Det kan virke dyrt at sende en ballon, men hvad koster blomster og chokolade ikke i dag?!! Og et smil og et grin hverken feder eller kan fremkalde allergiske reaktioner ♥️
Super service hele vejen rundt! Der var en udfordring med GLS, men XL-balloner var gode til at finde en løsning selvom det ikke var deres skyld. Ballonerne blev vel modtaget og så super fine ud trods... Näytä lisää
Vores barnebarn på 6 år, blev så glad, ingen problemer med leveringen, kom på den aftalte dag. 5 stjerner herfra Tina 🥳
Hurtig levering 👌men ballon mindre end jeg regnede med, nok min egen skyld hvis jeg ikke har læst størrelsen MEN konfetti er spild af penge. Ligger bare i bunden af papkassen
XL-Balloner er en dansk ejet webshop, der specialiserer sig i balloner, pynt og festartikler til enhver anledning. Vi hjælper både private og virksomheder med at skabe den perfekte stemning til fødselsdage, bryllupper, julefrokoster, halloweenfester og mange andre begivenheder. Hos XL-Balloner lægger vi vægt på kvalitet, service og hurtig levering. Alle vores produkter er nøje udvalgt for at sikre, at du får festpynt, der både ser godt ud og holder hele dagen. Vi tilbyder et stort udvalg af helium balloner, bordpynt, guirlander, servietter og temapynt i moderne farver og stilarter. Vi tror på, at selv små detaljer gør en stor forskel. Derfor tilbyder vi også specialdesignede balloner med tryk, så du kan gøre din fest helt unik. Vores mål er at gøre planlægningen af din fest nem og inspirerende – uanset om du handler som privatkunde eller som del af en virksomhed. Med XL-Balloner får du dansk kvalitet, personlig kundeservice og festglæde leveret direkte til døren.
Morsbøl Skolevej 1, 7200, Grindsted, Tanska
- 20 82 80 47
- info@xl-balloner.dk
- xl-balloner.dk
On vastannut 77 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Rigtig fin ballon
Rigtig fin ballon , som skabte den glæde som var til tænkt , blev tilsendt i en fin papkasse , og ankom til tiden
Elsker det..,
Super hurtig levering og virkelig gode…
Super hurtig levering og virkelig gode produkter. Jeg bestilte varer onsdag eftermiddag og de blev leveret torsdag formiddag :-)
Modtageren blev glad
Modtageren blev glad, da alt gik som forventet.
Nemt, hurtigt og effektivt
Verdens sødeste ideer og det er bare nemt og hurtig levering efterfølgende
Perfekt 🎈
Tak for verdens fineste ballon og lynhurtig levering!
Hurtig levering 👌men ballon mindre end…
Vores barnebarn på 6 år
5 stjerner herfra Tina 🥳
Hurtig og præcis levering af stor/flot…
Hurtig og præcis levering af stor/flot ballon ballon præcis som forventet.
XL balloner har aldrig skuffet.
Nem at bestille
Nem at bestille, mange valgmuligheder, kan give ballonerne et personligt præg, afsender til tiden.
De har fortjent 5 🌟 for hurtig levering
De har fortjent 5 🌟 for hurtig levering
Bestilt og leveret uden problemer.
Flotte balloner leveret til tiden 🎈
Flotte balloner leveret til tiden 🦩🎈
Begejstring hos den 1 årige modtager 😍
Alt gik godt
Alt gik godt
Kunne godt have ønsket at der havde flere modeller af balloner at vælge mellem til kobberbryllup
Jeg er vildt inponeret jeg fik leveret…
Jeg er vildt inponeret jeg fik leveret en valentins ballong den 12 februar og den hænger stadig selv oppe selv om det er en månede siden snart .
Leveret til tiden 👍🏻
Varerne kom dagen efter bestillingen
Varerne kom dagen efter bestillingen. 👍🏻
Virkelig flot ballon i god kvalitet
Virkelig flot ballon i god kvalitet, leveret til tiden. På min søns fødselsdag. 😍🎁
Endnu engang gjorde ballon hilsenen…
Endnu engang gjorde ballon hilsenen lykke.