Beställde ett bord. Fakturan kom utan att bordet ens skickades. När bordet kom var det dålig kvalitet och skadat. Skapade en reklamation samma dag. Kundtjänst svarar inte på mail mer än diffusa svar e... Näytä lisää
Förstår inte de negativa recensionerna, hur som helst fick jag toppenbra hjälp med min reklamation. Fick även 5% till nästa gång jag handlar vilket kändes snällt av företaget.
Fick koppar av min moster i födelsedagspresent som tyvärr var fel storlek. Trots att ångerrätten passerats, fick vi hjälp med retur och beställning av nya koppar. Dessutom med trevligt och personligt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Efter en kortare mail konversation om en vara som inte kunde skickas pga julledigt hos tillverkaren. Tillslut ringer kundservice upp på en söndag eftermiddag och förklarar läget. samt ger en krafti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Svensk återförsäljare inom matlagning, dukning, servering och bakning. Hos oss hittar du allt du behöver till köket och matsalen – från eleganta serviser till praktiska köksredskap. Skapa din drömborddukning och laga mat med stil, alltid med kvalité.
Tallrotsgatan 7, 85642, Sundsvall, Ruotsi
- 0725161617
- kundservice@firstkitchen.se
- firstkitchen.se
On vastannut 60 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Snabb leverans samt bra service!

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Supersnabb leverans och fick suverän…
Supersnabb leverans och fick suverän hjälp från kundtjänsten! Ska definitivt handla mer från First Kitchen!

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Riktigt snabb leverans och produkterna var suveräna. Rekommenderar starkt!

Perfekt julklapp
Köpte glas till mina föräldrar i julklapp och de kom fram i tid och var super snygga! Jätte nöjd!!

Smidigt och snabbt
Smidigt! Varorna levererades helt felfritt!

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Handlat från First kitchen vid tre…
Handlat från First kitchen vid tre tillfällen nu. Jag har bara haft bra upplevelser och kan rekommendera denna sida starkt. Bra priser, paket som kommer i tid och känns allmänt seriöst!

Nöjd kund
Beställde ett servisset och några fina vaser, mycket nöjd med produkterna leveransen.

Nöjd kund!
Bra och trevligt bemötande av kundtjänst. Leverans enligt utlovat. Rekommenderas!

Snygg och proffsig hemsida
Snygg och proffsig hemsida. Bra bilder och förklaringar. Lätt att navigera sig fram.

Väldigt smidigt och bra!

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Jag beställde 4 cognacglas den…
Jag beställde 4 cognacglas den 2/12-2025. Nu är det den 15/12 och jag har inte fått några varor och heller ingen notis om att de är packade och på väg. Har mejlat men inte fått något svar. Varorna är betalda men ingen respons. Känns inte okej.

Vastaus yritykseltä First Kitchen
Bra produkter till rimliga priser och…
Bra produkter till rimliga priser och bra support.