Alle tiders kundeservice, da teknikken drillede. Jeg fik super service over telefonen, og de fik det hele til at fungere. Jeg fik pakken dagen efter.
Fik bestilt en ordre lidt for sent, men fik den bedste service, så jeg fik leveret ordren indenfor 2 dage. Stor tak til Firmagave.dk og Firmapromotion.dk, som jeg varmt kan anbefale, hvis du ønsker... Näytä lisää
Lidt for og imod, mest plus :-) + Vi bestilte sent, men alt håndteret hurtigt. + Vi havde en meget sløv medarbejder der ikke kunne forstå hvad en deadline betød. Firmagaver prøvede virkelig at ve... Näytä lisää
Gaveudvalget var rigtig flot og bredt, og vi er meget glade for kvaliteten og værdien af de gaver, vi har valgt. Én ud af ti af vores gaver blev dog ikke leveret før jul som lovet, hvorfor jeg ikke ka... Näytä lisää
- Yrityslahjat
- ja myös
- Lahjatavaraliike
Hos Firmagave-shop finder du alt i firmagaver, gaver til medarbejdere, personalegaver o.l. Vi har et stort udvalg, og klarer gerne alt det praktiske.
Essen 16 , 6000, Kolding, Tanska
- +45 69144400
- info@firmagave-shop.dk
- firmagave-shop.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Super service fra start til slut
Super service fra start til slut - god kommunikation og sidst men ikke mindst flotte gaver at vælge imellem - alle er glade

Anbefales klart!
Firmagaveshop er SÅ serviceminded og søde at tale med og de gør alt for at tilpasse efter kundens behov.
Vi har nu bestilt 3 gange og er lige tilfredse hver gang.
Tak for fin service!

Vastaus yritykseltä Firmagave A/S
Super nem shop og sød betjening
Nem overskuelig shop og sød kundeservice der stod klar til hjælpe med vores spørgsmål. Leveret som ønsket og fint pakket :)

Fantastisk købsoplevelse og kundeservice
Jeg købte en rejsetaske, som levede fuldt ud op til mine forventninger. Udseende og kvalitet var helt i topklasse. Oveni en lynhurtig levering. Ved henvendelse til kundeservice, grundet leverandørfejl på taskens rem, blev jeg mødt af forståelse, venlighed og løsningsfokuseret tilgang. Mindre end 24 timer senere modtog jeg en ny rem til tasken med posten. Alle tænkelige anbefalinger herfra.

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, stort udvalg og meget hurtig levering..

Kundeservice i topklasse
Jeg har lige været i forbindelse med Firmagave shop, da en af mine købte varer desværre havde en fejl. Tog derfor kontakt til kundeservice, som sagde jeg skulle sende et billede af reklamationen.
De svarede lynhurtigt og inden 2 dage havde jeg en ny pakke.
Så enkelt og så god kundeservice:)

Vastaus yritykseltä Firmagave A/S
Vi ses helt sikkert igen
En rigtig god oplevelse fra start til slut. Fint fungerende hjemmeside med gode vare i høj kvalitet. Hurtig levering efter bestilling og et godt informationsniveau på de vare, som var i restordre. Et virkelig højt og løsningsorienteret serviceniveau til dem, som havde glemt at bestille deres gaver til tiden, det er god stil.
Jeg er fan og vender helt sikkert tilbage.

God købsoplevelse
God købsoplevelse - alt fra bestilling, betaling og levering fungerede super godt.
Meget tilfredsstillende 😊

Vastaus yritykseltä Firmagave A/S
Fint produkt som absolut lever op til…
Fint produkt som absolut lever op til vores forventninger

Vastaus yritykseltä Firmagave A/S
Super dejligt at I også sælger til private
Der var lige netop de termo kopper som min mand manglede til sin nye Nespresso maskine . Hurtig beslutning - bestilt - kom hurtigt 🙂

Vastaus yritykseltä Firmagave A/S
Nemt og overskueligt at bruge siden
Nemt og overskueligt at bruge siden. Ok gaveudvalg