Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver inv... Näytä lisää

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Dejlig plads, med pæne store pladser. Det er ganske vist sæsonstart, MEN ... der var altså rigtig mange fejl og mangler. Poolen var ikke kommet op på korrekt temperatur - p....kold!, toilettet i omk... Näytä lisää
Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at hav... Näytä lisää
Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟 Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä First Camp
Yrityksen kirjoittama
First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.
Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.
First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.
Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.
Hvorfor vælge First Camp
Yrityksen kirjoittama
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Yhteystiedot
Vestre Engvej 11, 5400, Bogense, Tanska
- +45 3224 4400
- visit@firstcamp.dk
- firstcamp.dk
On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Træt campingplads
Træt campingplads, der bærer præg af manglende vedligeholdelse.
Græs og ukrudt står i fuld flor.
Badeland udendørs er helt afskallet i farverne (brugte det ikke selv, men kunne ses på lang afstand.
Ingen “voksne” til stede, hver gang man stillede et spørgsmål, anede de ikke hvad de skulle svare.
Vi lejede en campingvogn 2 nætter, med påfyldning af vand fra pladsens side. Der kom ikke en dråbe ud af hverken hane eller til toiletskyl, de kom og kiggede og jo, jo, den er fin (på engelsk), men der kom stadig intet vand.
Vi havde lejet pejsestuen incl. service og adgang til køkken/ovn. Da vi kom var der intet service, da der var stort selskab i lokalet ved siden af. Køkkenet var det de brugte til madlavning, til det andet selskab. Indgangen var igennem den anden fest, eller udenom bygningen.
De unge mennesker forsøgte da at kompensere, men det var bare ikke i orden.
Skal siges vi synes bad/toilet bygning var fin og ren, der hvor vi var. Andre nævnte mug og skimmel i brusere.
Så synes jeg da også det er kedeligt at se, at pladsen kun besvarer de positive anmeldelser her.
Skuffende ophold – lever ikke op til forventningerne
Vi besøgte pladsen fra fredag til søndag i uge 24 og blev desværre skuffede. Beliggenheden er fin, men billederne og de standarder, der vises online, stemmer ikke overens med virkeligheden.
Pladsen bærer tydeligt præg af manglende vedligeholdelse – der er ukrudt overalt, og faciliteterne er slidte. Minigolfbanen var nærmest ubrugelig på grund af aggressive måger, der havde reder der. Rengøringsstandarden halter; vi oplevede spindelvæv, edderkopper, og servicebygningens dør var brækket af. I badefaciliteterne hang bænke løst og virkede direkte usikre.
Vi mener ikke, det lever op til en 4-stjernet standard. Samtidig var flere ting lukket, uden at det var oplyst på hjemmesiden – hvilket gjorde opholdet unødigt dyrt i forhold til, hvad man reelt fik.
Vi havde håbet på en bedre oplevelse

Dårlig håndtering
Virkelig dårlig service. Vi som bilklub havde forhåndbooket hytter sammen. De havde så lavet en fejl og vores hytte lå langt fra de andres. Da vi påtalte det fik vi at vide det bare var ærgerligt og vi kunne snakke med Bjarne dagen efter. Da det er et weekendtræf kan vi ikke bruge det til en skid. Så Holbæk fjord first Camp kunne have valgt at rette fejlen og bytte 2 hytter, men vælger intet at gøre. Jeg vil ALDRIG anbefale dette sted
Vildledende vilde priser😡
Havde fået opgivet en pris på hjemmesiden, men blev opkrævet 4 x så meget da vi kom til pladsen. Kommer aldrig igen.
Skøn familiecamping med meget hjælpsomt…
Skøn familiecamping med meget hjælpsomt personale. Dejlig stor legeplads og smuk udsigt.
First Camp er bondefangeri
First Camp er bondefangeri. Jeg havde gennemført booking på campingplads til sommer og betalt for dette. Dagen efter kontakter jeg dem, da jeg ønsker at annullere ordren. Dette er slet ikke muligt, når man ikke har betalt for flex. Jeg burde have læst alle handelsbetingelserne igennem, men det har ikke været tydeligt gennem bestillingsprocessen. De er ikke engang til at snakke med. Jeg kommer ikke til at bestille ferie gennem dem igen.
Fin campingplads og service bygninger
Fin campingplads og service bygninger. Ingen ventilation på toiletterne, med en ulidelig stank som resultat.
Rengøring og vedligeholdelse mangler
God beliggenhed men skuffende campingplads.
Vi forventede en lignende høj standard af First Camp, som vi har prøvet andre steder.
Desværre var her meget beskidt på toiletter, og kemitoilet.
Legepladsen var fyldt med alger og manglede en kærlig hånd, eller bare lidt maling. Alt virker til at være i forfald og det er ikke i orden når man betaler 500,- for en overnatning for 2 voksne og 2 børn i lavsæson.
Derudover er der fyldt med fastlæggere som drikker og fester, så det tager lidt af familiehyggen væk.
Hvor er det meningsløst
Hvor er det meningsløst, at efter First Camp har overtaget Bogense Camping, at den er blevet så ringe. Der er qudbrudt over alt, swimmingpoolen var ikke klar, som planlagt. Visne blomster i kummer, skraldespand der ikke blev tømt i de 4 dage vi var der. Sørgeligt
Dejligt beliggende campingplads med…
Dejligt beliggende campingplads med mange fine pladser og adgang direkte til stranden.
Pæne og rene servicebygninger og super venligt personale.
Masser af aktiviteter for børnene i mini-ferier og højsæsonen.

Wow 😐
Det er som om man har smidt håndklædet i ringen og opgivet alt der hedder vedligeholdelse. Øj det ser sølle ud.
Den ene hoppepude havde flænger så den duede ikke, alt er vokset til i ukrudt, maling er en by i Rusland. Alger stortrives i det mindste, så nogen nyder godt af det.
Toilet og køkken er dog rene (minus ovnene der lever deres eget liv og er du heldig er der en enkelt rist eller bradepande deri - men nogen er bare tomme).
Planker er løse på hytter og plankeværk, der er lavet nogle hovsaløsninger her og der, som så er blevet permanente løsninger da de er gået i glemmebogen.
Det er vist første gang jeg er blevet lidt trist af at være på camping og de mange 5-stjernede anmeldelser kan jeg simpelthen ikke forstå. Kan dog se nogle af dem er baseret på personalets godhed og her havde vi da heller ingen negative bemærkninger.
Har et forår i Ajstrup
Har et forår i Ajstrup. Hvor jeg også var for to år siden og alt var dejligt. Det er en meget skuffende oplevelse i år. Personalet lukker informationen 16 og man skal ikke forvente at de tager nødtelefonen.
Toiletterne er lidt en lidt mangelfuld rengøring, hvor toiletbørsterne , nok var pæner sidste år i familie rummende.
Selv kom jeg alvorligt til skade ved ankomst og påpeget deres booking boks ikke var støbt i jorden, men stod i løst sand. Det har ikke givet de store reaktioner, med der ligger nu lidt løst granit, til at holde på det hele.
Håber ikke andre kommer til skade, men må få en gode sommer
Dejligt at konceptet er så ens fra campingplads til campingplads det gør det virkelig nemt at være gæst.
Super nem booking, dejlige rene faciliteter, sødt personale og altid gode priser.
Heldigvis kun 1 nat
vi overnattede heldigvis kun en enkelt nat i en hytte.
hytten i sig selv var lækker nok, men mangel på rengøring og vedligehold var stor.
Det startede med at man åbnede køleskabet for at sætte lidt vand på køl og så rendte der vand ud af køleskabet og ned i skuffen under og der stod blank vand i bunden af køleskabet.
dobbelt sengen i soveværelset var at samlingen med en af de gamle fjedre senge fra 90 som man kunne klappe ud. Den var simpelthen for ringe så man fik næsten ikke sovet.
Der til er der spa men kun tabletter nok til en enkelt person kan bruge den hvis man skal følge deres anbefalinger/anvisninger

Lidt mangler og forvirring
Jeg bestilte "bronzeplads med strøm" i Bogense til mig og mit telt. Men jeg kunne ikke finde noget fungerende strømstik (og receptionen var kun bemandet når jeg havde travlt). Der er nogen QR-koder, som skulle give information til besøgende, men som er deaktiverede.
Jeg var en del forvirret over hvor sent man måtte ankomme - på hjemmesiden står der 23, i en email stod der 22, i et link fra en SMS stod der 24. Når man ankommer, står der at self-service check in er døgnåbent, men bommen lukker 23. Jeg er ligeglad med bommen fordi jeg kom som gående, kun med telt.
Slidt plads der i den grad trænger til…
Slidt plads der i den grad trænger til vedligehold . Flere steder meget højt græs og ukrudt . Græs der ikke er samlet op og i det hele taget et helhedsindtryk der ikke er indbydende.
Pool området var også omkranset af ukrudt og flere steder mælkebøtter mv langs flisegangen. Butikken halv tom og generelt virker pladsen meget øde og forfalden .
Der gives alligevel 2 stjerner fordi beliggenheden er god med 3 min gang til Rema og meny og legepladserne var fine . Personalet var også venligt og køkkenet fint .
Hvis pladsen får en ordentlig overhaling så helhedsindtrykket er bedre og mere imødekommende kunne vi godt finde på at besøge pladsen igen . Bogense er en skøn by som bestemt er et besøg værd og det er derfor en skam at pladsen fremstår så slidt og tilgroet .
Jeg ved ikke helt om hovedrengøring er…
Jeg ved ikke helt om hovedrengøring er blevet glemt hen over vinteren eller om den bare er blevet kørt let hen over for når man sparer på fugen ude på badeværelserne og i baderummet ved badeland så kunne man godt forstille sig at der os blev sparet på rengøring så den kun er overfladisk for med alle de sorte pletter så er der ihvertfald ikke blevet hverken brugt rigtig fuge eller blevet gjort ordentligt hovedrengjort
Ikke alt spiller på Bøjden Strand
Booking, ankomst, afrejse og alt omkring dette fungerer upåklageligt, omend ophold samlet set er ret så dyrt! Pladskort og den virkelige verden stemmer ikke altid overens, fx er pladserne 70-71-72 markeret som VA-pladser, men det er de IKKE. Det var træls at erfare, når nu vi specifikt var gået efter det, men vi blev dog tilbudt en anden plads eller en lille refusion. Vi valgte refusion, eftersom vi var glade nok for pladsen iøvrigt, og vi havde stillet næsten alt op. Samtidig opfordrede vi kraftigt pladsen til at få tingene opdateret - sidste år blev angivet ikke at have givet anledning til klager, hvilket er noget uforståeligt.
Mange ting omkring servicebygning 3 og pladsen generelt virker noget slidt men bærer mest af alt præg af manglende omhu for detaljen. Ærgerligt når nu det ellers er en meget fin og fint beliggende plads.
Link til TrustPilot i fremsendt mail fører til en TESTSIDE - IKKE en rigtig side. Det er en ommer!!

Okay
Enkelt at booke og betale. Dog er deres 'club' + APP lidt uoverskuelig. Aner ikke, om jeg har fået rabatten eller i det hele taget er medlem. Rengøringen i hytterne har hver gang været det jeg vil kalde 'lidt utilstrækkelig'. Der 'dufter' ofte lidt hengemt og hytteagtigt. Varmeapparatet ved sidste besøg virkede ikke rigtig og rullegardinet i stykker. Ellers tænker jeg det er som det skal være.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.