Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Price great. Quality perfect. I made mistake in correction glasses specification and after I repeated order customer service checked with me to ensure everything is correct. Really love the expire... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jestem pod wrażeniem jakości i wykonania okularów! Naprawdę nie spodziewałam się, że może być to tak dobry wyrób. Bardzo polecam te firmę! Trochę trzeba poczekać na okulary, ale za te cenę i jakość-Wa... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Piękne okulary ( oprawki), progresywne soczewki wymagają przyzwyczajenia ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Bardzo dobre jakościowo. Są przepiękne, czuję sie w nich rewelacyjnie a w drodze sa juz... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pierwsze okulary niestety ale były źle wykonane i wszystko widziałam zniekształcone ale po zgłoszeniu dostałam prawie natychmiastowy zwrot pieniędzy łącznie z przesyłką, zamówiłam kolejne dwie pary i... Näytä lisää

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Zamówiłem dwie pary okularów korekcyjnych, jedne przeciwsłoneczne i jestem bardzo zadowolony, ceny bardzo przystępne i to na pewno nie ostatnie moje zamówienie. Polecam.

8. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Szczerze mówiąc zamówiłam pierwsza parę…

Szczerze mówiąc zamówiłam pierwsza parę z ciekawości ale bardzo mocno się zdziwiłam wysoka jakością… w tej chwili mam już 3 pary z firmoo i naprawdę polecam. Niska cena, fajna jakość, czas realizacji ok 2 tyg, obsługa klienta też spoko! Polecam!

7. toukokuuta 2025

Szukałam okularów przeciwsłonecznych…

Szukałam okularów przeciwsłonecznych korekcyjnych w rozsądnych cenach. Dzięki firmie Firmoo udało się. Mam trzy pary pięknych okularów, w tym gradientowe, z fotochromem i do jazdy samochodem (z nakładką przeciwsłoneczną).
Chwilkę trwało bym mogła z nich skorzystać ale nie żałuję: okulary są piękne, wygodne i przede wszystkim funkcjonalne. A koleżanki pytają, skąd je mam. Do tego bardzo przystępna cena.

8. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Na stronę Firmoo trafiłam z reklamy…

Na stronę Firmoo trafiłam z reklamy na TT. Długo się przyglądałam , nie wierząc, że można tak ładnie i tak przystępnie cenowo... Jednak kiedy w myślach już było za gęsto, postanowiłam spróbujemy. Pierwsze okulary zakupiłam dla mojej mamy i dla siebie - a kiedy dostawa przyszła szybciej niż była prognozowana, ucieszyłam się jak dziecko. Co więcej - odpakowywałam z radością dziecka każde okularki. Efekt? Byłam i jestem przemile zaskoczona! Z wdzięcznością noszę przepiękne okularki, widzę rewelacyjnie mimo, że to moje pierwsze w życiu progresy, na komputerze pracuję bez żadnych przeszkód, auto prowadzę z luzem - KOCHAM FIRMOO i polecam wszystkim, którzy jeszcze się zastanawiają :)
Po miesiącu zamówiłam sobie kolejny wzór i znowu poczułam się jak dziecko - z radością noszę zarówno progresy z nakładką p/słoneczną jak i progresy z opcją fotochromową. Co więcej mój partner z mojego polecenia również zamówił dwie pary dla siebie i jest magicznie pięknie. Widzenie również rewelacja, wzór okularków piękny (moim kobiecym okiem ;) ) - jako facet również docenił piękno oprawek i komfort widzenia.
A no i jeszcze przecież moja mama, która ze swoich fotochromowych progresów (również pierwszy raz progresy ma w wieku 70 lat) jest baaaardzo zadowolona :)
Dzięki wielkie za FIRMOO - polecam GORRRĄCO każdemu!

18. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

To już czwarte okulary od Firmoo

Z Firmoo zamówiłam już czwartą parę okularów. Jakość jest świetna, tak samo jak cena. I przyznam szczerze, że szkła są lepszej jakości niż u lokalnych optyków, gdzie za okulary płaciłam naprawdę spore kwoty. Tutaj mogę mieć kilka par i zapłacę znacznie mniej. Jestem bardzo zadowolona i na pewno zamówię jeszcze nie raz.

23. huhtikuuta 2025

Jestem bardzo zadowolona!…

Jestem bardzo zadowolona z okularów korekcyjnych jak również z okularów przeciwsłonecznych. Bardzo dobra jakość, zdjęcia dobrze oddają to jak produkty wyglądają w rzeczywistości. Na pewno niedługo będę zamawiać następne warianty okularów przeciwsłonecznych :D

30. huhtikuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Zamówiłem skomplikawaną soczewkę

Zamówiłem skomplikawaną soczewkę. Głównie -1 i jak dodatkową + 0.75. Zapłaciłem dodatkowo 199 zł za porzerzony pole wiedzienia. Z -1 nie problem, wszystko dobrze ! Ale z tym sektorzem na dołe + 0.75 bardzo, bardzo wąski. Mam wrażenie że marno zapłaciłem dodatkowo 199 zł za szeroki sektor.
Podsumowanie - oprawka - super !
Soczewka na - 1. Super !
Soczewka na + 0.75 czuję się oszukanym...

2. huhtikuuta 2025
Firmoo-logo

Vastaus yritykseltä Firmoo

Cześć Oleksandr,

Przykro nam, że masz problemy z nowymi soczewkami progresywnymi. Ważne jest, aby pamiętać, że przyzwyczajenie się do soczewek progresywnych może zająć trochę czasu, często kilka tygodni, ponieważ zawierają one różne moce w jednej oprawie. Ten okres adaptacji jest normalny i różni się w zależności od osoby.

Aby pomóc Ci w tym przejściu, zalecamy zapoznanie się z poniższymi sugestiami dotyczącymi korzystania z okularów progresywnych: https://www.firmoo.pl/help-p-2030.shtml. Te wskazówki mogą pomóc Ci w skuteczniejszym przystosowaniu się do nowych okularów.

Sugerujemy dać sobie 1-2 tygodnie na przyzwyczajenie się do nowych okularów. Jeśli po tym okresie nadal będziesz uważać je za niezadowalające, nie wahaj się skontaktować z nami w celu wymiany lub zwrotu pieniędzy. Nasz zespół obsługi klienta jest dostępny 24/7 za pośrednictwem czatu na żywo, aby Ci pomóc.

Nasz przedstawiciel obsługi klienta skontaktuje się z Tobą e-mailem w tej sprawie w ciągu najbliższych 24 do 48 godzin. Sprawdź swoją skrzynkę odbiorczą lub folder spamu, aby znaleźć nasz e-mail.

Dziękujemy za cierpliwość i zrozumienie. Życzymy wszystkiego najlepszego.

Zadowolenie

Byłam sceptycznie nastawiona na zakup okularów, gdyż kiedys już zamawiałam z innej strony i niestety nie spełniły moich oczekiwań.
Tym razem się nie zawiodłam. Zakupiłam 2 pary i kazda z nich jest świetna. Nie widzę różnicy pomiędzy optykiem, a tymi. Przesyłka również została mi szybko dostarczona. Pewnie jeszcze nie raz skorzystam z ich usługi.

11. huhtikuuta 2025

Na stronę trafiłam przypadkiem

Na stronę trafiłam przypadkiem, szukałam okularów przeciwsłonecznych korekcyjnych i przez jakiś czas miałam mieszane uczucia, ale cena cały czas nie dawała o sobie zapomnieć 🙈. Oglądałam filmiki na tik toku i zdecydowałam się na dwie pary. Jak tylko je zobaczyłam, byłam zachwycona wyglądem, jakością jak i szybkością obsługi zamówienia. Na pewno jeszcze zamówię nie jedną parę okularów 🥰

14. maaliskuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Skusiłam się na zakup okularów po recenzji na tik toku

Skusiłam się na zakup okularów po zobaczeniu kilku recenzji na tiktoku i nie żałuję. Okulary są naprawdę dobrze wykonane, szkła są idealnie dobrane i wykonane. Cena rewelacyjna. Jak widać nie trzeba wydawać milionów by mieć świetne okulary. Dodatkowo miłe zaskoczenie, że z kodem dostępnym na stronie dwie pary można było zakupić w cenie jednej. Realizacja również bardzo szybka. Czekałam tylko 5 dni roboczych mimo że xostalam poinformowana o przedziale 10-14 dni. Paczka przychodzi dobrze zabezpieczona a po odebraniu jej zespół kontaktuje się od razu by dopytać czy wszystko jest w porządku.

3. maaliskuuta 2025

Profesjonalna obsługa zamówień

Profesjonalna obsługa zamówień. Bieżące informacje o statusie zamówienia. Kilka par okularów, które otrzymałam starannie wykonane. Cena rewelacyjna. Mimo zamówienia online okulary świetnie dopasowane. Polecam!!!

11. huhtikuuta 2025

Zakochałam się!

Mam dość dużą wadę wzroku, z astygmatyzmem i cylindrem. Stwierdziłam, że jeśli okulary, które zamówiłam nie spełnią moich oczekiwań, zwyczajnie je zwrócę. Tak się jednak nie stało, bo otrzymałam wspaniałe produkty, świetne jakościowo, wytrzymałe, a co najważniejsze, bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło, soczewki były idealnie dopasowane, czego najbardziej się obawiałam! Owszem, oczy musiały się przyzwyczaić, co jest naturalną sprawą.
U stacjonarnego optyka mogłabym swoje okulary kupić za ponad 1000 zł i musiałabym wybrać z ograniczonej puli oprawek, które nie ukrywajmy, są średnie. Tutaj ogrom wyboru, pod względem kształtu, koloru, coś cudownego! No i za dwie oprawki ze szkłami korekcyjnymi ze zniżkami zapłaciłam około 300 zł (a nie wybierałam najtańszych opcji, bo fotochromy i filtr do komputera), a z pracy otrzymałam dofinansowanie, które przysługuje każdemu pracownikowi, który pracuje przy komputerze.
Kiedy poczuję potrzebę zmiany wyglądu, na pewno tu jeszcze wrócę! Na pewno skuszę się jeszcze na okulary z nakładkami przeciwsłonecznymi.
Już wiem, że okulary będę mogła dopasowywać do swojej stylizacji i jakbym chciała to codziennie zakładać inne. Polecam z całego serduszka, bo warto!

26. joulukuuta 2024

Bezproblemowe złożenie zamówienia…

Bezproblemowe złożenie zamówienia zamówienie na nowe okulary. Byłam
sceptycznie nastawiona co do produktu za tę cenę skoro u nas oprawki to koszt czasami 3-4 x wyższy, jednak co mi szkodziło. Zaryzykowałam i mam super dwie pary okularów w świetnej cenie. Solidnie zapakowane. Szybkość wysyłki - zawsze podana podczas zamówienia.

11. maaliskuuta 2025

Polecam wszystkim znajomym

Polecam wszystkim znajomym. Dla osób, które traktują okulary jako rodzaj biżuterii (oczywiście korekcyjnej) a nie jak proteza to po prostu raj. Nie muszę odkładać na okulary przez rok, mogę mieć kilka par na wymianę bo niestety bez szkieł korekcyjnych nie funkcjonuję.

3. huhtikuuta 2025

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin