Na 4 maand proberen, nog steeds geen handleiding kunnen downloaden. In december 2024 uiteindelijk betaalt om van al die aanmaningen en gezeur af te zijn. Maar ik wordt aan het Lijntje gehouden en kr... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na een heleboel mails, boete aanmaningen etc heb ik nu de helft van €70 terug gekregen namelijk €35 Ik heb €35 teveel betaal aan een bedrijf waarvan ik niet eens weet wanneer en waarom ik van de di... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Mensen die Financieel gedupeerd zijn door Fixitfast. gelieve dit aan te melden. zodat wij gezamenlijk aangifte doen bij OM en jouw geldt terug krijgen. Dit bedrijf hebt nog veel meer mensen geldt afha... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Is een corrupte site, zij werken niet volgens de regels van de EU. Op de site stond zelfs geen betaalknop die aanduidde dat je akkoord ging met een betaling van 30 euro. Heb ondertussen al 2 aanmaning... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Oplichters, overal moet je een bevestiging tekenen maar nergens word er geld voor gevraagd. Jullie maken misbruik om het in kleine letters bij privacy tekenen te plaatsen terwijl iedereen weet dat dit nooit gelezen word. Wat zijn jullie smerige oplichters!! Schande voor jullie nabestaanden, vuile oplichters! Zo is het gemakkelijk rijk te worden. De incasso waar jullie mee samen werken zullen hun handen nogal vol hebben alleen aan jullie maffia praktijk! Ik maak een screenshot van al de anderen die opgelicht zijn. Shame on you

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Ik ontving een rekening van 30 euro van Fix iT Faster voor bewezen diensten?? Ik heb nooit een handleiding van hun gedownload en verder heb ik ook geen account bij hun aangemaakt. Binnen de kortste keren kreeg ik al een boete van 20 euro van hun omdat ik niet op tijd betaald heb. Ik heb contact opgenomen met mijn rechtsbijstand verzekering en zij adviseerden mij om een brief te schrijven naar Fix iT Faster waarin stond dat ik geen overeenkomst met Fix iT Faster had gesloten, niet schriftelijk en ook niet mondeling. Als Fix iT Faster kon bewijzen dat dat er wel zo’n overeenkomst was, dan hadden ze 14 dagen de tijd om dit aan te tonen. Als ik binnen 14 dagen niets van hun hoor, dan ga ik ervan uit dat er ook geen overeenkomst is geweest en ga ik ervan uit dat ze verder geen contact meer met mij opnemen. Deze brief heb ik aangetekend en per gewone post naar hun correspondentie adres
Lange Marktstraat 1 in Leeuwarden gestuurd. Twee dagen later kreeg ik de aangetekende brief weer terug, zij bleken niet op dit adres te zitten. Volgens mijn rechtsbijstand verzekering stonden ze bij de kamer van koophandel ingeschreven op Postbus 16840 1001 RH in Amsterdam. Ook daar heb ik nu de aangetekende brief naar toe gestuurd en wacht ik verder maar af. Ondertussen heb ik weer een aanmaning van hun ontvangen, op deze aanmaning staat weer het correspondentieadres het in Leeuwarden!!!! Dit ruik niet goed. Met vriendelijke groet Hay

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
The whole website is deliberately created to hide the fact that it's a paid service. The checkout experience is not aligned with European laws, so don't agree to pay anything. They can send you reminders, but they have no legal ground to make you pay given the current design. Their responses on this website are ridiculous, as they are well aware what they are doing, their whole website and business model is based on deception.

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Ook ik heb meerdere herinneringen gekregen over een side welke ik helemaal niet ken, dat ik zou hebben ingelogd om handleidingen te downloaden.
Ik ken dit bedrijf niet en heb ook geen interesse in handleidingen.
Ik heb direct 2 dagen na de bevestiging van de zogenaamde inschrijving deze per mail direct weer opgezegd, maar nooit een reactie gekregen!
.....Dit is bewuste oplichting!
En er zijn al zoveel mensen die dezelfde herinneringen ontvangen en ook slachtoffer zijn geworden!
Ben ook niet van plan om te betalen!
Ik heb de ACM hierover ingelicht en hoop dat veel andere slachtoffers dit ook gaan doen!

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Heb de 2 de keer een aanmaning ontvangen van €70. Mij is dit bedrijf niet bekent. En reageren ook niet op mijn mail.

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Al vanaf 23 september van Fix it Faster herinneringsmails gehad om te betalen en dreigen met incasso kosten als ik niet betaal.Inmiddels €70 🤔
Het is voor mij niet duidelijk geweest dat ik een dienst met betalingsverplichting heb afgenomen.
Een download heb ik niet gedaan.
De gang van zaken die Fixitfaster hanteren is volgens mij zeer misleidend.
Er is sprake van een onrechtmatige handelen en daarom wens ik het gevorderde bedrag niet te betalen.
Aangifte gedaan en melding bij consu/wijzer ( zoals meerdere gedupeerden) ook het consumenten platvorm VARA
Gedupeerde
02-12-2024
Riny uit Eindhoven

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Na een heleboel mails, boete aanmaningen van een bedrijf waarvan ik niet eens weet dat het bestond tot ik op google ging zoeken wat het was wanneer en waarom zou ik van de diensten gebruik moeten maken als google bestaat, dat is triest maar waar. Ik heb diverse mail geschreven maar geen reactie erop mijn telefoon nummer erbij gezet niet gebeld ik kan en mag niet eens een abonnement afsluiten zit namenlijk in bewind en al zou ik dat wel kunnen had ik het nog niet gedaan bij een bedrijf waar geen telefoon nummer van bekend is.
FIXITFASTER STOP MET DEZE ONZIN ABONNEMENTEN jullie bezorgen heel veel mensen verdriet.
Als ik jullie moet mailen wat ik gedaan heb reageer dan terug en communiceer dan met collega's want vandaag kreeg ik weer een herinnering

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Wat is dit voor een bedrijf. Nooit opdracht gegeven en krijg aanmaning om te betalen. Zo te zien ben ik niet de enige. Dank voor de tip om aangifte te doen bij ACM. Ik betaal niks!
Volgens de consumentenbond gebruikt Fix it Faster oneigenlijke handelspraktijken, de factuur zal wellicht in de spam terecht komen en de algemene voorwaarden quote...oneerlijke eisen over de bedenktijd en voldoet de 'download hier uw handleiding knop' niet aan de eisen van de betaalknop...unquote
Vervelend dat er mensen zijn die op slinkse, gemene wijze mensen geld aftroggelen. Stop met deze praktijken, zoek eerlijk werk zoals ieder weldenkend mens!!!
Bij Radar staan er voorbeeld brieven om te versturen! Heb ik gedaan aan support van het bedrijf, moet nog wel een apenstaartje na support etc etc

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Oplichterspraktijken!!! FixitFaster, hou op met jullie 'transparante communicatie' zoals jullie zelf omschrijven!!
Ik heb al -tig mails gestuurd met verzoek om kopie factuur en kwijtschelding aanmaankosten, maar daar wordt niet op gereageerd, alleen via deze weg!!
Zie hieronder mijn bericht en hun antwoord hierop.
-----------------------------------------------------
HuubV
1 review
NL
3 dagen geleden
Dit zijn oplichterspraktijken!!
Dit zijn oplichterspraktijken!!! Ik heb nooit een factuur ontvangen. Als ik vraag om een kopie factuur krijg ik geen reactie, wel een zogenaamde vijfde (!!!) aanmaning, terwijl de betaaltermijn van de zogenaamde vierde aanmaning niet eens verstreken is (03.12.2024). Erg bijzonder. Ik betaal de 50 euro en vertrouw erop dat ze me in ieder geval de 20 euro aanmaankosten kwijt schelden. Zo niet, dan ga ik ook verdere acties ondernemen. Het bijzondere is, is dat hij ook verschillende referentienummers gebruikt bij de verzonden aanmaningen. Het lijkt of hij lukraak aanmaningen verstuurd ( ref LMDM4411775296/HWRD2160856057). Ben erg benieuwd wat hier de reden van is.
Datum van ervaring: 15 november 2024
Antwoord van Fix it Faster
Een uur geleden
Beste Huub,
Dank je voor je bericht. We begrijpen je zorgen en willen graag verduidelijken dat wij streven naar transparante communicatie. Het lijkt erop dat er verwarring is ontstaan rondom de referentienummers en de verstuurde aanmaningen. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen via supportfixitfaster.nl, zodat we je situatie kunnen onderzoeken en een passende oplossing kunnen bieden. Bovendien willen we benadrukken dat alle klanten binnen 14 dagen na aanmelding gebruik kunnen maken van hun herroepingsrecht om kosteloos te annuleren.
Het Fix it Faster Team

Oplichters!!
Nooit van dit bedrijf een abonnement afgesloten en nooit een bevestigingsmail gehad. Wel een mail met direct betalen € 30,00 + € 20,00 incasso kosten. Net contact gehad met de Consumentenbond...advies, niet betalen. Ga vanmiddag aangifte doen bij de politie. Wat een oplichters!!
Krijg net een mail, dat naar aanleiding van mijn review Fix it Faster aanvullende informatie heeft opgevraagd en willen meer gedetailleerde gegevens over mijn indentiteit!! Ik wil niets meer met dit malafide "bedrijf" te doen hebben! Klaar mee en ga niks betalen!
Melding gedaan bij ACM-Consuwijzer-Consumentenbod-Meldpunt Fraude en vandaag aangifte gedaan op het politiebureau. Al deze organisaties zijn met de malafide praktijken van Fixitfaster bekend! Advies van allen...NIET BETALEN!!

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Heb vandaag een mail gekregen van fix it faster dat ik even 20 euro moet betalen voor iets dat ik niet heb gebruikt en dat ik tot de 23 december de tijd krijg om te betalen anders kom er een boete bij van 50 euro en dat ik meerdere mail heb gehad van ze heb daarvoor helemaal niets van ze ontvangen heb ook nergens een handtekening onder gezet. Ben ook niet van plan om te betalen voor iets dat ik niet weet waarvoor ik hun heb ingeschakeld

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Krijg herinneringsmails om te betalen en dreigen met incasso kosten als ik niet betaal.Inmiddels €50
Voor mij is het niet voldoende duidelijk dat ik een dienst met betalingsverplichting heb afgenomen.
De gang van zaken die Fixitfaster hanteren is volgens mij misleidend.
Er is sprake van een onrechtmatige daad en daarom wens ik het gevorderde bedrag niet te betalen.
Bij ConsuWijzer melding gedaan en consumenten platform BNN VARA
02-12 ook mail gestuurd naar Fixitfaster.
Nog geen reactie.

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Ze blijven volhouden, met dreigingen met incassokosten, terwijl ik niets van ze heb afgenomen. Inmiddels al ontelbare mails van ze gehad. Nu heb ik aangifte gedaan bij de politie.
P.s. Naar aanleiding van deze reactie: hoezo reageert men wel op mijn review, maar nooit op mijn tientallen e-mails? Mij verder helpen? Nou graag! Stoppen met mij af te persen zou een goed begin zijn.

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Ze blijven dreigen 50 euro betalen zonder specificaties dus waar ik voor moet betalen is een raadsel dan ineens 50% korting betalen zonder officiële rekening nu weer 100 euro betalen

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Onze cliënte ontving van deze lieden ook een factuur, zonder dat er een (geldige) overeenkomst tussen haar en Fix it Faster tot stand was gekomen. Niet betalen, voordat er door FIF wettelijk bewezen is dat er er wel een betalingsverplichting bestaat!
mr. M.J.M. Kievits
info ed rechtswinkel-bernheze.nl
De reactie van Fix It Faster is écht onzin en ver van de werkelijkheid...FIF stuurt wel (telkens) herinneringen en reageert niet inhoudelijk op onze e-mails. Ik ga hier op dit forum niet verder op in.
Client zal niet betalen en ik zie FIF graag in de rechtszaal terug.

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Zojuist was dit bedrijf in tv programma "Meldpunt" en daar wordt aangeraden om melding te doen bij ACM. Heb ik zojuist gedaan, en kon simpel en GRATIS. Ook ik inmiddels verhoging en post thuis. Ga uiteraard niet betalen.

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Na het sturen van een uitgebreide mail met het verzoek de overeenkomst (met redenen) te venietigen geen antwoord ontvangen maar wel een betalingsherinnering met dreigement van verhoging met incassokosten.

Oplichters!
Uit het niets kreeg mijn vader op zijn adres een aan mij geadresseerd kladje van een brief waarin ik word gemaand 50,— te betalen voor het downloaden van een handleiding. Nu weet ik altijd heel goed wat ik wel en niet heb gekocht dus ik rook onraad. Wat blijkt, dit bedrijf blijkt hier een verdienmodel van te hebben gemaakt en zijn bekend bij Radar en de Consumentenbond. Ze sturen uit het niets een rekening of aanmaning, beweren dat je een account hebt aangemaakt waarbij je afstand zou hebben gedaan van je herroepingsrecht (kan helemaal niet) en of je maar even wilt betalen.
Ik heb een voorbeeld brief van de consumentenbond gebruikt waarin ik aangeef het zogenaamde abonnement te ontbinden. Brief naar het correspondentie adres gestuurd in Leeuwarden; brief komt terug want het bedrijf zou verhuisd zijn.
Brief opnieuw verzonden naar postbus adres in Amsterdam. Geen reactie.
Meerdere malen gemaild naar jullie support mailadres… geen reactie.
Mijn vader kreeg gisteren wel weer een brief, aan mij gericht en op zijn adres. Weer een aanmaning, nú vergezeld van een dreiging met deurwaarder.
Beste Fix it faster, hou op met deze onzin.
Reageer fatsoenlijk op mijn mails en geef mij aan wat ik wanneer bij jullie zou hebben afgenomen en bewijs dat ik dat daadwerkelijk heb gedaan. Want waarom zou ik dan niet gewoon mijn eigen adres gebruiken in plaats van dat van mijn vader.? Intimidatie werkt niet bij mij overigens en dreigementen ook niet.
Geef aan wat ik wanneer zou hebben gedownload.
Ondertussen heb ik jullie bedrijf wel gemeld bij de online fraudedesk van de politie. Ik bleek niet de eerste te zijn.

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Ik kreeg een rekening van € 50 omdat ik niet had gereageers op hun mails over betaling hiervan. Geen mails gezien. Ik vindt dit grove oplichters praktijken en hier moet een oplossing voor komen zodat ze hier niet mee verder kunnen gaan. Klootzakken zijn het. € 50 betaald om van verder gezeik af te zijn. BAH. BAH

Vastaus yritykseltä Fix it Faster
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.