Banner for First Camp

First Camp Arvostelua 789

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver inv... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Dejlig plads, med pæne store pladser. Det er ganske vist sæsonstart, MEN ... der var altså rigtig mange fejl og mangler. Poolen var ikke kommet op på korrekt temperatur - p....kold!, toilettet i omk... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at hav... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟 Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4. Leirintäalue
  5. Matkailumaja

Tietoja yrityksestä First Camp

Yrityksen kirjoittama

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.

Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.

First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.

Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.

Hvorfor vælge First Camp

Yrityksen kirjoittama

Meget for pengene
Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
Enkelt at booke
Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
Fleksibel booking
Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
Unikke medlemsfordele
Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
En bæredygtig ferie
Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Super hyggeligt sted med fantastisk beliggenhed og højt serviceniveau

Grønt, frodigt og direkte ved stranden! Bedre bliver det ikke. Gode fællesaktiviteter og fine fællesarealer. Rent og pænt overalt. Masser af serviceminded og imødekommende personale til at holde styr på det hele. Synlige ejere med et engagement udover det sædvanlige og et klart mål om at gøre hvad de kan, for at du får et godt ophold hos dem - uanset om du er 1. gangs gæst eller fastligger.

Helt nyt fitnessrum med få men gode maskiner og masser af håndvægte, arkaderum, veludstyret legerum, dejligt badeland (både inde og ude), trampoliner, et hav af legepladser m/u hoppepuder, strandbar med liggemadrasser og hængekøjer, forskellige boldbaner (fodbold, basket, mv.). Alle vore ønsker og behov blev imødekommet til overmiddel - også de særlige af slagsen.

Minigolfbanen med mange hyggelige H.C. Andersen figurer trænger til en spand maling, og man kan flere steder se, at pladsen har nogle år på bagen, men de nye ejere (på andet år nu) er meget opmærksomme på dette, og har en plan for at bringe det hele i tip-top stand. De har allerede nået rigtig meget, så allerede nu er pladsen helt sikkert et besøg værd - og så bliver det jo kun endnu bedre herfra :-)

Vores varmeste anbefalinger!

23. elokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Dejlig natur og god plads

Dejlig natur, god plads og behageligt personale. Faciliteter i god stand -
Enkelte under forbedring. (Fx minigolf)

Forlænger weekend med familien var en stor succes.

23. elokuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Stor pæn plads

Stor pæn plads, med fine faciliteter.
Måtte desværre forlade pladsen før tid, men kommer helt sikkert tilbage igen.

21. elokuuta 2025

kein Entgegenkommen bei Problemen

Wir könnten leider nicht mit unserem Wohnwagen kommen. Wollten daher unseren Platz upgraden, allerdings soll ein Upgrade nicht möglich sein, wir sollen den vollen Preis nochmal bezahlen. Obwohl der komplette Platz leer ist will man lieber einen Kunden vergraulen als zusätzliches Geld zu verdienen. Komplett Kunden unfreundlich und unverständlich.

Traurig

21. elokuuta 2025

Middelmådig oplevelse

Da vi bookede pladsen tænkte vi “det er en stor plads, så der er styr på tingene”, men det viste sig desværre ikke at være tilfældet, så vores vurdering af campingpladsen er desværre ikke særlig god;

Der er ingen regler for hvornår der skal være ro på pladsen, så der spilles højt musik og larmes fra tidlig morgen til sen aften.

Der er ingen afskærmning mellem matriklerne og man ligger som “sild i tønde”.

Toiletter og badefaciliteter er beskidte.

Det er temmelig dyrt og man får IKKE valuta for pengene.

Der er ingen (læs: INGEN) dansktalende personale, hverken i receptionen eller i de omkringliggende butikker og restauranter. Selv brochuren, som blev udleveret ved ankomsten var på tysk.

Der er, så godt som, kun tyske gæster på pladsen og alt henvender sig til dem.

Der køres på elektricificeredes køretøjer på pladsen (løbehjul, cykler, scootere mm. og ofte med anhængere på) og der køres hurtigt - så hurtigt, at der MÅ ske uheld (vi så dog ingen i de to dage vi var der).

Vi kommer helt sikkert aldrig tilbage og vælger sandsynligvis heller ikke en First Camp plads igen.

14. elokuuta 2025

Lækker campingplads

Lækker campingplads med godt vandland. Fantastisk placering tæt på strand.

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä First Camp

Tak for din fine anmeldelse.
Lars, First Camp Hasmark Strand Resort

Boede i en kloak

Uegnet til beboelse-er det mest rammende udtryk. Vi havde lejet en hytte og da vi ankom viste det sig at hele hy tten stank af kloak. Ved klage fok bare den besked at det var fordi hytterne og kloaksystemet var gamle og det kunne der ikke gøres noget ved. Vi fik ikke tilbudt en erstatningshytte og en efterfølgende klage førte kun til en sludder for en sladder. Bliv langt væk fra First Camp på Ajstrup Strand.

17. heinäkuuta 2025

Schwedenurlaub

Während unserer Reise durch Schweden haben wir vorwiegend unsere Campingplätze über First Camp gebucht. Unsere Ausrüstung war ein Zelt und ein Pkw zum Schlafen ( ausgebaut). Die Buchungen mit der Anzahlung und späteren Nachzahlungen verliefen ohne Probleme (Vorteil- keine Zahlung vor Ort). Das Ein- und Auschecken verlief dadurch reibungslos und das Personal war sehr freundlich und hilfsbereit. Die Sanitäranlagen sowie Campingplätze waren sehr sauber. Außer auf dem Campingplatz Malmö- dazu komme ich später. Was für uns ungewöhnlich ist, dass Männer und Frauen die gleichen Sanitäreinrichtungen nutzen.
Göteborg – ein sehr schöner Campingplatz am Rande der Stadt, unmittelbar im Wald an einem Badesee. Er hat leider nur eine kleine Zeltwiese im hinteren Bereich. Ansonsten vorwiegend Hütten.
Vom Campingplatz aus kann man schöne Touren unternehmen sowie in die Stadt fahren.
Der einzige Nachteil ist für die Wohnmobilcamper. Der Platz befindet sich unmittelbar an der Straße, vermutlich auf einen ehemaligen Parkplatz. Der Platz ist nicht eingezäunt. Da neben befindet sich ein weitere Parkplatz für die Badegäste, die zum Badesee gehen. Da der Bereich nicht eingezäunt ist, läuft jeder darüber und das teilweise bis 22:00 Uhr – keine Ruhe. Für die Camper dort gibt es eine Sanitäranlage in einem Container ( Dusche, WC, Waschbecken – alles sauber). Da der Container ohne Code gesichert ist, wird er teilweise von den Badegästen genutzt.
Mariestad – Ein wunderschöner großer Campingplatz auf Wiese und Sand direkt am Vänern See.
Man fühlt sich dort direkt mit der Natur verbunden. Würde jederzeit wieder dort hin fahren.
Ännaboda – Ein Campingplatz im Herzen der Natur. Es handelt sich hier um einen großen offenen Campingplatz, umgeben vom Wald. Im Winter wird hier vorwiegend Wintersport betrieben.
Für Waldspaziergänger und die gerne durch einsame Wälder und Sumpf gehen ein muss. Hier kann man die Seele baumeln lassen und die innere Ruhr finden. Schade das wir nur drei Nächte gebucht hatten.
Norrkoping - Kolmarden – Ebenfalls ein sehr großer Campingplatz an der Ostsee. Da wir direkt einen Platz im vorderen Bereich hatten, zur Ostsee, bekamen wir den Sturm und Regen einmal richtig zum spüren. Die besten Plätze sind im hinteren Bereich und durch die Bäume geschützt.
Kalmar – Der Campingplatz befindet sich am Rande der Stadt auf einer „Landzunge“. Von ihr aus kann man die Stadt zu Fuß besichtigen. Von Kalmar kommt man auf die Insel Öland. Schon alleine die Überfahrt ist sehr schön. Auf der Insel gibt es viel zu sehen (Runensteine, Museum, Leuchtturm).
Malmö – Da Malmö direkt auf der Zufahrtsstrecke nach Dänemark liegt, ist dieser Campingplatz zu unsere Zeit sehr überfüllt gewesen und man steht eng zu anderen. Da, wie bereits oben gesagt die Frauen und Männer die gleichen Sanitäranlagen nutzen, konnte man nicht sagen wer den größten Schmutz verursacht hat. Die Sanitäranlagen werden zwar gereinigt, aber sofort durch die Camper wieder verunreinigt. Besonders Servicehaus 2. Viele kennen keine Spülung, WC- Bürste usw. Aber wie bereits gesagt lag es daran das zu viele Camper vor Ort waren und das Servicehaus nutzten. Das Personal selbst hatte keine Schuld.

15. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jeg bestiller ophold til Hasmark…

Jeg bestiller ophold til Hasmark camping og betaler fuld pris.
Et par dage efter får en mail om at jeg kan booke 3 nætter for 2 nætters pris en besparelse på 881 kr. koden kunne være brugt i samme periode som vi skulle afsted. Jeg kontakter firstcamp da jeg ikke syntes det er fair men de er ikke interesseret i at finde en løsning. Jeg kommer med forslaget om at de kan give mig rabat på 2 ekstra nætter da vi gerne vil blive 2 nætter mere. Dette vil de ikke da de ikke kan give mig en personlig kode.
Jeg syntes ikke det er i orden at man eftersender en kode som kunne være brugt uden at være interesseret i at finde en løsning så kunderne er glade. Derfor får firstcamp kun en stjerne fra mig. Campingpladsen er egentlig fin nok og betjeningen her er god.

7. elokuuta 2025

Hej Cindie.

Beklager den lange svartid her på trustpilot.

For at tage det sidste først. Det glæder os, at du synes campingpladsen er fin og betjeningen er god :)
Vi forsøger altid, her på pladsen at give gæsten den bedst mulig oplevelse :)

I forhold til din booking og rabat, så er det ikke mig du har talt med. Men jeg tænker det har haft noget at gøre med de kampagner, der jævnt kører henover året, og som man selv skal holde øje med via Firstcamps side.
Receptionen First Camp Hasmark Strand Resort

Saanut 4/5 tähteä

Ved ankomst ville det ha været rart at…

Ved ankomst ville det ha været rart at få den pose med info om området osv, som vores venner fik da de kom dagen efter os. Og så mangler der et sted hvor vi kan fryse vores fryse elementer ned. Ellers er det en vanvittig lækker og hyggelig campingplads 🥰

4. elokuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

First Camp - for the LAST time!

Jeg havde booket en 9 dage lang sommerferie hos First Camp - Råå Vallar via deres hjemmeside.
Et resort-sted med pool og minigolf og priserne var sørme også derefter.
Jeg betalte et fyrsteligt beløb for en af de ældste hytter/mobilehomes og nu glædede vi os bare til at ankomme.

Humøret var højt lige indtil vi skulle ind i hytten. Døren sad uhjælpelig fast i bunden og rykkede sig kun i toppen. Vi hev og sled og til sidst gik den op. Den var så skæv og var sunket så meget at man kunne se en stribe lys himmel i toppen indefra. Det betød at der helst skulle stå én på hver side for at åbne den, og det er lidt problematisk når man skal afsted alle sammen.
Men så kan man da tage et bad - dog med fare for at vandet løber over i brusekabinen fordi afløbet er stoppet. Superlækkert at stå og vade i sit - og tidligere beboeres - skidt, føj! Der var ingen lukkemekanisme på toiletvinduet, så når man skulle hive det i igen måtte man have fat i listen i kanten af vinduet og hive med neglene.
Vandhanen i køkkenet var så tilkalket i håndtaget at det var svært at justere både vandtemperatur og hvor hurtigt vandet skulle ud.
Ydermere lod rengøringen - som man ikke kan fravælge på bookingen- meget tilbage at ønske. Vi havde edderkopper i sengene 5 ud af de 9 nætter, og det er ingen fest når man er hunderæd for dem.
Vi henvendte os naturligvis i receptionen for at få udbedret tingene i hytten men der kom aldrig nogen.

Affaldsområdet på pladsen var ved aftentid altid proppet med det resultat at poserne var bidt op af måger og skidt spredt over et stort område om morgenen.

Den ene stjerne jeg er nødt til at give, giver jeg til pool området som ungerne elskede, og som var smart fordi den kunne overdækkes i regnvejr, og derudover for minigolfbanen som på trods af den var slidt, var hyggelig.

Hele pladsen var i det store og hele hyggelig og lå fantastisk og tæt både på strand og indkøb, men der trænger virkelig til vedligehold. Det er så utroligt ærgerligt for det kunne være så godt.

Jeg reklamerede til kundeservice da vi kom hjem og efter meget frem og tilbage og efter sendt dokumentation i form at film og billeder, blevet godtgjort med 765 kroner. (Svenske vel og mærke)
Det er simpelthen årets joke.

Aldrig aldrig mere first Camp!

30. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Hytten vi lejede bliver kaldt en luksus…

Hytten vi lejede bliver kaldt en luksus hytte 😳 Der var ingen rullegardiner der virkede i hele huset, benene på sovesofaen var knækket af, krummer i ovnen, voksne kan ikke stå oprejst på hemsen og døren ud til tagterrassen er kun til børn. Der lugtede stærkt af noget friskluft dispencer, møgbeskidt havebord. En bistro hvor samtlige stole samt gulvet var fuldstændig fedtet og personalet stod og havde ikke noget at lave så der var masser af tid til at tørre af. Amatør agtig underholdning for børnene. 7000 kr for 2 voksne og to børn 3 overnatninger, det er tyveri.

9. elokuuta 2025

Hej Christina

Tak fordi du har taget dig tid til at give os en anmeldelse.

Vi er kede af at dit ophold ikke levede op til forventningerne.
Vi beklager, at der var nogle fejl og mangler i hytten med hensyn til rullegardinerne og rengøring af ovn og terrassebord, og at bistroen ikke fremstod som forventet.

Selvom vi fik udbedret flere af de påpegede ting og givet en retfærdig kompensation ved afrejse, vil vi stadig gennemgå vores rutiner og forbedre dem løbende.

Vi håber, at vi får muligheden for, at byde jer velkommen igen en anden gang.

Sebastian L.
Reception Manager
First Camp Bøjden Strand

Ødelagt sommerferie

Det er nok den værste campingplads jeg nogensinde har været på.
Usle og farlige legepladser. Hele pladsen virker misligholdt. Den eneste ovn i køkkenet virker ikke. Mangelfuld rengøring både i køkken og toilet/bad. Tilkalkede brusere. Poolen er lukket… midt i sommerferien… og har været det længe. Ingen aktiviteter/campingliv.
Dårlig service. Da vi ønsker at køre videre før tid, er det umuligt at få vores penge tilbage for de sidste dage.
Virkelig træls oplevelse. Kan på ingen måde anbefale hverken plads eller firma.

11. heinäkuuta 2025

SÅ SYND

Pladsen har en fantastik placering i skønne omgivelser, derfor er det SÅ synd at der ikke bliver gjort mere for at vedligeholde pladsen.
Få dog luet lidt ukrudt, så det hele ser indbydende ud. Få fikset den minigolf bane, den er ved at falde fra hinanden, bolden sætter fast i hver anden forhindring! 5 ud af 9 maskiner i arkaderummet virkede ikke! Legepladser trænger også til en opgradering.
I højsæsonen SKAL der være min. en ansvarshavende personale tilstede hele tiden, HVER gang vi henvendte os til personalet, kunne der ikke svares på noget som helst. På flere tidspunkter, var det også svært at finde dansktalende personale!

Det skal siges, at alt personale er smilende og gør hvad de kan, dog virker oplæring mangelfuld!

Badelandet er fint og lever op til standard!

KOM NU LIDT I HAR ALLE MULIGER FOR AT FÅ EN AF DANMARKS BEDSTE PLADSER!

31. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kollund camping er et fantastisk sted at stress af

Vi var på glamping sidste år og ig afsted igen i år i vores combicamp.
Vi lå ved siden at Poolen,teltet og servicecentret. Vi har på ingen måde oplevet andet end det forventede på en campingplads.. der var unge mennesker der kørte rundt på området og sørgede for at der var rent og pænt, toiletterne, køkkenet mm var altid pæne og rene.
Personalet var altid smilende og hjælpsom.
Det eneste vi har oplevet var at EN lørdag aften var herrer toiletterne svinet til af forskellige ting, som nogle personer har hygget sig med, men lige så snart de mødte ind blev det ordnet med det samme.
Vi har kun gode oplevelser fra first camp I Kollund.

17. heinäkuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin