Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver inv... Näytä lisää

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Dejlig plads, med pæne store pladser. Det er ganske vist sæsonstart, MEN ... der var altså rigtig mange fejl og mangler. Poolen var ikke kommet op på korrekt temperatur - p....kold!, toilettet i omk... Näytä lisää
Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at hav... Näytä lisää
Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟 Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bar... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen tiedot
Tietoja yrityksestä First Camp
Yrityksen kirjoittama
First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.
Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.
First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.
Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.
Hvorfor vælge First Camp
Yrityksen kirjoittama
- Meget for pengene
- Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
- Enkelt at booke
- Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
- Fleksibel booking
- Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
- Unikke medlemsfordele
- Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
- En bæredygtig ferie
- Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.
Yhteystiedot
Vestre Engvej 11, 5400, Bogense, Tanska
- +45 3224 4400
- visit@firstcamp.dk
- firstcamp.dk
On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Super fint sted og gode faciliteter
Super fint sted og gode faciliteter. Der er ikke overrendt af besøgende og køkken og toiletfaciliteter er i god stand.
Placeringen er i top og poolområdet giver pladsen et godt samlingspunkt for børn og voksne.
For at komme op på 5, skal rengøringen i bad og toilet lige have et nøk mere i grundighed.
Campingplads under afvikling
En campingplads der har alle muligheder for en god forretning og det har det måske også været tidligere, der er vores oplevelse, at de lige nu er i gang med en afvikling.
Fejl og mangler:
Rengørings niveau servicebygninger er under al kritik, der er beskidt på toiletterne og de bliver ikke rengørt ofte nok eller nogle dage ingen rengøring. Den ene dag oplevede vi to meget unge mennesker der skulle gøre rent i køkkenet og de havde deres udfordringer med denne opgave, da de var i tvivl om hvordan det skulle gøres og de kunne ikke læse beskrivelsen på rengøringsartiklerne og der var ingen "voksen" til at hjælpe dem.
Poolområdet: Udendørs bruserne lukket ned, men var bare spærret af med et tilfældigt minebånd og risten i overløbskanalen var i stykker og det var lige ved trappen, så meget stor risiko for at falde i hullet - og dette var et området hvor der var stor aktivitet.
Flere stedet bar det præg af manglende vedligehold, når der var skiftet eksempelvis sæbedispensere eller lignende, var der intet gjort for at dække hvor den gamle havde siddet.
Der var en fin hundepose affaldskurv - det var totalt fyldt da vi ankom og det var den også 14 dage efter.
Projekter der var igangsat virkede som de var gået i stå.
Personalet var flinke, men de manglede helt klart en forståelse for at drive en forretning, den ene dag var jeg forbi og fortælle at deres container område var overfyldt med poser der bare blev smidt på jorden, da alle containere var fyldte - svaret var at det var fordi skraldemændene ikke ville tømme, da affaldet ikke var sorteret korrekt - de ville sige det til deres manager - jeg havde måske forventet lige aktion fra deres siden og fundet en nødløsning og oprydning - men der gik mere en 48 timer inden skraldemanden kom forbi og der blev ryddet op.
Positive: Pladsen har alle muligheder for at være en 4 stjernet campingplads, vi havde 14 gode dage på pladsen, da vi valgte at se bort fra det negative – pladsen ligger et fantastisk sted.
Overordnet set virkede det som om der ikke var den rette ejerskab fra de ansatte og det bare var en arbejdsplads og dermed bare et sted vi skal være indtil arbejdstiden er slut.
Manglende ejerskab og engagement fra deres siden og de indtryk jeg har taget med hjem, virker det som en virksomhed/campingplads der er under afvikling.
Varit både i Mora och Rättvik
Varit både i Mora och Rättvik. Så låg standard till högt pris. Fortsatt toaletter o dusch i rader av bås. Smutsigt och slitet. I Rättvik var det dålig ordning med vilka platser som var tillgängliga och inte. Sipprade vatten ur kranen vid våran plats. Nä first camp =0
Toileterne var beskidte
Toileterne var beskidte , badene var beskidt, ingen aktiviteter, hoppepuden var ikke op til klokken 22 og de var ligeglad med hvis man sagde noget var i stykker.
Godt indrettet campingplads
Godt indrettet campingplads med god beliggenhed, nær indkøb og by og strand/havn.
Dog var bad faciliteter ikke rene ,skimmel og sæberester og dårlig udluftning var på 8/10 rum
Poolen var lige til den kolde side trods solen skinnende var det en kold fornøjelse.
De 2 store hoppe puder virkede desværre heller ikke den uge vi var der.
Super fint ophold i en uge på Bøsøre…
Super fint ophold i en uge på Bøsøre Strand Camping. Eneste ærgelige var stranden. Ellers fin behandling 💪
Overordnet set rigtig fint
Overordnet set rigtig fint. Ingenting er perfekt. Men her er en god stemning, helt fine faciliteter. Oplevede kun venligt personale og der var rent og fint. Bruserne i poolen må gerne have besøg af en vvs snart. Lidt større udvalg i butik ville være lækkert. Fx lidt flere legesager og sjovt camping slik. Jeg vil også Anbefale de søde værter at købe en autotune til deres sangshow eller lave det til åben kareoke. Vi kommer gerne igen engang. Placeringen og udsigt er jo helt vildt.

Vastaus yritykseltä First Camp
…bare lad være med at besøge Bogense…
…bare lad være med at besøge Bogense camping - og FirstCamp kæden.
Rengøringsniveauet var ikke eksisterende, intet vedligehold på pladsen og ingen reparationer.
Kun en “rengøring” af toiletter og bad om dagen i højsæsonen. Rengøringen bestod mest af at fylde papir - intet vask af f.eks. gulv. Det flød med skidt og papir på toilet og badrum.
Hylder og andre ting, der gik i stykker fik bare lov at blive liggende.
Pladsen har tre hoppepuder, hvor den ene er lille og tiltænkt de mindste. Denne virkede hele ugen. Af de to andre var den ene i stykker, da vi ankom (i højsæsonen) og den anden gik i stykker få dage senere. Vi fik af vide at de ikke ville bruge flere penge på en elektriker til det - til stor skuffelse for børnene.
Vi måtte bede personalet se på skralde-stationen, da den var totalt overfyldt og poserne lå omkring. De kunne ikke gøre det straks, da de kun var en på arbejde i højsæsonen.
FirstCamp skilter med, at de ikke bruger sprøjtemidler, og at der derfor er ukrudt, men man kan jo godt bruge en buskrydder eller lign. til at fjerne brombær-planter fra legepladserne - du ved, dem med de store torne.
Jeg gik selv en runde og fjernede skrald rundt om poolen. Det er ganske vist gæsterne, der åbenbart ikke kan bruge skraldespandene, men FirstCampkæden giver tydeligvis ikke personalet tid til at gå daglige runder og fjerne, hvad end der måtte ligge inden det blæser i poolen.
Bommen til pladsen stod åben under hele opholdet og udgangsbommen gik også i stykker under vores ophold. Ingen af dem blev lavet.
Vi havde indtryk af at personer fra de omkringliggende ferielejligheder brugte poolen (gratis) og servicebygningen. Der var intet personale forbi poolen, ingen kontrol. Svinglågen ind til poolen virkede ikke, så der stod en almindelig stor låge åben hele tiden. Så både folk udefra og ikke mindst alle små børn havde fri adgang til vandet - heldigvis uden ulykker.
Da jeg havde indset at der kun var en daglig “rengøring” af servicebygningerne efterspurgte jeg at få fyldt sprit og håndsæbe op inden personalet gik hjem kl. 21. Hvortil hun svarede, at hun ville skrive det på sedlen til rengøringen, da hun ikke kunne havde adgang til at fylde det op…
…og ja det foregik i Danmark. Og FirstCamps forklaring vil sikkert være at de skifter lejrchef netop nu, så alt bliver bedre, men historikken viser at de skifter ret så ofte. Så mon ikke det handler om, at FirstCamp bruger Bogense camping som pengemaskine og er fuldstændig ligeglad med både personale og gæster.
Ikke imponerende bistro
Ikke imponerende.
Bestiller en pizza med ham og basilikum som der står på menuen. Så får man en pizza med ham, fyldt med rucola.
Så begynder de med at forklare at den pizza er med rucola, og jeg må tage deres menu kort og vise dem at det ikke passer.
Jamen så er der jo fejl på menu kortet konstaterer de, og det er så ærgerligt, synd for os.
Det er da elendig kundeservice.
Beskidte toiletter
Beskidte toiletter . Boblebad virkede ikke. Trampoliner gravet op. Højt græs/ ukrudt overalt. Forstår ikke man ikke får styr på hele pladsen inden højsæson. Meget er gået i stykker og bliver ikke lavet igen. Manglende aktiviter for børn.
Tekniske problemer
Der var store problemer med mit bomkort, så jeg måtte ind i receptionen og få det skiftet 1 gang den ene dag, og 2 gange den anden dag. Heldigvis var det nogle søde og hjælpsomme piger der stod i receptionen.
Ellers var det fine forhold over hele pladsen
Fin plads måske en havemand på pladsen…
Fin plads måske en havemand på pladsen kunne gøre godt ingen udvalg i kiosk og is var sindssyg dyrt 😝
Dejlig og hyggelig campingplads med…
Dejlig og hyggelig campingplads med mange aktiviteter.
Mange gode og forskellige størrelser af pladser, både med og uden skygge.
Dejlig natur og ligger ved stranden
Gode sanitetsbygninger. Søde og hjælpsom personale.
Nød bistroen med mad og en kold øl.
Der var også en strandbar der er åben når vejret tillader det og hvor man kan købe is og kølige drinks
Nød dagene her😎
God ferie
God ferie. Solen så vi ikke tirsdag. Øv øv. Vi har hygget os alligevel. Vi har været i hytten mandag til onsdag.

Vastaus yritykseltä First Camp
Kan ikke anbefaledes
Vi ankom i receptionen kl.15:02 for at afhente vores nøgle til hytten. Jeg får udleveret vores kurvert, hvor jeg så finder ud af der ikke er en nøgle i, trods vi havde fået at vide alt var klar fra kl.15:00. Intet ondt, men der manglede en “voksen” i stedet for at det var en ungarbejder der stod bag receptionen.
Vores første møde med campingpladsen var at den generelt mangler vedligeholdelse:
1. Vandlandet ser meget slidt ud (samlinget med billeder)
2. Der er ukrudt mellem fliser alle stedet
3. Den ene hoppepude er halvflad
4. Minigolfbanen er helt nedslidt
5. Legepladser ser nedslidt ud og der er ukrudt mange steder
Vores hytte er ok. Og grunden til jeg siger det, er den er også generelt nedslidt og man kan se de har prøvet at “lappe” lidt på den med et nyt clickgulv og nye fronter på køkkenet.
Vores terrasse er fyldt med ukrudt og der er så mange småsten og nedfald fra træerne at vi ikke har brugt den. Badeværelse er sminket og trænger til en renovering. Der er skimmel på fugerne, dørene er klistret, hoveddøren gaber og er utæt samt en sprunget thermorude. Det bæger præg af dårligt indeklima i hytten, da jeg finder skimmelvækst flere steder på på vinduer/dørene.
Legerummet til børnene lugter surt og der trænger virkeligt til at blive renset gulvtæppe derinde + der er utroligt dårligt indeklima samt den eneste varmekilde er en olieovn som er sat op.
Badelandet indvendigt er virkeligt underdimensioneret i omklædningen+hygiejnen mangler. Jeg kommer ind i pool området og ser at folk kan gå ind og ud med sko fra restauranten som er tilstødende, hvilke ikke er særlig hygiejnisk. Vandet i poolen er grumset og der ligger urenheder på bunden af de lave bassiner.
Pyntesten på halvvægge er ved at falde af. Vandet oppe ved saunaen virkede ikke og der så beskidt ud på dugen hvor der ikke var vand på.
Ved Udendørs poolen/ruchebanerne var der ekstrem glatte områder ude i vandet(bar præg af manglende rengøring) alt trænger til maling, rengøring og vedligehold.
Bistro restauranten
“Italiensk” mad.. lyder jo ellers meget lækkert.. men har aldrig været tæt på at være italiensk. Personalet er ikke kvalificeret til at håndtere en restaurant (igen.. ungarbejdere) hvor er der en voksen??
Bestik og glas virkede ikke ordentligt rent samt borde var ikke tørt ordentligt af.
Jeg fik en serveret en pizza til 109 kr. på en færdiglavet bund, noget der ligner tomat sauce, kartoffelskiver fra frost.. elendig pizza.. der stod på menukortet at den skulle have være indeholdt yderligere kartoffelcreme, olivenolie og rosmarin.. det manglede på den.. normaltvis kan jeg godt spise en helt pizza selv, men jeg spiste kun 2 stykker og afleverede resten tilbage. Personen bag kassen tilbød mig en ny pizza.. takkede pænt nej og fik pengene retur.
Kiosken roder og har ikke hylderne fyldte. Morgenbrød var godt fra bageren i kiosken, men køleskabene var halvtomme og jeg tog den sidste juice der var.. igen stod der ungarbejdere bag kassen som ikke kunne følge med og det virkede ikke som om der var styr på tingene.
Jeg har været her for 7 år siden, hvor der var en helt anden kvalitet og orden på tingene, men det ligner mere en pengemaskine som ikke lever op til deres tekst, billeder og 4 stjerne på deres hjemmeside First Camp.
Vi er tar hjem en dag før, da campingpladsen ikke lever op til vores forventninger.
Bøsøre campingplads kan desværre ikke anbefales. Slidt og beskidt. Surt og træt personale ved henvendelse i reception og ved køb i bistroen.
Slidt og beskidt camping plads. Toiletter og bad er ikke rengjorte. Flere toilet faciliteter af aflåst og i stykker. Minigolf, legepladser og udendørspool er i forfald og godt nedslidte at se på. Den reklamerede strandbar er et træskur, der generelt er lukket. Uhøfligt og surt personale i bistroen. Bøsøre camping plads kan IKKE anbefales. Den trænger til et løft både mht vedligehold og bedre service samt personale. Desværre. Strømstik under vandhanerne på pladserne er ikke optimal eller el-sikkert. Det mest optimale der er at sige, er naturen udenfor og omkring campingpladsen.
Kan ikke anbefales...
Kan ikke anbefales...
Vi har lige været 10 dage på Bøsøre Strand Camping og hold nu op den trænger til en kærlig hånd - alt er slidt.
Enkelte medarbejdere har forstået det med service men størstedelen virker ret uinteresserede i kunderne.
Strandbaren skulle være "up and running" men det lignede mere en sigøjner lejr - byggerod og byggeaffald spredt rundt omkring.
Bevares... Toilet og bad var okay... Pladsen kan jo ikke gøre for at folk ikke rydder op og gør rent efter sig selv.
Eneste + var faktisk "kun" at der var pladser i alle størrelser og med eller uden skygge.
Bonusinfo... Vi har tidligere været på en anden First Camp (i Bogense) Det er nøjagtig det samme der gælder der, så mon ikke First Camp generelt har disse udfordringer?
Meget dårlig service låser decideret…
Meget dårlig service låser decideret folk inde på badeværelserne og luft pumpe til bade dyr virker ikke ved poolen mega koldt vand i poolen og da man konfronter dem i info bliver man bare sagt til at det er ens egen skyld syntes virkelig det er dårlig service vi vælger hvertfald den anden first camp på Sjælland næste gang
Dejlig ferie på frigård camping
Dejlig ferie på frigård camping
Legepladserne trænger til en kærlig hånd og en gang rengøring mere om dagen på toiletterne og baderummene ville få min anmeldelse op på 5 stjerner.
Virkelig ringe...
Vi er 2 voksne og 2 børn til 2 overnatninger, da vi ville forlænge vores ferie i europa, med et par dage på fyn på hjemvejen. Vi ankommer om eftermiddagen, og har egentlig en god fornemmelse for stedet. Hytten vi har lejet er i virkelig dårlig stand, men vi får det bedste ud af det tænker vi. Vi spiser aftensmad på campingpladsens "bistro". Det gav 4 gange dårlig mave. Vi sover ikke hele natten, da der for det første er ufattelig dårlig indeklima i hytten. Men mest fordi det regnede, og taget var utæt overalt, så det dryppede bogstaveligt talt ned i hovedet på os.
Dagen efter kontakter jeg receptionen, for at høre om de kan genhuse os, da næste nat viser skybrud, eller om vi kan få penge tilbage og tage hjem med det samme. Ingen af delene var mulige, da "vi jo selv havde bestilt en basic hytte." ...
Jeg måtte spørge om basic betyder uden tag, hvilket receptionisten ikke kunne svare på.
I skrivende stund er de ved at klipse en presenning på taget med hæfteklammer. Vi er ved at pakke...
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.