Jeg har handlet med flere julegave-leverandører, både store og små, men Gaveshop.nu har uden tvivl givet os en af de bedste oplevelser. Gode produkter, bredt udvalg og rigtig god service. Jeg vil ti... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos Oilfield Solutions har vi gennem en del år benyttet os af Rikke´s Gaveshop.nu. Julemessen som Rikke afholder i sensommeren er et event i sig selv, og en begivenhed som jeg ser frem til. Her kan j... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fantastisk firma at handle ved. Søde og meget hjælpsomme folk. Meget hurtige til at svarer på mails - endda også i weekenden. Meget stor anbefaling her fra. Nu glæder vi os til at modtage alle ga... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Fin gave shop med mange spændende ting. Super man selv kan vælge. Kan klart anbefale gave shoppen
Yritys on vastannut
Vi levere alt indenfor firmagaver, julegaver, påskegaver, sommergaver, mærkedagsgaver eller bare fordi gaver. Vi levere til b2b, hvilket betyder at det udelukkende er virksomheder vi handler med. Det er firmagaver til medarbejderne vi har fokus på. Der er flere muligheder for at få en gaveløsning fra os og det kan både være ens gaver men også som en valggaveshop, hvor medarbejderne vælger deres egen gave. Vidste du, at en gave handler om langt mere end at give noget? Det handler om udvekslingen og påskønnelsen. Med gaver skaber eller bevarer vi relationer med vores medarbejdere eller samarbejdspartnere. Med gaver kommunikerer vi positivt med en fysisk ting, som er mere håndgribelig end ord. Derfor er gaverne vigtige for fællesskabet, som et symbol på netop tak og respekt for hinanden. Det er netop det vi ved Gaveshop.nu kan hjælpe med. Fordi gaver eksplicit udtrykker en oprigtig tak, er de vigtige for at pleje de interne forhold i virksomheden. Men gaven fungerer også eksternt. Du kan f.eks. bruge den til at sige ’godt arbejde’ til gode samarbejdspartnere, konsulenter eller andre relationer, som du ønsker at opbygge et tæt forhold med. Da disse relationer allerede er ’en del af virksomheden’, er det nemt at invitere dem med ind i jeres personlige gaveshop og give dem en ekstra juleoverraskelse, som tak for et fortsat stærkt samarbejde. For os er kundeservice, kvalitet, levering nogle af de nøgleord der kendetegner os. Så når vi sender firmagaver til jer er det vigtigt at I får det I forventer og gerne mere end det.
H E Bluhmes Vej 53, 6700, Esbjerg, Tanska

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
Let overskuelig hjemmeside, hurtig levering, det var en god oplevelse

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
Det er faktisk en meget god gave, jeg er meget glad for den. Jeg er taknemmelig til Det faglige Hus.

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
Altid god service, hurtig levering og gode produkter

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
syntes at udvalget er for snæver mæng gider ikke tæpper og kreme

Så god service og hurtig. Kan klart anbefales. 😄

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
Jeg vil til enhver tid anbefale at bruge denne shop!

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
Many options to choose from, good variety of options and delivery was quick even though it was vacation season

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
Har oplevet en rigtig god og venlig service hos Gaveshop. Rikke har uden tvivl gjort en ekstra indsats for at få alle ender til at nå sammen!

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
Venlig og professionel hjælp i enhver sag

Vastaus yritykseltä Gaveshop.nu
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.