Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver inv... Näytä lisää

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Dejlig plads, med pæne store pladser. Det er ganske vist sæsonstart, MEN ... der var altså rigtig mange fejl og mangler. Poolen var ikke kommet op på korrekt temperatur - p....kold!, toilettet i omk... Näytä lisää
Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at hav... Näytä lisää
Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟 Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä First Camp
Yrityksen kirjoittama
First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.
Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.
First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.
Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.
Hvorfor vælge First Camp
Yrityksen kirjoittama
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Yhteystiedot
Vestre Engvej 11, 5400, Bogense, Tanska
- +45 3224 4400
- visit@firstcamp.dk
- firstcamp.dk
On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg kan komme op på én stjerne
Jeg kan komme op på én stjerne. Vi havde booket en plads med udsigt til fjorden og kom ud til buskene højde på 2,5-3 meter, så det var en ikke eksisterende udsigt . DET betaler man ekstra for !!!??? I den ene ende er der klippet hække for det sørger fastliggerne for og i den anden ende hvor folk kommer for et par enkelte nætter lader man det “stå til” og giver kommunen skylden for manglende hækkekliping. “Bottom line” man betaler for noget man ikke får :-(
Vi havde lejet en hytte
Vi havde lejet en hytte, som både var ren og pæn, men der er ikke plads til noget bagage nogen sted, så en dårlig indrettet hytte. Men alt i alt en god oplevelse af campingpladsen
Sødt forpagterpar
Forpagterne Henrik og Sine har virkelig anstrenget sig for at give os et godt ophold, og sørget for alle små detaljer. Vi var her også i 2024, og kan allerede se mange forbedringer rundt omkring på pladsen - men Rom blev ikke bygget på en dag. Det vigtigste for os er dog det personlige forhold til Campingfatter og Campingmutter, og de gør det virkelig godt.
ALDRIG book ved First Camp!
ALDRIG book ved First Camp!
Jeg havde booket en hytte på deres plads v. Flensborg Fjord - selve booking var intet problem.
Men jeg var da slet ikke forberedt på at komme til en hytte, som overhovedet ikke var rengjort. Den var simpelthen så ussel, at vi ikke havde lyst til at spise eller for den sags skyld opholde os der. Det var lige fra plettet sengetøj, plettet sofa til hår på badeværelsesgulv og hår i risten i bruser.
Vi gør opmærksom i reception dagen efter, og får vores penge retur for slutrengøring. Vi bliver tilbudt en ny hytte - men eftersom vi havde et kort ophold, gad vi ikke til at pakke alle ting sammen igen.
Den efterfølgende dag henvender vi os igen i receptionen for at spørge, hvordan vi skal gå videre med sagen - men bliver ikke mødt af det mest behjælpelig personale. Selvom jeg gør opmærksom på, at jeg gerne vil finde en løsning i form af kompensation, som nævnt af en af medarbejdere tidligere, inden vi forlader pladsen. Det bliver ikke hørt!
Vi ender med at checke ud senere samme dag grundet den usle hytte - og manglende service fra noget af personalet.
Efter hjemkomst bliver jeg selv nødt til at kontakte deres kundeservice, da jeg INTET hører på vores mailkorrespondance. Selvom jeg vælger at snakke med deres servicecenter, bliver jeg stillet om til den specifikke plads?
Jeg gør opmærksom på manglende opfølgning, og får et halvhjertet forsøg, som nytter ingen gavn. Et par dage efter igen - samme smøre. Jeg ringer dem op igen - bliver omstillet til campingpladsen. Denne gang en sød medarbejder, trods alt, som forklarer mig, at de IKKE er gået videre med sagen.
Hun er så venlig at sende mig et link, hvor jeg selv kan indesende en klage, da der var problemer med at modtage mine billeder. Det forsøger jeg over flere omgange. Men tilfældigvis virker deres klageformular heller ikke!
Jeg er simpelthen rasende over sådan en ussel måde at drive forretning på. Jeg har spredt budskabet til alle i min omgangskreds - for der er da absolut ingen hjælp at hente ved First Camp, hvis de ikke har deres på det rene!
Opholde med støj
Et fantastisk personale, som gerne stod på hænder for, at opfylde vores ønsker.
Gode hytter med det, som skal bruges for, at kunne lave den fornødne mad.
Meget synd, at i ligger så tæt på motorvejen, for os var det forstyrrende for nattesøvnen samt for åbne vinduer.
Var det ikke for motorvejen kom vi gerne igen men det bliver nok ikke tilfældet, da vi trængte til, at sove da vi kom hjem
Velholdt område
Velholdt område
Fin pool
Tæt på strand
Butikken har meget begrænset udvalg.
Pool lukker meget tidlig udenfor sæson
super dejlig plads
super dejlig plads
men meget dårlig hjemmeside

Vastaus yritykseltä First Camp
Det er ikke så mange penge værd
Det er ikke så mange penge værd.
Kommer der aldrig igen.
Yderste tilfredstillende oplevelse
Var afsted her den 5 sep 2025
Og kan klart anbefales rigtig fin campingplads flotte, velholdte og renlige toiletter og bad..
Dejlig stor legeplads der rummer på store og små børn😊
Helt sikkert ikke sidste gang..
First Camp Lakolk Strand
Waren vom 30.04. 04.05.25 hier, mussten leider nochmal bezahlen, wären sonst nicht auf den Platz gekommen. Haben den Fall dann mehrfach per Mail geschildert und die Belege eingereicht. Bis heute leider keine Rückzahlung. Sind jetzt leider wieder hier und haben gehofft man hilft uns aber außer sehr unfreundlichem Personal fühlt sich niemand verantwortlich. Es ist schade , das man Menschen so abzockt und behandelt. Für uns leider das letzte Mal hier.
Dårlig service og kommunikation
Jeg havde booket en hytte og næsten allerede dagen efter ringen og afbestilt. Det hele flere mdr inden ankomst. Men da der må være sket en misforståelse og de ikke har fået noteret/slettet at jeg ikke ønsker det. Fik aldrig mail om afbestilling eller flere mails om bookingen, inden jeg fik en regning på det. Så alligevel kræver de pengene for opholdet, et ophold jeg ikke har benyttet. Der har været flere andre ting hvor der var sket misforståelser og havde booket af flere gange men fik aldrig bekræftelser, så der må være et hul i administrationen et sted.
Jeg bestiller aldrig derigennem igen.

Kan ikke anbefale hytterne
Kan ikke anbefale hytterne , spindelvæv mange steder , TV uden kanaler og wi-fi virker overhovedet ikke , proppen i håndvasken på badeværelset var så ulækkert og når du går i bad er forhænget så tæt til bruseren at du skal være tynd som en ål ikke særlig rart at have forhænget så tæt på , soveværelset har en mærkelige lugt , køkkenet manglede brødknive , krummer i flere af skabene og elkedel var kalket og møj beskidt i bunden …
Jeg synes huset trænger til et service…
Jeg synes huset trænger til et service tjek. Stolene var ledløse. Bordet manglede skruer.
Hytten var nok mere til 4 personer og tingene var meget klemt ind så det lige var plads.
Fin stand og badeland og legeland
Men ellers ikke prangende
Helt igennem skøn plads !
Er kommet på Grenen strand camping i 12 år.
Og må sige det bare er blevet bedre.
Fantastisk smilende og hjælpsom personale, god stemning på pladsen,
Services bygningen er meget velholdt og rengøring er helt i top. Helt sikkert at vi vender tilbage til næste år igen
Vores oplevelse levede på ingen måde op…
Vores oplevelse levede på ingen måde op til beskrivelsen eller prisen på 1.000 kr. pr. nat.
Indtjekning: Vi modtog aldrig koden til nøgleboksen, trods vi havde informeret om sen ankomst. Vi måtte ringe til vagtnummeret for at få adgang.
Lagner og håndklæder: Det var umuligt at leje dette, da receptionen var lukket, og vagten oplyste, at der ikke var flere til rådighed.
Rengøring: Hytten var meget beskidt ved ankomst. Der var edderkopper overalt, også i spaen, hår og snavs i spabadet, åbne vinduer, toiletpapir på gulvet og krummer rundt omkring. Vi oplevede desuden smådyr på væggen. Vi efterlod hytten i langt renere stand, end vi modtog den.
Spaen: Vi kunne ikke benytte spaen pga. mangelfuld rengøring og frygt for bakterier.
Sengene: Da vi ikke kunne leje sengetøj og sengene fremstod beskidte, havde vi ikke lyst til at benytte dyner og madrasser uden lagner.
Samlet set fik vi en oplevelse, som hverken kan betegnes som "luksus" eller svarede til prisen. Havde hytten blot været markedsført som en almindelig hytte til 300–500 kr., havde vi haft realistiske forventninger.
Vi havde travlt næste morgen og nåede derfor ikke vej af receptionen - men de har hurtigt vendt tilbage på vores henvendelse via mail.

Na ja......
Strandnah ist spitze und man kann einkaufen ja.....aber der Müll wird nie abgeholt gefühlt,stapelt sich ekelhaft.
Stromanschlüsse ewig weit vom eigentlichen Platz.
Massenabfertigung
Advarsel: Anmeldelse af Tempelkrogen (en del af First Camp)
Jeg vil på det kraftigste fraråde at benytte denne campingplads. Vi stod i en situation med vandskade i vores nye rækkehus og havde derfor brug for midlertidig bolig. Valget faldt på denne plads, som vi kendte med godt ry – men oplevelsen var alt andet end positiv.
Pris og aftaler
Telefonisk fik vi oplyst en pris på 12.000 kr. ekskl. forbrug for 3 måneder. Denne pris accepterede vi.
Ved indflytning var alt i orden, men da vi flyttede ud, begyndte problemerne:
Først modtog vi en regning på 4.200 kr.
Derefter en regning på 10.500 kr.
Efter vores indsigelse kom endnu en regning på 7.000 kr.
I alt: 21.700 kr. – næsten det dobbelte af den indgåede aftale.
Da vi gjorde indsigelse og fremsendte fotodokumentation, blev sagen sendt til inkasso (SVEA), uden at First Camp eller pladsens ledelse på noget tidspunkt forsøgte at hjælpe.
Hyttens stand
Hytten (nr. 6) var langt fra renoveret, som vi fik oplyst.
Ikke rengjort ved indflytning.
Fjernbetjening til TV manglede (lovet at blive fundet, men aldrig leveret).
Isoleringsmateriale lå i komfurets skuffe.
Køkkenlåger hang skævt.
Gulvet i et værelse bar tydelige fugtskader, og døren kunne ikke lukkes.
Badeværelset lugtede, som om det ikke havde været brugt længe.
Sofabænken var så hård, at man ikke skulle tro, der nogensinde havde været en hynde.
Komfuret var i så dårlig stand, at det tog 40 minutter at koge pasta.
Grillen på terrassen stod med en tom Faxe Kondi-dåse i.
Vandlækage og manglende hjælp
En aften kom vi hjem til en hytte, der bogstaveligt talt svømmede i vand.
Afløbet fra håndvasken var utæt, så der stod vand på badeværelse og i køkken.
Hele natten forsøgte jeg at finde en stophane – uden held.
Det oplyste akutnummer var slukket, så ingen hjælp kunne tilkaldes.
Næste dag gik jeg i receptionen og bad om hjælp. Svaret var et fad og to håndklæder, hvorefter problemet blev overladt til os selv.
Der blev aldrig tilkaldt VVS, og de udleverede håndklæder lå stadig i hytten, da vi flyttede.
Service og ledelse
Servicelederen (Jesper) var direkte ubehøvlet og løb fra indgåede aftaler.
Kun én medarbejder (Tanja) udviste imødekommenhed – resten var ligeglade.
First Camp som kæde blandede sig slet ikke, selvom de var cc på al korrespondance.
Konklusion
Hytten var elendig, servicen fraværende, og de økonomiske aftaler blev ikke overholdt. At man som lejer efterlades med oversvømmelse, manglende akut-hjælp og uigennemsigtige regninger, er dybt uprofessionelt og uacceptabelt.
Jeg er målløs over, at en virksomhed kan drives på denne måde. Jeg vil på det kraftigste fraråde både denne plads og First Camp generelt.
Leider ist nur die Lager aktuell noch…
Leider ist nur die Lager aktuell noch super,
Wir kommen seit vielen Jahren zum Moto Festival.
Der Platz ist sehr teuer geworden - der Service dafür gesunken.
Die Plätze anscheinen auch kleiner "geschnitten worden"
Leider sind die WC/Dusch-Servicehäuser sehr in die Jahre gekommen und werden nicht modernisiert
Aber ein absolutes NO GO - trotz Hinweis an der Rezeption - Die WC extrem dreckig -/ Duschen extrem Kalt / Abwaschwasser extrem kalt und das fast 2 Tage lang .
Keine Maßnahme ersichtlich gewesen.
Der Platz ist beim Moto Festival immer extrem voll.
Die Reinigungsintervalle werden aber nicht der Situation angepasst -
aber eine Sicherheitsfirma die uns prüft !
( im Prinzip auch korrekt - wenn der Rest passen würde)
Es ist auch ärgerlich - das man einen extra teuren Platz buchen muss ( wenn man 1 Pkw mehr hat ) kein Extra Parkplatz auf dem Camping Platz
(gerne auch gegen eine Gebühr - da es ist heute nicht ungewöhlich das man mit 2 Autos kommt)
Daher die 2 Sterne nur für den Standort :-(
Die Duschen und das Abwaschwasser waren…
Die Duschen und das Abwaschwasser waren kalt. WC unsauber, Toilettenpapier Spender leer! Überteuerte Plätze (300.-€ für drei Nächte).
Wir werden diesen Campingplatz meiden.
Fantastisk udsigt
Fantastisk udsigt, skøn natur, rene faciliteter, søde og imødekommende personale. Vi har intet at klage over.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.