Jättefin stuga och utsikt. Men stugan var inte städad. Kylskåp plåtlådan skräpig. Under soffa och säng skräp å gamla mediciner. Stopp i handfat och elementet på toa funkade inte. Annars superfint
Mailade om ett problem med en bokning 2/8-25 och det är nu 24/8-25. Har än så länge bara fått ett automatiskt genererat mail att de har ”väldigt långa handläggningstider”. Problemet för mig var att en... Näytä lisää
Vi hyrde en camping stuga på First Camp Lilleby. När vi kom var stugan inte ordentligt städad. Uteplatsen hade nog inte gjorts ordning senan vintern,den var väldigt ofräsch. Det fanns inte en enda p... Näytä lisää
Åk inte hit! Det finns ingen isolering, jätte kallt och ostädat. Fel stuga vid incheckning, när vi väl fick rätt stuga var den inte fixad. En camping bör inte ha öppet vinter och höst om stugo... Näytä lisää
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fedt i har en norsk centerchef der må…
Fedt i har en norsk centerchef der må alt
Den ene weekend må han drikke og svine folk til og smide dem ud
8 sagde efter må han gå u bistroen og genere de gæster
Ligger mig fladt ned over jeres arbejds morsl
Duse Udde Säffle, Slidt og tamt
Generelt var campingpladsen slidt og tamt. Ugeaktiviteterne var ikke til at få øje på.
Minigolf var slidt, ingen cykler der var værd at leje, kun 1 robåd virkede (men den havde en enkelt person lejet ud hele ugen), hoppepuden var flad, hytten var ikke rengjort tilstrækkeligt, flere ting var i stykker (nogle blev repareret efter 4 dage, andre ting blev ikke udbedret), en del affald grundet manglende skraldespande på fællesarealerne og ved klippebadet.
Synes det var mange penge at betale for en hytte, der lige så godt kunne have ligget et hvilket som helst andet sted end på en campingplads, da vi havde set frem til at gøre brug af de aktiviteter der blev tilbudt. Men det der var, var dyrt og ikke pengene værd. Desværre.
Virkelig ærgerligt, når naturen er så skøn og der virkelig er stor potentiale for at gøre det til et dejligt sted.
Sämsta, okunniga, slarviga kundtjänst
Sämsta kundtjänst som orsakade hel betalning på 3712 kronor efter avbokning! på grund av deras slarviga kundtjänst.
Så underbenannad reception
Så underbenannad reception, just den dagen många kommer och åker. En bakom disk, emellanåt ingen alls. 15, 20 min i kö varje gång man kommer in.
Falsk markedsføring
Vi valgte First Camping Halmstad i Sverige pga billeder af vandland på deres hjemmeside. De havde slet ikke vandland.
Wir waren vom 20.07-23.07.24 First Camp in Karlskrona
Wir waren vom 20.07-23.07.24 dort zu Gast. Rezeption war sehr gut . Der Platz am See war traumhaft. Was nicht so traumhaft war, waren die Sanitäranlagen. Die waren veraltet. Das wäre noch nicht einmal schlimm gewesen. Die waren absolut nicht reinlich. Die wurden nicht ordentlich gereinigt. Dieses Manko müsste schnell behoben werden.
Mycket dålig upplevelse
Mycket dålig upplevelse.
Alldeles för slitet och dåligt städat i servicehusen. Oordning på campingen vilket avspeglar hur andra camping gäster sköter sig.
Frigård camping v. Kollund
Frigård camping v. Kollund. Jeg må desværre konstatere, at intet har ændret sig fra sidste år. Rengøring af toiletrum og opfyldning af papir er stadig lige dårlig. Der er langt til affaldsstationer. wifi virker ikke. Bistroen minder mest om et cafeteria, der serveres det gængse: burger, nuggets, pizza, pommes osv. til noget peprede priser. Heldigvis er Mette Marie i receptionen utroligt sød, hjælpsom og altid smilende, hurra for hende. Ellers havde det været 1 stjerne herfra.
First camp Råå gör inte skäl för vad…
First camp Råå gör inte skäl för vad det kostar Ventilationen på duch utrymmen funger inte ,lås till toaletter beställda från Kina,vreden följer inte med färgen.Långliggare får höra hur viktigt det är att parkera med draget utåt vägen .Men det parkeras hur som helst under högsäsong ,utan någon bryr sig.Folk springer cycklar kör trampbilar kors och på tvärs så elkontakter åker ut.Säger man något till personalen så svarar dom vi vet Vaktmästare åker bara och leker med golfbilen,när det är fullt med skräp lpå marken vid soptunner utan att plocka upp.Skriver man till ledningen blir man lovad svar efter 72 timmar,men dom återkommer inte?
Inte värt en stjärna egentligen Glyttinge
Inte värt en stjärna egentligen.
Glyttinge lovades det en lekplats enligt bilder på hemsida, när vi kommer dit så är det endast en sandlåda och en ”snurrkarusell”. Och enligt bladet så skulle Yessie komma men efter kontakt med receptionen så hade dom inte det på alla campingar. Även om det var med i just det bladet. Märkligt att man inte är mer tydlig med det. Barnen blev så besvikna… Aldrig haft så utråkade barn på en camping! Alla kompisar man träffar på en camping är i lekparken oftast!
Vi är borta 3v med husvagnen och behöver tvätta. Har pratat med samtliga campingar vi ska till för att kunna planera resan och tvätta de fina dagarna som erbjuds. När vi kommer hit idag står de ur funktion på tvättstugan och ingen annan tvättmöjlighet ges. Boka 2 nätter och betalat innan man kom hit. Sommarjobbarna har inget svar på något de går väl efter nå manus som cheferna skrivit. Deras svar ja de är inget vi kan göra något åt nu. Vi ville åka till en annan camping istället så en lösning fanns men vi behöver prata med chefen om att få pengarna tillbaka. 3 av semester dagarna helt förstörda. Riktigt undermålig camping.
Bott på både Råå/ Helsingborg och…
Bott på både Råå/ Helsingborg och Stensö/ Kalmar i år. Blir nog sista gången, tyvärr. Maken till rörig personal får man leta efter. Olika svar beroende på vem man frågar. Städningen i servicehus och på området är under all kritik. Av fyra toaletter på närmaste servicehuset var tre oanvändbara. Uteplatsen vid köket i Kalmar var så äcklig att de stackars tältarna valde att sitta på filt och äta. Säger som de andra : Last Camp
FirstCamp Skovlunde
Vi ligger på FirstCamp Skovlunde, der tror jeg bare gæster som sådan ikke er velkommen. Det er reklameret med stort badeland, men men men …. det er desværre IKKE åben og har kun været åben 1 uge i år p.gr.a. renovering og fejl på pumpen, vi som fastligger kan ikke få nogen form for godtgørelse, selv om gæster ombookes til andre pladser, er vores pris for hele sæsonen ikke noget der tages op til revision, heller ikke selv om der er heftig mail korrespondance Direktør Johan Söör, Kent Lodberg samt Distriktschef Camilla Laursen
Mvh Inge Henriksen
Sunne first camp
Campingen i Sunne hade ingen aning om vilket väldigt oväsen det var. Det visste dom inget om. Alla visste som var där! Fick lämna campingen med husvagnen mitt i natten. Inte roligt alls! Aldrig mer Sunne camping. Inga pengar tillbaka trots så tydligt att inga trivsel regler följs. Dåligt first camp.
Kind staff
Gum under the bed, bad curtains in Skutberget, Karlstad
Nordeuropeiskas sämsta campingar
Nordeuropeiskas sämsta campingar , vi har legat på bla Kolmården / Norrköping . Dålig mark , 5 cm jord , sen Stenhårt . Går inte att få ner pinnar . Det är trångt , tråkig camping över lag . Vi är riktigt besvikna på denna camping !
Aldrig mer!
Under en vecka har vi besökt två first camp campingar. Skara och Glyttinge.
I Skara så var det smutsigt på toaletterna och det blev inte bättre när vi sa till första kvällen. Duschar som inte fungerade.
I Glyttinge lovades det en lekplats enligt bilder på hemsida, när vi kommer dit så är det endast en sandlåda och en ”snurrkarusell”. Och enligt bladet så skulle Yessie komma men efter kontakt med receptionen så hade dom inte det på alla campingar. Även om det var med i just det bladet. Märkligt att man inte är mer tydlig med det. Barnen blev så besvikna…
Bokning i förväg mycket dyrare
Bokade två platser på Björkängs camping. 20 procent rabatt skulle ges. Vid ankomst visar det sig att platserna är 200 kr billigare än vid bokningen!!! Får till svar att First Camp kan ändra priserna under säsongen hur och när de vill. På hemsidan skriver man att det alltid är billigast att boka i förväg på nätet, man slipper bokningsavgift, men våra 4 dagar x 2 ekipage blev 1.600 kr dyrare än att inte boka och bara checka in vid ankomst och betala då. Alldeles för stor prisskillnad och fel att ange att det blir billigast att boka via nätet. Riktigt dåligt
First camp Lilleby lär bli last choise…
First camp Lilleby lär bli last choise om jag ska campa i Göteborgsregionen igen. Stället såg ut som en byggarbetsplats. Toan var en dassvagn, förvisso hyggligt ren, och endast ett servicehus som låg långt från änden där vi och andra husvagnar, husbilar och tält fanns. Campområdet ligger dessutom utmed en trafikerad väg. Wifi funkar endast nära receptionen. Hudvänligt säger de men inget speciellt erbjuds hundarna. Stranden i närheten är dessutom helt hundförbjuden av kommunen. Inga matställen i närheten och 1 mil till vettig butik. Enda positiva är att personalen försöker vara trevlig. Dyr camping som absolut inte är prisvärd.
First Camp Skovlunde Lillebælt - nej tak
First Camp Skovlunde Lillebælt har sødt personale som gør hvad de kan...men sikke en dårlig oplevelse ellers! Badelandet har ikke været klar til sæsonstart, og nu er det igen ikke muligt at bruge det - og det står ingen steder, så man ved det ikke inden man booker!!!!!!
Det er ikke i orden for en så dyr plads!
First Camp Kolmården
First Camp Kolmården, ni som bokar lita inte på bilderna eller faktatexterna då det inte stämmer. Möblerad uteplats innebar en fallfärdig träbänk full med flisor och glas. Bokat en stuga med altan, vatten precis utanför och med plats för 6 personer. Sen blev vi erbjudna att själva leta upp en bänk på campingen och bära hem den själva.
Kundservice erbjuder 500kr i kompensation, ett skämt! Och är oerhört nonchalanta och ovilliga i sin konversation.
Vi kommer aldrig mer boka First camp!