Firmoo Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

To mój pierwszy zakup z wielką obawą czy będzie tak dobrze jak u optyka stacjonarnego. I było warto. Oprawki są świetne, ale najważniejsze, że soczewki progresywne są na świetnym poziomie. Nieco węższ... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wygląd 10/10, cena 10/10 jakość 10/10 w zależności od oprawek. To już moja druga para okularów od tej firmy i jestem niesamowicie pozytywnie zaskoczony jak i bardzo zadowolony. Okulary przeciwsłoneczn... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Zamówiłam 2 pary,jedne do czytania drugie do chodzenia,niby takie same rozmiary,a do czytania spadają mi z nosa tak szerokie są zauszniki i nic nie da się zrobić .Naromiast do chodzenia okularki zbyt... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Dzisiaj dostałam, zamówione 2 pary okularów Jedne do noszenia na codzień,a drugie przeciwsłoneczne ( szkła przyciemniane i korekcyjne Jezeli sie zastanawiacie ,czy zamówić, to naprawdę nie ma o... Näytä lisää

Yhteystiedot

Kaikki arvostelut

58 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Skusiłam się na zakup okularów po recenzji na tik toku

Skusiłam się na zakup okularów po zobaczeniu kilku recenzji na tiktoku i nie żałuję. Okulary są naprawdę dobrze wykonane, szkła są idealnie dobrane i wykonane. Cena rewelacyjna. Jak widać nie trzeba wydawać milionów by mieć świetne okulary. Dodatkowo miłe zaskoczenie, że z kodem dostępnym na stronie dwie pary można było zakupić w cenie jednej. Realizacja również bardzo szybka. Czekałam tylko 5 dni roboczych mimo że xostalam poinformowana o przedziale 10-14 dni. Paczka przychodzi dobrze zabezpieczona a po odebraniu jej zespół kontaktuje się od razu by dopytać czy wszystko jest w porządku.

3. maaliskuuta 2025

Profesjonalna obsługa zamówień

Profesjonalna obsługa zamówień. Bieżące informacje o statusie zamówienia. Kilka par okularów, które otrzymałam starannie wykonane. Cena rewelacyjna. Mimo zamówienia online okulary świetnie dopasowane. Polecam!!!

11. huhtikuuta 2025

Zakochałam się!

Mam dość dużą wadę wzroku, z astygmatyzmem i cylindrem. Stwierdziłam, że jeśli okulary, które zamówiłam nie spełnią moich oczekiwań, zwyczajnie je zwrócę. Tak się jednak nie stało, bo otrzymałam wspaniałe produkty, świetne jakościowo, wytrzymałe, a co najważniejsze, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, soczewki były idealnie dopasowane, czego najbardziej się obawiałam! Owszem, oczy musiały się przyzwyczaić, co jest naturalną sprawą.
U stacjonarnego optyka mogłabym swoje okulary kupić za ponad 1000 zł i musiałabym wybrać z ograniczonej puli oprawek, które nie ukrywajmy, są średnie. Tutaj ogrom wyboru, pod względem kształtu, koloru, coś cudownego! No i za dwie oprawki ze szkłami korekcyjnymi ze zniżkami zapłaciłam około 300 zł (a nie wybierałam najtańszych opcji, bo fotochromy i filtr do komputera), a z pracy otrzymałam dofinansowanie, które przysługuje każdemu pracownikowi, który pracuje przy komputerze.
Kiedy poczuję potrzebę zmiany wyglądu, na pewno tu jeszcze wrócę! Na pewno skuszę się jeszcze na okulary z nakładkami przeciwsłonecznymi.
Już wiem, że okulary będę mogła dopasowywać do swojej stylizacji i jakbym chciała to codziennie zakładać inne. Polecam z całego serduszka, bo warto!

26. joulukuuta 2024

Bezproblemowe złożenie zamówienia…

Bezproblemowe złożenie zamówienia zamówienie na nowe okulary. Byłam
sceptycznie nastawiona co do produktu za tę cenę skoro u nas oprawki to koszt czasami 3-4 x wyższy, jednak co mi szkodziło. Zaryzykowałam i mam super dwie pary okularów w świetnej cenie. Solidnie zapakowane. Szybkość wysyłki - zawsze podana podczas zamówienia.

11. maaliskuuta 2025

Polecam wszystkim znajomym

Polecam wszystkim znajomym. Dla osób, które traktują okulary jako rodzaj biżuterii (oczywiście korekcyjnej) a nie jak proteza to po prostu raj. Nie muszę odkładać na okulary przez rok, mogę mieć kilka par na wymianę bo niestety bez szkieł korekcyjnych nie funkcjonuję.

3. huhtikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Jedne okulary przyszły super

Jedne okulary przyszły super, jestem zadowolona, ale niestety oprawki dla męża przyszły wykrzywione.

22. huhtikuuta 2025
Firmoo-logo

Vastaus yritykseltä Firmoo

Cześć Afrodyta,

Przykro nam to słyszeć. Proszę się nie martwić, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Jeśli Twoje okulary nie spełnią Twoich oczekiwań, możesz je wymienić lub zwrócić w ciągu 30 dni od otrzymania.

Zalecamy próbę dopasowania oprawki zgodnie z poradami zawartymi w filmie na naszej stronie pomocy: https://www.firmoo.pl/help-p-2039.shtml. Ten przewodnik zawiera instrukcje krok po kroku, jak dopasować różne części okularów, aby lepiej pasowały. Jeśli dopasowanie oprawki nie rozwiąże problemu, możesz przejść do procesu wymiany lub zwrotu.

Nasz zespół obsługi klienta skontaktuje się z Tobą e-mailem w ciągu najbliższych 24 do 48 godzin, aby Ci pomóc. Sprawdź skrzynkę odbiorczą lub folder spamu pod kątem naszego adresu e-mail.

Dziękujemy za zrozumienie i życzymy wszystkiego najlepszego.

Super

Super. Jestem mega zadowolona. Okulary przyszły takie jak zamawiałam. Super wykonane i niesamowicie tanie

21. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jestem bardzo zadowolona z okularów jak…

Jestem bardzo zadowolona z okularów jak i z obsługi sklepu ! Nie ma żadnych problemów z dostawą czy kontaktem. Oprawki są bardzo dobre jakościowo a do tego w przystępnych cenach, szkła można wybrać dowolne jakie tylko nam odpowiadają, również te przeciwsłoneczne!

15. huhtikuuta 2025

Piękne oprawki

Piękne oprawki! Soczewki dobrane idealnie. Czas oczekiwania na dostawę ok 2tyg, tak jak informuje firma. W przypadku zwrotu lub wymiany szybką odpowiedź i reakcja. Zamówiłam łącznie 6 par okularów (obłędnie niskie ceny), z każdej jestem mega zadowolona. Wiem, że jeszcze skorzystam z usług FIRMOO. Bardzo gorąco polecam. ♥️

15. maaliskuuta 2025

Absolutnie polecam!

Okulary piękne, przyszły w wyznaczonym terminie, wszystko zgodnie z receptą za ułamek ceny. Totalnie polecam i na pewno skorzystam jeszcze raz! Strona bardzo intuicyjna, nie ma żadnego problemu ze złożeniem zamówienia.

2. huhtikuuta 2025

Bardzo estetycznie wykonane okulary

Bardzo estetycznie wykonane okulary. Wszystko zgodnie z podaną receptą. Jestem zadowolona i wszystkie obawy dotyczące transportu i terminu po prostu się rozwiały. Bardzo polecam tą firme.

1. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Byłam sceptycznie nastawiona, ale naprawdę warto. Solidnie wykonane, spełniają swoją funkcję! Polecam.

14. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super cena, są stabilne, świetnie wykonane

JESTEM naprawde zaskoczona jak za taką cenę można mieć tak dobrze wykonane okulary. Okulary kupiłam bo moja wada lekko się pogłębiła. Poprzednie okulary miałam z salonu na ,,V,, dałam wtedy za nie 900zł. Jednak ciągle były jakieś problemy, noski sie luzowały, juz na początku były krzywe, i nie siedziały stabilnie na twarzy.
Kupiłam więc okulary korekcyjne na Firmoo. Stwierdziłam że dużo nie strace bo ceny są naprawdę atrakcyjne i nawet rekompensują czas oczekiwania.
Gdy przyszły nie wierzyłam że są aż tak stabilne. Bałam się że będą słabo wykonane albo bardzo delikatne. Ale nie, nic z tych rzeczy. Okulary są CUDOWNE. Bardzo dobrze wykonane, stabilne, noski sie nie wyginają, nie spadają mi wcale. Dzięki podanym wymiarą i opcji ,,przymierz,, dobrałam okulary idealnie. Polecam każdemu. Jestem zachwycowa

13. helmikuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin