Banner for First Camp

First Camp Arvostelua 789

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver inv... Näytä lisää

Dejlig plads, med pæne store pladser. Det er ganske vist sæsonstart, MEN ... der var altså rigtig mange fejl og mangler. Poolen var ikke kommet op på korrekt temperatur - p....kold!, toilettet i omk... Näytä lisää

Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at hav... Näytä lisää

Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟 Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bar... Näytä lisää

1. Matkailuautoalue
  2. Leirintämökki
  3. Mökkikylä
  4. Leirintäalue
  5. Matkailumaja

Tietoja yrityksestä First Camp

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.

Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.

First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.

Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.

Hvorfor vælge First Camp

Meget for pengene
Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
Enkelt at booke
Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
Fleksibel booking
Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
Unikke medlemsfordele
Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
En bæredygtig ferie
Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.

3,1

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Ich komme seit über 20 Jahren auf…

Ich komme seit über 20 Jahren auf diesen Campingplatz, als Saisoncamper. Eigentlich war ich recht zufrieden, aber in diesem Jahr wurde ich aufgefordert meinen Anhänger in dem ich mein E-Bike, meine Angelausrüstung, mein Schlauchboot, und meine Stühle aufbewahre in drei Tagen vom Platz zu entfernen. Damit habe ich nie gerechnet.

19. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä First Camp

Es tut mir leid, dass Sie uns als unflexibel empfinden, aber wir haben einige Regeln gemäß der Campingverordnung, die wir einhalten müssen, auch um die Sicherheit auf dem Platz für alle Gäste zu erhöhen. Ich verstehe, dass es problematisch sein kann, wenn es um Sportgeräte geht, aber aufgrund der Regeländerungen haben wir unseren Gästen die Möglichkeit gegeben, einen Platz für einen Anhänger oder eine Sportausrüstung zu mieten. Wenn Sie weitere Fragen haben, können Sie gerne an der Rezeption vorbeikommen, um zu besprechen, wie wir das Problem für Sie lösen können. Wir wünschen Ihnen einen schönen Tag ;)

Ajstrup Strand Camping

Ajstrup Strand Camping. Online Booking ikke godt. Bookede fra den 6/4 til den 9/4.
De havde ikke åbnet da vi ankom 🤨 kl 12.30. Vi kunne jo godt booke og betale.
Prøvede at ringe men ingen tog telefonen. måtte få nogle fastliggere til at få os ind på pladsen 👏 men den plads vi havde booket var optaget af anden vogn 😮. Ingen adgang til køkken, bad og toilet
Dårlig start for os på sæsonen. Ingen kompensation da det var for svært for dem at håndtere.
Pladsen var ellers fin.

6. huhtikuuta 2025

Bondefangeri

Jeg er rystet over deres forretningsmetoder.
Jeg har købt 3 dages ophold i august, hvilket jeg betalte 3 marts, jeg har åbenbart købt et “billigt” basis ophold til 2500 kr, hvilket gør at jeg ikke kan få en eneste krone tilbage ved afbestilling, her 5 mdr før, og jeg kan heller ikke få lov til at give mit ophold væk til nogle andre😳
Fordi opholdet er bestilt l mit navn😳😱
Jeg er virkelig chokeret over deres ufleksible forretningsmetoder, det er ikke særlig forbrugervenligt, snarer vil jeg kalde det total bondefangeri😳😱

5. huhtikuuta 2025

Skuffende oplevelse - Camping Grenen Strand

Vi bookede fire overnatninger til fuld pris og få dage efter modtog vi en rabatkode på 20 % – sendt direkte til den samme mail, vi bookede med! Da vi kontaktede campingpladsen for at få rabatten, fik vi at vide, at vi burde have valgt Flex-booking, så vi kunne annullere og genbestille med rabatkoden.

Det giver simpelthen ingen mening, at en virksomhed sender en rabatkode til en kunde, der lige har betalt fuld pris, uden at give nogen mulighed for at få rabatten. Endnu værre er det, at de mener, vi burde have betalt 444 kr. ekstra for Flex, blot for at kunne få en rabat, de selv har valgt at udsende efter vores booking!

Vi kalkulerer med, at pengene er tabt, hvis vi bliver forhindret, og fravalgte "flex / afbestillingsforsikring" men vi havde ikke forestillet os, at vi også skulle betale ekstra for at sikre os mod, at campingpladsen selv ville sænke prisen kort efter vores booking (og sende tilbuddet til os).

Det efterlader et meget dårligt indtryk og får os til at genoverveje, om vi vil besøge denne campingplads igen. En rigtig ærgerlig oplevelse, som kunne være håndteret langt bedre.

14. maaliskuuta 2025

Hej Dorte,
Vi beklager din opfattelse af forløbet med din online booking.
Alle koder og rabatter fremkommer på vores hjemmeside, så du kunne have fået/booket samme rabat, da du oprettede din booking.
Du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, og får dermed efterfølgende denne mail, der gør opmærksom på en rabatmulighed.
Vi har 2 bookingtyper, den billigste form hedder Basis - den kan ikke ændres eller annuleres. Flex er incl. afbestilling frem til kl. 15 dagen før ankomst, og sikrer dig hele beløbet retur, hvis du bliver forhindret i ankomst. Flex kan du også ændre i - og den er altid det sikre kort, når man booker plads mere end 36 timer før ankomst.
Vi kan følge din frustration, men bookingen har du selv lavet online, og har der ikke benyttet de tilgængelige rabat muligheder.
Så vidt vi ved, har du endnu ikke besøgt vores plads. Vi føler derfor, din tilbagemelding er en hård dom over os som lokal campingplads og som personalegruppe. Vi håber bestemt, at du vil ændre opfattelsen efter dit besøg her hos os.
mvh Team Grenen Strand

Ny med Camperpasset

Det er dejligt nemt at booke og har købt camper passer, så nu giver kun 165 kr i døgnet all. Incl. Det er allerede tjent ind på min første bookning. De first Camp pladser jeg har været , og det er efterhånden nogle stykker, har tingene bare fungeret, og vældig søde mennesker i receptionen, så alt i alt rigtig godt

2. maaliskuuta 2025

Ikke gjort rent på Hemsen

Hytteophold på 2 nætter

(Hytte 22, Frigård Camping)

Da vi kom til hytten, var hytten kun gjort rent nedenunder og ikke oppe på hemsen.

Oppe på hemsen var der gammelt slim/slik i vindueskarmen og på gardinet, og der var adskillige pletter på dyner og hovedpuder.

Der lå toiletpapir under sengen, og den ene liste var faldet af og skubbet ind under sengen.
Den ene pære til den ene sengelampe var skruet ud og lå på gulvet.

Jeg er klar over, at det var uden for sæson, men derfor skal man da vel stadig gøre rent i hele hytten, ikke?

Hjalte

11. helmikuuta 2025

Venter stadig på refusion af depositum…

Venter stadig på refusion af depositum efter 1½ måned.

I forbindelse med annullering af sæsonaftale for 2025 har jeg krav på at få refunderet indbetalt depositum på 2500 kr. Jeg har nu igennem 1½ måned været i dialog omkring denne refusion, men har endnu ikke modtaget pengene på min konto.

Det er ikke et stridspunkt om, hvorvidt jeg har krav på pengene, men jeg får hele tiden at vide, at jeg lige skal væbne mig med tålmodighed, så skal pengene nok komme. Nu får jeg at vide, at de i deres system kan se, at pengene er sendt (for 9 dage siden), men jeg har endnu ikke modtaget noget.

Korrespondancen fra receptionen formuleres som om, at jeg jo må kunne forstå, at det lige tager noget tid og når jeg rykker igen efter en uge, får jeg at vide, at jeg jo lige må væbne mig med tålmodighed.

Stadig ingen refusion modtaget efter 1½ måned.

3. marraskuuta 2024

Hytteophold 3 overnatninger

Hytteophold 3 overnatninger.
Hytte 16 er noget nedslidt. Køkkenet trænger meget til en opgradering. Udstyret er yderst spartansk. Mikroovnen er sat så højt at det er risikabelt at tage noget varmt ud. Der mangler lys over køkkenbordet. TV virker ikke på trods af at et personale virkelig prøvede alt muligt. Var bl.a. inde i andre hytter men der virkede det heller ikke.
Hytten kunne godt bruge en lille sofa. Det er ubekvemt at sidde på en køkkenstol hele tiden. Bad og toilet er fint.

20. marraskuuta 2024

Dårlig kundeservice - Holbæk Fjord Camping

Ankom til Holbæk Fjord Camping 25. nov.
Check-in hos en noget sløv, ikke serviceminded dame.
Hun fejlkalkulerede så seniorrabatten, det opdagede vi om aftenen.
Dagen efter gik vi i receptionen og udbad os den rabat vi manglede udbetalt.
Kommentaren var “det har jeg ikke hjemmel til. Ejeren er i Spanien. Skriv en mail og beklag jer, så tager han sig af det”.
56dkk! Ikke hjemmel til at udbetale. Vorherre bevares for dårlig service!
Vi overvejer nok inden vi booker der næste gang.

25. lokakuuta 2024

Firstcamp lillebælt

Ingen badeland hele sæsonen, venter på penge tilbage. ( som jeg aldrig tror vi får) Slidt og ingen holder pladsen, høj hæk, græs, ukrudt overalt.
Kæmpe huller i vejen. Slidt toiletbyninger
Sørgeligt det var sådan et godt sted engang....

22. lokakuuta 2024

Vi havde en rigtig god efterårsferie på…

Vi havde en rigtig god efterårsferie på Hasmark med dejligt besøg i badelandet.
Det er en rigtig fin plads og meget venligt personale.
Vi spiste i bistroen til pandekagebuffet hvilket var rigtig hyggeligt og så stegt pattegris om aftenen som var virkelig godt.
Vi kommer helt sikkert igen

16. lokakuuta 2024

En dejlig campingplads

En dejlig campingplads. Venlig og imødekommende personale . Der laves mange ting for hele familien hen over sæsonen. Vi glæder os til næste sæson

Hej Erik!

Tak for de fine ord, det sætter vi pris på!
Vi glæder os utrolig meget til næste sæson, som igen byder på sjove og spændende aktiviteter :-)

Personalet fra First Camp Bøjden Strand

Fantastisk campingplads med gode…

Fantastisk campingplads med gode serviceforhold og venligt personale der altid er imødekommende og smilende. Som sæsonligger er jeg godt tilfreds

Hej Erik!

Mange tak for din feedback og tak for de fine ord, det sætter vi pris på! :-)

Vi glæder os til at byde Jer velkommen igen!

Fantastisk lækker canpingplads

Fantastisk lækker canpingplads hvor de er gode til at holde servicebygningerne. Udsigten gør bare pladsen endnu bedre så derfor er 4. sæson som fastlægger nu booket. Pladsen har en dejlig lokation ikke langt fra Faaborg hvor der er masser af ting som man kan opleve. De er også gode til at lave mange aktiviteter på selve campingpladsen for hele familien.

Hej Lucca!

Dejligt at høre I kan lide pladsen.
Vi glæder os til næste år, hvor vi endnu engang byder på mange sjove aktiviteter i løbet af året! :-)

Fantastisk campingplads

Er lige kommet hjem fra 3. Sæson som fastligger på Bøjden, og har booket sæsonplads igen næste år.
Pladsen har en perfekt beliggenhed og skønne faciliteter.
Personalet er helt i top, og får mine varmeste anbefalinger

Hej Charlotte!

Tak for de fine ord, det glæder os at høre :-)
Vi glæder os til at byde Jer velkommen igen til næste år!

Personalet fra First Camp Bøjden Strand

Dejlig campingplads med god betjening

Dejlig campingplads med god betjening. En skøn oplevelse

Hej Zia!

Vi er glade for at I har haft en dejlig oplevelse hos os, og glæder os til at byde Jer velkommen igen en anden gang!

Personalet fra First Camp Bøjden Strand

Første gang jeg forsøgte at betale…

Første gang jeg forsøgte at betale mislykkedes det selv om jeg fulgte anvisningerne. Anden gang efter jeg havde kontrolleret i min bank lykkedes det at betale.
Men jeg fik ingen kvittering. Så det var en blandet og ikke særlig hurtig fornøjelse at betale på denne link.
Mvh. Jens

14. lokakuuta 2024

Perfekt sted til en hyttetur

Vores klasse manglede et sted til en hyttetur, og så tog vi kontakt Bøsøre, og vi er kun blevet mødt af søde, imødekommende og serviceminded personale og ejere. Klassen havde den skønneste tur og overnatningen i Klintholmhytterne var en god oplevelse, da der var alt hvad de behøvede og en god seng at sove i. Alle ungerne ville gerne have haft flere dage der.

3. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä First Camp

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi har et fantastisk team her på First Camp Bøsøre Strand, der dagligt knokler for at kunne tilbyde vores gæster den bedste oplevelse og atmosfære her på pladsen. Skønt at det er synligt. Tak, vi sætter meget stor pris på dine ord. Mvh. Team First Camp Bøsøre Strand Sine & Henrik