Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar e... Näytä lisää
Förstår inte de negativa recensionerna, hur som helst fick jag toppenbra hjälp med min reklamation. Fick även 5% till nästa gång jag handlar vilket kändes snällt av företaget.
Fick koppar av min moster i födelsedagspresent som tyvärr var fel storlek. Trots att ångerrätten passerats, fick vi hjälp med retur och beställning av nya koppar. Dessutom med trevligt och personligt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Efter en kortare mail konversation om en vara som inte kunde skickas pga julledigt hos tillverkaren. Tillslut ringer kundservice upp på en söndag eftermiddag och förklarar läget. samt ger en krafti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.
Tallrotsgatan 7, 85642, Sundsvall, Ruotsi
- 0725161617
- kundservice@firstkitchen.se
- firstkitchen.se
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Toppenbra och så snygg lampa!

Rekommenderar!
Allt gick smidigt och är jättenöjd med stekpannorna jag köpte!

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Snabb leverans och bra packat
Snabb leverans och bra packat. 👌

Good prices...
Nice communication and best of all - good prices on the web. Easy payment options. Delivery was also fine, I don't know why some people complains here. I guess we are just little spoiled...

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Supernöjd med varan jag beställde
Supernöjd med varan jag beställde. Hade en fråga till kundservice som besvarades snabbt o proffsigt.

Bra kundservice.
När jag kontaktade företaget om frågor om en lampa jag köpt därifrån, där jag var osäker på om lampan var som den skulle eller inte tekniskt, så fick jag en ytterligare likadan lampa skickad till mig gratis. Bra kundservice och förtroende från företaget gentemot kunden.
Riktigt bra och pålitligt bolag
Riktigt bra och pålitligt bolag, fina produkter och bra kundservice
Köpt en bricka för länge sen utan att…
Köpt en bricka för länge sen utan att den levererats. Har nu hamnat i en mailtråd med First Kitchen och väldigt många kunder som saknar leverans av varor trots att man betalt. Alldeles för dåligt!
/Fredrik vB

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Efter en kortare mail konversation om…
Tillslut ringer kundservice upp på en söndag eftermiddag och förklarar läget. samt ger en kraftig rabatt för besväret.
Utan tvekan en av dem bättre kundservice upplevelserna man haft!

Riktigt dålig service
Riktigt dålig service, ingen leverans före jul trots att beställningen gick iväg i tid. Ordern är inte ens packad 4 dagar efter beställning. Beställ aldrig här före jul om du inte är ute i extremt god tid.

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Jättenöjd med Aromas doftljus o snabb…
Jättenöjd med Aromas doftljus o snabb leverans!
Kommer beställa fler:)

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Fantastisk och udda upplägg!
Fantastisk och udda upplägg!
Väldigt fräscht och gott samt snabb service.

Supernöjd med mitt soffbord

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Hade precis det jag letade efter
Hade precis det jag letade efter! Snabb hantering och leverans. Rekommenderas

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Riktigt snabb kundservice när jag hade…
Riktigt snabb kundservice när jag hade frågor om beställning

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Mycket bra varor och snabb leverans
Mycket bra varor och snabb leverans, mycket nöjd!

Riktigt nöjd!
Riktigt nöjd! Fick mina varor snabbt och de håller bra kvalitet. Handlar gärna här igen!

Supernöjd med min lampa!

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Snabb leverans, mycket nöjd!
Snabb leverans, kom på bara 1,5 dag och nu är julklappen säkrad
Rekommenderar starkt!