Banner for First Camp

First Camp Arvostelua 789

TrustScore 3/5 tähteä

3,1

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 2/5 tähteä

Jeg har været på besøg som dagsgæst flere gange. Jeg synes, at både vandlandet og legelandet trænger til en grundig rengøring og ikke mindst vedligeholdelse. Det virker ikke, som om der bliver inv... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Dejlig plads, med pæne store pladser. Det er ganske vist sæsonstart, MEN ... der var altså rigtig mange fejl og mangler. Poolen var ikke kommet op på korrekt temperatur - p....kold!, toilettet i omk... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Lige kommet hjem efter en god påskeferie. Vi har haft egen vogn med på en dejlig platin plads. Badelandet var super skønt, dejligt vand men virkelig dårlig omklædnings forhold. Ingen bænke til at hav... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi havde et helt fantastisk ophold hos First Camp Bøsøre på Fyn! 🌟 Personalet var simpelthen så søde, imødekommende og hjælpsomme – man føler sig virkelig velkommen fra første øjeblik. Det gør bar... Näytä lisää

Yritys on vastannut

4. Leirintäalue
  5. Matkailumaja

Tietoja yrityksestä First Camp

Yrityksen kirjoittama

First Camp er Skandinaviens største campingkæde med over 70 destinationer i Danmark, Sverige og Norge. Hos os er camping meget mere end blot et sted at sove – det handler om campinglykke, fællesskab og små øjeblikke af hverdagspause for både børn og voksne. Vi elsker at byde vores gæster velkommen, og vi arbejder hver dag for at skabe moments of happiness for the many people.

Når du booker hos First Camp, skal det føles både enkelt, trygt og fleksibelt. Du kan vælge mellem alt fra klassisk camping med egen vogn eller telt til hytter, glamping og andre komfortable overnatningsformer – altid på destinationer tæt på natur, oplevelser og seværdigheder. Vores medlemsklub giver dig adgang til bedste pris på ophold, særlige tilbud og ekstra fordele, så du og familien får endnu mere ud af feriebudgettet.

First Camp-familien består af engagerede stjerner på vores destinationer og i vores contact center, som gør deres bedste for at hjælpe dig før, under og efter dit ophold. Vi lytter altid til vores gæster, og anmeldelserne her på Trustpilot er en vigtig del af, at vi hele tiden kan forbedre oplevelsen og gøre det endnu nemmere at holde ferie hos os.

Uanset om du planlægger en sommerferie med familien, en weekendtur med vennerne eller et roligt getaway uden for højsæsonen, glæder vi os til at byde dig velkommen hos First Camp – måske på din nye yndlingsdestination.
Læs mere og book nemt og trygt på firstcamp.dk.

Hvorfor vælge First Camp

Yrityksen kirjoittama

Meget for pengene
Prisvenligt! El og strømforbrug er altid inkluderet, og på de fleste af destinationerne også varmt vand. Hvor der findes aktivitetsprogrammer, er Yessis børneklub, træning og shows inkluderet – uden ekstra omkostning.
Enkelt at booke
Oplev over 70 destinationer på firstcamp.dk og nyd både en enkel booking og ophold.
Fleksibel booking
Book nu og betal senere med 100% fleksibilitet – med Flex får du hele beløbet tilbage ved afbestilling senest kl. 15.00 dagen før ankomst.
Unikke medlemsfordele
Få glæde af unikke fordele med First Camp Club, inklusiv point på hver booking, som kan bruges til at betale din næste ferie.
En bæredygtig ferie
Med vores miljømærkede destinationer bliver hver rejse et valg for en mere bæredygtig fremtid.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 4/5 tähteä

Vi har boet på First Camp Råbjerg Mile…

Vi har boet på First Camp Råbjerg Mile camping. En dejlig campingplads med både indendørs badeland og udendørs pool ( dog kun åben i højsæsonen som ca passer med skolernes sommerferie). Pladserne er af en god størrelse og fint afgrænset af høje hække. Dejlige baderum med varmt vand inkluderet i prisen og rent og pænt. Tilsvarende kan siges om køkkenet. Der er en stor legeplads med hoppepuder og stort klatretårn og gynger samt flere små legepladser.

19. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Fastlægger på Råbjerg Mile…

At være fastlægger på Råbjerg Mile Camping er dejligt. Pladsen er indbefattet flot natur, rigt dyreliv, flotte enheder og ikke mindst ro.
Der er mulighed for at være social, men også privat, det bestemmer man helt selv. Vores lejerchef gøre et godt stykke arbejde med hendes staff.

19. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Dejlig plads smilende og imødekommende…

Dejlig plads smilende og imødekommende personale Dejligt at åbningstider til vandlandet er forbedret men kunne godt ønske der er åbent om aftenen som tidligere Legepladserne trænger til en kærlig hånd Vi har virkelig nydt efterårsferien og glæder os til vintersæsonen Ken og Vally

16. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vi har besøgt Bøsøre Strand camping vi…

Vi har besøgt Bøsøre Strand camping vi havde en klintholmhytte hytten var fin.
Badelandet var lidt til den kølige side for de mindste og så kunne vi godt have brugt at der var svømme bælter og lidt legetøj, når der ikke er livredder på.
Vi kunne sagtens komme igen 👍🏻

16. lokakuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Vi havde en dejlig oplevelse hos Jer

Vi havde en dejlig oplevelse hos Jer. Vi havde 2 strandhytter, og de er virkelig godt indrettet og hyggelige. Vi måtte desværre tage hjem før tid, men til gengæld fik vi foræret 2 overnatninger i 2 hytter på et senere tidspunkt. Det er virkelig god service. 5 store points fra os:-)

Bedste campingplads

Bedste campingplads
Vi er en familie på to voksne og 4 børn og vi har været på Bøsøre camping 4 gange og det er ikke vores sidste gang.
Hvad der måtte være af mangler og slidtage bliver 100 procent opvejet af den fantastiske stemning og familiefølelse der er. Alle er inkluderet som en stor familie. Personalet er altid venlige og imødekommende. Der er næsten ikke noget der ikke kan lade sig gøre. Børnene er første prioritet med massere af aktiviteter i alle aldre. Vi elsker at komme der og glæder os allerede til næste vores næste besøg.

Saanut 1/5 tähteä

Et ophold jeg aldrig glemmer – utryg oplevelse for mig og min lille datter

Jeg rejste alene med min fireårige datter, højgravid og fuld af forventning om nogle rolige dage på First Camp Bøjden Strand.
Vi valgte stedet, fordi det beskrives som børnevenligt med varmt indendørs badeland og aktiviteter, hvor familier kan slappe af.

Desværre blev opholdet det stik modsatte. Vandet var iskoldt, hytten var ikke ordentligt rengjort, og flere ting manglede.
Men det værste var behandlingen. Da jeg roligt henvendte mig i receptionen, blev jeg talt til på en grov og nedladende måde foran min lille pige og andre gæster. Hun blev bange, og vi følte os utrygge resten af opholdet.

Jeg forsøgte at få sagen håndteret af hovedkontoret, men fik svar fra samme personale fra Bøjdens reception. Sagen er nu sendt til Center for Klageløsning.
Jeg deler min oplevelse, fordi ingen forældre – og slet ingen gravid kvinde med et barn – skal opleve at blive behandlet sådan et sted, der reklamerer med tryghed og børneglæde.

Opdatering:
Jeg kan se, at First Camp har svaret herunder. Jeg står naturligvis ved min oplevelse.
Jeg har dokumentation for hele forløbet, og flere gæster bekræftede, at episoden skete, som beskrevet.
Jeg er glad for, at sagen nu behandles af Center for Klageløsning, så en neutral instans kan vurdere den.

Jeg håber, at min oplevelse kan hjælpe andre familier – især gravide kvinder, der rejser alene med børn – til at føle sig trygge, når de vælger ferieophold.

Opdatering 2:
Jeg kan se, at First Camp har ændret deres svar.
For at præcisere fakta: Jeg bad flere gange om kompensation og om, at sagen blev behandlet af hovedkontoret – men modtog kun 5 % og en refusion på 60 kr.
Sagen er nu sendt til Center for Klageløsning, da jeg fortsat mener, at oplevelsen ikke er håndteret korrekt.

First Camp-logo

Vastaus yritykseltä First Camp

Kære Mona,

Vi er kede af at læse, at dit ophold hos os ikke levede op til dine forventninger. Det er selvfølgelig aldrig vores ønske, at nogen gæst skal føle sig utryg eller dårligt behandlet.

Vi har behandlet din sag grundigt og talt med de involverede medarbejdere for at forstå forløbet. Vi oplever dog sagen anderledes end beskrevet her, men vi beklager oprigtigt, at dialogen i situationen ikke blev god.

Vi er bekendt med, at du har valgt at tage sagen videre til Center for Klageløsning, og vi vil samarbejde fuldt ud med deres behandling.

Sebastian L.
Reception Manager
First Camp Bøjden Strand – Fyn

Opdatering:
Kære Mona,

Tak for din tilbagemelding.
Vi forstår, at du har haft en ubehagelig oplevelse.

Vi tager sagen alvorligt og har derfor gennemgået hele forløbet grundigt internt. Vi er trygge ved vores håndtering, men respekterer naturligvis, at sagen nu behandles af Center for Klageløsning, som er den rette instans til at vurdere den.

Vi ønsker dig og din datter alt det bedste fremover.

Sebastian L.
Reception Manager
First Camp Bøjden Strand – Fyn

Badelandet er dejlig varmt

Badelandet er dejlig varmt, og det er åbent fra 9.00 til 21.00 med børne disco hver aften her i efterårsferien. Og det er så dejligt at man kan få en drink. Der er også et stort aktivitets program for små og store. Denne plads kan virkelig anbefales.

14. lokakuuta 2025

Dejlig plads

Dejlig plads, ro og renlig alle steder, personalet er flinke og behjælpelige, har været her flere gange og kommer igen

8. lokakuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Vi har lige været på frigaard ved Kruså

Vi har lige været på frigaard, og hold da op en dårlig oplevelse. Total mangel på rengøring både på toiletter og baderum, selv der hvor de små skulle kunne bades, hvis man nævner det for dem, siger de bare det kan vi ikke forstå og baderummet til de små skulle være låst hold da op. 😳🥲

11. lokakuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Det var en super plads med så søde…

Det var en super plads med så søde personale rent og pænt men når man vælger en plads skal man ikke ligge på plads 97 der er de sureste mennesker som man får som naboer de brokker sig og svare så surt så det var lidt øv de andre naboer rundt om var så flinke

8. lokakuuta 2025

Positiv overrasket

Positiv overrasket, opvarmet børne pool med perfekt højde til en to årige selv kan gå rundt, pool nr. to med skrå kant m. tempereret vand samt super rutsjebane, der kan give hele familien sjov.
Dygtig personale med service i top og med udvidet åbningstider. Kommer helt sikkert igen!

3. lokakuuta 2025

Afvisning af kampagne

Jeg bookede online hos First Camp dagen før mit ophold for at benytte kampagnen "3 nætter for 2". Desværre glemte jeg at indtaste rabatkoden under betalingen, og både receptionen og kundeservice afviste at hjælpe – med henvisning til regler, uden at tage højde for konteksten.

Det var ikke et forsøg på at tilføje rabat uger efter en gammel booking, men en teknisk fejl i en ellers korrekt og kampagnebaseret reservation. Jeg havde forventet mere fleksibilitet og forståelse, især når man som kunde gør sig umage for at følge betingelserne

5. lokakuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin