Saanut 1/5 tähteä

Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Förstår inte de negativa recensionerna, hur som helst fick jag toppenbra hjälp med min reklamation. Fick även 5% till nästa gång jag handlar vilket kändes snällt av företaget.

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Efter en kortare mail konversation om en vara som inte kunde skickas pga julledigt hos tillverkaren. Tillslut ringer kundservice upp på en söndag eftermiddag och förklarar läget. samt ger en krafti... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Keittiötarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.

4,2

1 tähti

On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Superservice!

Fick koppar av min moster i födelsedagspresent som tyvärr var fel storlek. Trots att ångerrätten passerats, fick vi hjälp med retur och beställning av nya koppar. Dessutom med trevligt och personligt bemötande. Det märks att detta är ett mindre företag som är mån om att kunderna ska vara nöjda.

28. marraskuuta 2025

Hej Helena,

Stort tack för ditt fina omdöme. Det gläder oss verkligen att höra att vi kunde hjälpa er med både retur och ny beställning trots att ångerrätten hade passerat. För oss är det viktigt att hitta lösningar och att varje kund känner sig sedd och väl omhändertagen. Dina ord om vårt personliga bemötande betyder mycket och ger oss extra motivation i vårt arbete.

Önskar dig en god jul!

Med vänlig hälsning,

Rekommenderar First Kitchen

Svårt att hitta butiker som håller servisen jag har börjat samla på. Men First Kirchen levererar effektivt och säkert. Fin service när man har frågor. Väldigt nöjd! Rekommenderar 👍

24. syyskuuta 2025

Köpte knivar!

Köpte ett par knivar från First Kitchen, och låt mig bara säga, helt underbar upplevelse. Utmärkt kundtjänst och snabb leverans.

13. syyskuuta 2025

Mycket bra upplevelse

Mycket bra upplevelse. Snabba på att svara på mail och mycket bra på att hantera problem som uppstått vid beställningen. Stort tack!

16. kesäkuuta 2025

Bra snabb leverans å service

Bra snabb leverans å service

30. toukokuuta 2025

Hej Diao!

Tack för din fina recension!
Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och servicen. Varmt välkommen tillbaka!

Allt gott,

Supersnabb kundservice

De erbjöd 5% rabatt, men när jag skulle skicka in det funkade inte koden vilket gjorde mig irriterad- ingen stor summa så spelar ju egentligen ingen större roll men man ska ju få det man blir lovad. så jag mailade mitt missnöje och de svarade inom typ 10 min och jag fick en ny kod som funkade. Det kallar jag service.

26. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fick snabb återkoppling och nöjd över…

Fick snabb återkoppling och nöjd över min produkt, kommer att handla mer. Rekommenderar +

22. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä First Kitchen

Tack så mycket för din fina recension!
Vi är jätteglada över att du är nöjd med både produkten och den snabba återkopplingen. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver. Varmt välkommen tillbaka!

Saanut 5/5 tähteä

Schyssta varumärken till schyssta…

Schyssta varumärken till schyssta priser, rekommenderas verkligen!

19. toukokuuta 2025

Hej Ville!

Tack så mycket för dina fina ord. Vi är glada över att höra att vi kunde erbjuda dig bra värde för pengarna. Välkommen åter!

smidigt och bra beskrivet på alla glas

smidigt och bra beskrivet på alla glas

// Ines

16. toukokuuta 2025

Hej Ines!

Tack för en fin recension, vi försöker ständigt besvara så många produktfrågor som möjligt med innehållet i beskrivningarna. Hoppas du hittade glasen du var ute efter!

Pålitliga

Pålitligt företag, till skillnad från alla andra bluffar där ute

15. toukokuuta 2025

Hej Simer!

Tack för starka ord, det gör oss glad att veta att du litar på oss som återförsäljare.

Shahin, First Kitchen

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin