren een virtuele kantoor ruimte in Bussum
Voor €16,95 per maand gebruiken vals facturering papier met adres in Leeuwarden

Dus betaal niets aan die oplichters .
Heb ook juridische advies gevraagd ze zijn dus met niets volgens de wettelijke normen in orde hebben geen btwnr

Basic-office.nl
Torenlaan 5 B
1402AT BUSSUM

Nederland

Beste mevrouw Pruissen,

Zeer vervelend om te horen over uw ervaring met Fix It Faster. Wij begrijpen van u dat dit verwarrend en frustrerend voor u moet zijn. Wij willen u erop wijzen dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@fixitfaster.nl. Wij staan klaar om uw zorgen te bespreken en samen een passende oplossing te vinden.

Bedrieglijke praktijk

Op 19 november zocht ik een hadleiding en kwam terecht op de website van Fixitfaster. En zoals bij vele revieuws had ik de kleine lettertjes, onderaan het inschrijvingsducument, over het hoofd gezien. Intussen kreeg ik reeds 3 herinneringen om vóór 18 dec te betalen. Op verschillende mails die ik naar de firma stuurde kreeg ik nog geen reactie. Ik blijf bij mijn standpunt dat ik niet ga betalen voor iets dat ik niet gekregen heb. Ter verduidelijking: in mijn mailgeschiedenis heb ik kunnen opzoeken welke handleiding ik die dag opzocht want dat was ik intussen vergeten. Ook in de downloads van mijn documenten vind ik niets terug van die bewuste handleiding. Kortom, fixit faster kon die handleiding dus niet aanbieden. Het komt er dus op neer dat ik 30€ moet betalen, enkel om hun website te raadplegen maar zonder wederdienst. Dit is toch ongehoord. Indien ze nu gaan dreigen met sancties via aanmaningen en dreigbrieven zullen zij op zijn minst moeten bewijzen dat ik de bewuste handleiding op hun website gevonden heb. Niet dus. Gelukkig heb ik nog niet betaald vermits ik er niet eens van bewust was dat er 30€ in rekening wordt gebracht. Tot ik dus het eerste betalingsverzoek kreeg op 4 december. Hopelijk zullen niet meer mensen in de val lopen bij deze malafiede fixitfaster. Wees dus op uw hoede indien je ook een naar handleiding op zoek bent

19. marraskuuta 2024

Beste heer Peeters,

Het spijt ons zeer om te horen over uw negatieve ervaring met Fix It Faster. Wij begrijpen hoe frustrerend het kan zijn om onverwachte kosten te ontvangen zonder duidelijke uitleg. Graag willen wij benadrukken dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waardoor u uw account kosteloos kunt opzeggen binnen deze periode. Mocht u verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben bij het beëindigen van uw account, neem dan alstublieft contact met ons op via support@fixitfaster.nl. Wij willen graag samen met u naar een oplossing zoeken en eventuele misverstanden rechtzetten.

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb blijkbaar iets opgezocht via fix…

Ik heb blijkbaar iets opgezocht via fix it faster, krijg nu dreigmail dat er incassokosten in rekening worden gebracht…maar liefst 40€…ik kan dit review wel schrijven want wil mensen waarschuwen maar wie gaat eerst review lezen voor ze probleem met apparaat op internet opzoeken???

Beste mevrouw van Gelder,

Het betreurd ons te horen over uw ervaring met Fix It Faster. We begrijpen dat dit frustrerend voor u moet zijn. Graag willen wij u erop wijzen dat alle klanten recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waardoor u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere ondersteuning nodig hebben of vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via support@fixitfaster.nl. We staan klaar om u te helpen en eventuele misverstanden op te lossen.

Ongelofelijk dit bedrijf

Ongelofelijk dit bedrijf.

Zonder dat men het weet ben je bij het bezoeken van deze site van Fix it Faster zogenaamd abbonnee van hen. Dit door wel hele kleine lettertjes. zeer misleidend. Na alle commotie op het nieuws gaat men gewoon door, Zo ook bij mijn ouders. Mensen kijk uit voordat je dit bedrijf om informatie vraagt.

25. marraskuuta 2024

Beste Johan,

We vinden het onprettig om te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Fix It Faster. Wij willen u graag informeren dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt beëindigen. Mocht u verdere vragen hebben of hulp nodig hebben, kunt u ons bereiken via support@fixitfaster.nl. Met vriendelijke groet,

Zie programma radar

Zie programma radar: oplichters!!!!! Nooit iets betalen. Zij hebben geen recht factuur te sturen.

9. joulukuuta 2024

Beste heer Van Berk,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met Fix It Faster. Wij willen u graag informeren dat alle klanten bij ons recht hebben op een 14 dagen herroepingsrecht, waarmee u uw account kosteloos kunt opzeggen. Mocht u verdere vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, kunt u contact met ons opnemen via support@fixitfaster.nl. Wij streven ernaar om uw zorgen op te lossen.

Saanut 1/5 tähteä

Dit "bedrijf" is nog net geen…

Dit "bedrijf" is nog net geen oplichter. Je zoekt een handleiding voor een of ander, wat de fabrikant altijd wel op internet heeft staan, vind wat je zoekt, en klikt op download, en later krijg je dan ineens een rekening ( en nog een belachelijk grote ook)
Heb ze ook aangegeven in een mail wat ik ervan denk, maar daar geen reactie op gekregen.
Om geen problemen te krijgen maar betaald, maar geef iedereen de raad eerst even verder te kijken, want 90% of meer van de gebruiksaanwijzingen is ook gratis van het net te plukken.

30. lokakuuta 2024

Beste heer Van Aken,

Het spijt ons te horen over uw ervaring met Fix It Faster. Wij willen u graag informeren dat u binnen 14 dagen uw account kosteloos kunt opzeggen. Heeft u verdere vragen of behoefte aan ondersteuning, aarzel dan niet om ons te bereiken via support@fixitfaster.nl. Wij staan klaar om u te helpen en eventuele misverstanden op te lossen.

Het Fix It Faster Team

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin