Banner for First Camp

First Camp Arvostelua 789

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver inv... Näytä lisää

Dejlig plads, med pæne store pladser. Det er ganske vist sæsonstart, MEN ... der var altså rigtig mange fejl og mangler. Poolen var ikke kommet op på korrekt temperatur - p....kold!, toilettet i omk... Näytä lisää

Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at hav... Näytä lisää

Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟 Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bar... Näytä lisää

1. Matkailuautoalue
  2. Leirintämökki
  3. Mökkikylä
  4. Leirintäalue
  5. Matkailumaja

Tietoja yrityksestä First Camp

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.

Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.

First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.

Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.

Hvorfor vælge First Camp

Meget for pengene
Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
Enkelt at booke
Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
Fleksibel booking
Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
Unikke medlemsfordele
Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
En bæredygtig ferie
Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.

3,1

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Super fin Campingplads

Super fin Campingplads, god service, god underholdning for børn for at få den sidste stjerne fra hos skulle de uden dørs vandrutsjebaner ha været mere tilgængelige i forhold til at vandet var meget koldt

11. heinäkuuta 2025

Generelt dårligt vedligeholdt

Generelt dårligt vedligeholdt. Vores plads var græsset meget langt og der lå hæk affald på pladsen. Poolen var under reperation og kunne ikke bruges. Der var rotter på pladsen og ingen synlige rottebekæmpelse.
Betalingen var ifølge ordrebekræftelsen i sek.kr hvilket var billigere men beløbet blev trukket i dansk.kr, hvilket er misvisende iforhold til ordrebekræftelsen. Har forsøgt at ringe og skrive til first camp som personale anbefalede, da de ikke kunne hjælpe - men uden held. Vh Karsten Jensen

8. heinäkuuta 2025

Kan ikke anbefales

Vi overnattede i en hytte på Campingpladsen og havde desværre en meget dårlig oplevelse.

Standarden på pladsen var meget lav med helt slidte og manglende vedligeholdelse over lang tid.

Kvaliteten på værelset var ikke acceptabel.
Ulovlig elinstallation med finthængende ledning i hovedhøjde (med strøm i). Manglende brandalarm. Utæt hoveddør, der bandt så meget, at vores børn på 6 og 8 faktisk ikke kunne åbne den. Ingen gardin på hems eller i stue. Ingen varmt vand efter 1. bad pga. alt for lille varmtvandbeholder.

Vi rettede henvendelse om manglerne, men måtte rykke igen dagen efter inden der skete noget.
Blev lovet kompensation, som de ville give besked om, men har nu over en måned senere intet hørt.

Andre bekendte var afsted i telt og fortalte, at fælleskøkken manglende helt grundlæggende udstyr.

30. toukokuuta 2025

Super plads i Mölle, Höganäs 🇸🇪 🥳 Jeg trængte til at komme ud og blive…

Jeg trængte til at komme ud og blive blæst godt og grundigt igennem omgivet af smuk natur, og benyttede mig så af lejligheden til at undersøge mulighederne af at gå Skåneleden SL5/Øresundsleden med telt.

Fandt kun 2 campingpladser på Kullen, og begge havde dårlige rewievs. Denne her lå kun 2,5 fra naturreservatet og yderligere 4,5 km fra Fyrtårnet, så ideel beliggenhed og ja, den måttes testes til fremtidige ‘Get Aways’ 🥰🏕️☀️🥾🎒💚

Må sige, at de dårlige rewievs blev gjort til stor skamme. Udover den fantastisk smukke landlige beliggenhed kun 2,5 km fra den lille charmerende havneby, Mölle, så er her hyggeligt og lækkert med rent alle vegne, masser af plads og behageligt roligt. En god bistro og en velassorteret reception/butik med et sødt og hjælpsomt personale og gode priser - en fornuftig morgenkaffe og kanelbolle for kun 20 dkr. 🥳 og man kan gå og cykle langs kysten på fine stier de 2,5 km til Mölle - eller vælge at gå på de mere strabadserende vandrestier. På under 3 timer fra min dør med toget fra KBH. + bus fra Helsingborg blev jeg kørt lige til døren. Blir bare ikke nemmere.

Jeg fortalte chefen om de dårlige rewievs jeg havde læst, og roste dem for at de virkelig havde steppet up! Hun sagde at de dårlige rewievs havde skubbet dem til indføre en masse tiltag.
I’ll be back for more 🇸🇪❤️

4. heinäkuuta 2025

Dejlig campingplads gode store pladser

Dejlig campingplads gode store pladser
Fine toilet/bad forhold
Nemt til stranden.
Dejlig pool delvis indendørs, den udendørs spa virkede dog ikke det var ret irriterende.
Fodboldbanen var fin, dog var græsset alt for højt burde slåes oftere...
Legehuse ved trampolinen var noget ramponeret, fjern dem dog eller få dem fixet.
Midt på pladsen stod der en del campingvogne der så ret forladte ud, så trist ud, ødelægger lidt helhedsbilledet af pladsen.

2. heinäkuuta 2025

Når WiFi ikke virker - er der intet WiFi! Basta.

Flere dage på et ellers ryddeligt og velstruktureret sted. Wifi på stedet er elendigt. Et dårligt WiFi-signal kan beskrives som ustabilt, langsomt og med hyppige afbrydelser. Det kan vise sig som langsom indlæsning af websider, buffering under streaming, vanskeligheder med onlinespil, eller endda helt mistet forbindelse.

Som det er nu, er Råbjerg Mile Firstcamp's WiFi så godt som ikke eksisterende. Kan i hvert fald ikke bruges.

Efter et par henvendelser i receptionen om problemet, blev der henvist til en pladsmand, der ikke var til stede. Man kunne ikke svare på, om man havde en beredskabslinje til en kompetent it-virksomhed om pladsens WiFi set-up. Endnu et besøg i receptionen. Ny mand, som lidt hårdt trængt mente at vide, at der skulle ske noget til efteråret måske. OG AT DET kunne være svært at finde routere, der kunne klare jobbet?

Vrøvl, selvfølgelig kan pladsen skaffe den nødvendige kapacitet - teknikken bruges mange andre og større steder. Kom så i gang. Havde jeg vidst, at Råbjerg Mile IKKE HAVDE ET WIFI, havde jeg ikke booked ophold i flere dage.

1. heinäkuuta 2025

Ingen børn, halv slidt legeplads og badeland

Hvor er børnene? Måske er uge 27 for tidligt at komme på camping, men badeland er tomt og totalt nedslidt og ingen børn på legepladserne som i øvrigt er slidt og den ene hoppepude er der hul i.
Mad Køkkenet er udliciteret til udlandske medarbejdere som ikke helt forstår dansk.
Hytterne er meget små i forhold til billederne.

Det er helt sikkert ikke en 5 stjerne campingplads, nok nærmere 2-3 stjerner.

3. heinäkuuta 2025

Støjende campingplads

First Camp, Kollund.
Ligger fint og god pool til børn.
Utrolig støjende "børnetelt" med høj musik selv om der ingen aktivitet er i teltet.
Dårlig udvalg i kiosken som først åbner kl 08.00 hvilket ikke er optimalt når man har børn som vågner tidligt og er sultne.
Bistroen er for dyr i forhold til oplevelsen - bestil aldrig Pizza - det er blød dej overfyldt med ost og ellers total livløs.

3. heinäkuuta 2025

Fin plads

Fin plads, men håndværker fastliggerne er desværre ikke godt til at holde deres pladser.
Sødt personale, og pæne sanitets bygninger. God pool og spa.

1. heinäkuuta 2025

SUPER DEJLIG CAMPINGPLADS,SÅ SMUK EN…

SUPER DEJLIG CAMPINGPLADS,SÅ SMUK EN UDSIGT OG FLOTTE FACILITETER, MEGET PÆNT OG RENT OVER ALT, LÆKKER SWIMMINGPOOL BÅDE UDE OG INDE 😁
OG GOD LEGEPLADS BÅDE UDE OG INDE TIL BØRNENE 👍VIRKELIG EN SUPER DEJLIG OPLEVELSE, ET STED MAN MEGET GERNE VIL TILBAGE TIL.
RIGTIG GOD MINIGOLF BANE 😁

First Camp-logo

Vastaus yritykseltä First Camp

Hej Anniqa

Mange tak for den fine anmeldelse.
Vi er glade for at du/I har haft et dejligt ophold hos os, og vi håber, at ser jer igen meget snart!

Sebastian L.
Receptionen

Pladsen ligger kanon godt

Pladsen ligger kanon godt, toiletterne er rene og ok, dog kunne bruserne god trænge til lidt opgradering, personalet er flinke og imødekommende, pladsen er lidt slidt og mange steder kunne der godt bruges en kost og et ukrudtsjern, især når man kommer til pladsen, så pynter det ikke.

1stjerne ændret til 2

1stjerne er 5 for meget. Stort firma ingen hæderlighed. Er i stand til at registrere ændring i booking men ikke i at man så kun skal have betaling for den endelige booking. Minimal kvalitet rigelig pral.
Positivt er at de var hurtige til at tilbageføre pengene for den ændrede booking.

Kan IKKE anbefales

Jeg er utrolig øv over vores dårlige ferieoplevelse på First Camp - Bøsøre. Stedet havde mange positive anmeldelser på trustpilot, men efter nærmere gennemlæsning lå de gode anmeldelser langt tilbage!
Stedet var utrolig slidt og skreg på manglende vedligeholdelse. Vi havde lejet en hytte, som bar præg af manglende rengøring. Det var decideret ulækkert, hvorfor vi måtte benytte den første feriedag til rengøring - TRÆLS!
En utrolig sød og ung personalegruppe.
Desværre var de også umyndiggjort og kunne ikke træffe nogle større beslutninger uden ejerne. Uheldigvis fulgte ejerne aldrig op på vores henvendelser. Det var absolut første og sidste gang, at vi indlogerede os på Frist Camp - Bøsøre.

19. kesäkuuta 2025

Jeg var på ferie med en veninde i…

Jeg var på ferie med en veninde i Skagen og besluttede at gå til Grenen. Vi passerede Frist Camp og jeg skulle på toilettet, vi gik ind spurgte om vi måtte låne toilettet, blev med af en moden dame som oplyste mig om at det kostede 25 kr. for at tisse, selvom vi handlede i kiosken. Det synes jeg ikke var ok, men betalte og tossede og vi gik videre mens vi spiste den indkøbte bolle.

22. kesäkuuta 2025

"Früher war besser"

Wir waren in den vergangenen 12 Monaten auf 7 Campingplätzen (Dk, Es, Fr), Lakolk ist mit Abstand am unsaubersten. Verschimmelte Fugen, richtig dreckige Fliesen in WCs und Duschen, Flecken mit heraublaufenden, dunklen Schlieren wurden über 5 Tage hinweg nicht weggeputzt, gelbe Ränder um Wasserhähne, Abfüsse usw in allen Waschgebäuden.Eine Rückzahlung ist nicht möglich, wenn man wegen der wirklich auffälligen Unsauberkeit eher den Platz verlassen möchte. Als Antwort auf Kritik bekam ich, dass die Urlauber den Platz so verunreinigen würden. Doch es fehlt einfach eine regelmäßige Grundreinigung.

17. kesäkuuta 2025

Misvisende billeder og klam manglende rengøring

Billederne levede overhovedet ikk op til pladsens standard, pladserne var ikke slået toiletterne var klamme af støv, mudder på døre og vægge toilet papir på gulvet og afføring oppe under samtlige toilet brætter hygiejne “skakten” var ikke gjort ren og der sad bod i flere lag.
Vi kørte til den nærmeste toilet når vi skulle ja fordi de var renere.
Vi endte med at køre hjem før tid!
Det er mange penge der er spildt på Skovlund camping i Asperup på Fyn!
For os så det så skuffende det ikke var hverken pengene eller køreturen værd!

14. kesäkuuta 2025

Achtung bei Online-Buchung mit late Check-In!

Gebucht, bezahlt, keine SMS für Eingangs-Code erhalten, 1.25h in der Hotline, trotzdem zum Campingplstz gefahren, nichts da für uns im Late-Arrival-Kasten, 30 Minuten alles versucht, bis uns ein junger Mann um 19.30 en Code gegeben hat, der zufällig gerade gehen wollte.

12. kesäkuuta 2025

Jeg er for første fastlægger i…

Jeg er for første fastlægger i forårssæsonen og holbæk blev valgt på beliggenhed for os.
Pladsen er i store træk fin med passende rengøring. Rimelig pool område og legeplads.
Men oplevelsen ved ankomsten var helt igennem forfærdeligt. Selv om jeg skal ligge fast i 2,5 måned, havde jeg helt klart forventet at min plads car klar til mig. Men langt fra. Jeg måtte bruge lidt over 2 timer, på at rydde krat og buske for at få plads til vognen. Da jeg så denne misvedligeholdt plads, gik jeg selvfølgelig til personalet i receptionen, for dette måtte være en fejl. Men til min store overraskelse, var dette slet ikke en fejl. Det forventes at man selv rydder det og slår græsset. Men jeg kunne låne en sløv og slids grensaks, efterfulgt af ordrene “så slipper vi”. Jeg var mildest talt rasende. Det var krat med tjørn osv og jeg var revet op og ned af armene. Så over 2 timer senere kunne jeg sætte vognen på plads, og måtte droppe telt, da vi havde andre ting vi skulle nå.
Jeg støtter på ingen måde deres forretning efter dette. Morgenbrød osv bliver hentet uden for porten.
Jeg har efterfølgende snakket med andre “tilflyttere” som er lige så rystede over at deres plads ikke er klar ved ankomst.
Det skal siges at jeg udmærket er klar over at man som fastligger, holder pladsen i den periode man er der. Men det er den eneste plads i de 15 år jeg har camperet, at jeg selv skulle klargør pladsen ved ankomst.
Campingpladsen har et stort potentiale, men trænger til engageret personale.
Så husk alt fra minigraver til hækkeklipper, hvis I skal besøge Holbæk Fjord Camping.

11. huhtikuuta 2025