Finishingtouchesofficial Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zéér blij met het besteĺde product (horloge); goed en perfect aangekomen, slechts met 'n (zeer) kleine tekortkoming. Na 'n paar keer "email-verkeer" heeft Finishing Touches uitzonderlijk goed... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb via deze website een multifunctionele kraansleutel gekocht voor 29.90e. We hadden natuurlijk beter onderzoek moeten doen alvorens te bestellen maar ik las de reviews pas daarna. Het product is... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dålig service varit i kontakt med företaget flertalet gånger. Dom skrev senast den 17 augusti att dom betalar tillbaka pengarna för en vara som inte uppfyller krav. I dag en månad senare har jag ännu... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bh besteld 2 stuks met voorsluiting, maat aan de hand van maattabel besteld artikel te laat ontvangen dus langere levertijd. Is de ontvangen cupmaat VEEL te klein maattabel is totaal niet correct.... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

115 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben al 7maanden bezig om een…

Ik ben al 7maanden bezig om een bedragje van 17 euro terug te ontvangen nadat ik netjes mijn pakket op tijd retour stuurde.
Mensen ze nemen je in de maling bestel hier alsjeblieft nooit wat ook dus niet met klarna want dat deed ik ook en zelfs klarna heeft mij hier niet bij geholpen.

16. tammikuuta 2023

Oplichters eerste klasse

Oplichters eerste klasse
Er werd op de site een paar boots aangeboden die je na ontvangst kon betalen...koop regelmatig op SHEIN OF IBIZAMODE betaal altijd direct met de bancontact app...daar ik niet bekend was met deze webshop dacht ik ok we wachten het pakket af en betalen na ontvangst...
Ik wacht nog steeds op de boots ...ondertussen 56 euro plus onkosten mogen betalen daar zij met Klarna werken kreeg ik er nog 2 x kosten bijgerekend zogezegd te laat betaald.
Moraal van het verhaal 76 euro armer en geen boots.
Ondertussen heel wat mailverkeer gepasseerd waarin ze telkens antwoorden dat het pakket op mijn adres werd afgeleverd
Ben het dermate beu ze mogen ze houden.KOOP NIKS BIJ DIE OPLICHTERS !!!!!!

10. huhtikuuta 2023

Willen klantvriendelijkheid uitstralen, NEE DUS

Magnetische oorbellen besteld. Bleven niet zitten... wilde ze terugsturen en mijn geld terug.
Een of ander "broodje aap"verhaal over co2 uitstoot en kreeg mijn geld niet terug( dit promoten ze wel in hun verkoop).
Na wat heen en weer gemail werd mij snel duidelijk dat ik mijn geld niet terugkreeg. Wel boden ze een tegoedbon aan.
Dat uiteindelijk geaccepteerd en wat nieuws besteld. Wat blijkt ?????? Kapot en incompleet?? Geen zaken doen!!!

26. kesäkuuta 2023

Slechte klantenservice en oplichters

Doe een medling bij ACM consuwijzer punt nl en Doe aangifte bij de politie onder vermelding van dit bankrekeningnummer DE62 2022 0800 0094 8228 59 of van welk nummer jouw geld is afgeschreven. Oplichting mag niet.

finishingtouchesofficial mobiele nummer op deze website is afgesloten. Als je binnen 3 minuten een order wilt annuleren kan dit niet. Slechte klantenservice vind ik dat. En zonde van de CO2 want nu wordt het pakje vanuit China naar Nederland gestuurd.

14. kesäkuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos bedrijf, nooit meer!

Waardeloos bedrijf, levert niet wat ze zeggen te leveren!! Het is dat het te ver weg is anders ging ik bij ze opzoek in Uden. Ik bestelde twee waterdichte bankhoezen bij een, naar ik dacht, Nederlands bedrijf maar de rotzooi komt uit China. Hoezen niet waterdicht dus ik wilde ze retour sturen. Dat kan maar dan moeten ze ongebruikt retour. Hoe kan ik een hoes testen zonder te gebruiken ?
Ik heb ze een filmpje gestuurd waarbij ik laat zien dat het water dwars door de hoes heen gaat. Daar komt geen commentaar op. Alleen verzoek track en tracé door te geven omdat er nogal eens pakketjes zoek raken. Een van de twee hoezen terug gestuurd en de andere kan de kliko in! Dus bijna 60 euro weggegooid en nu maar hopen dat het geld van de andere hoes terug komt.
Dat je zo “zaken” wil doen als bedrijf zijnde, bah!!!

26. toukokuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Een gouden Tip: BESTEL NIET!

Een gouden Tip! Bestel niet! Alles wat op de website staat komt uit China. Retouren is onmogelijk en contact is er niet te krijgen. Ben al 2 weken druk bezig met mailcontact over retouren, smeren je nog meer producten aan en leveren geen retour formulier. Zit je dan met je rommel…

Ook het Info e-mailadres werkt niet…. Gewoonweg niet bestellen, is de beste keuze.

Degene die antwoord geeft geen antwoord op de vraag. Levert ook geen retour formulier. Komen met een duurzaamheidsverhaal terwijl ze zelf spullen uit China halen…. Te krom voor woorden!

22. toukokuuta 2023

Laarzen besteld

Laarzen besteld, zien er niet mooi uit. Slechte kwaliteit. Dan wil je retour sturen en dan gaan ze heel moeilijk doen om je een retourformulier te sturen. Ze houden je aan het lijntje en willen dat je het product houd en je een waardebon van hun krijgt en 25% betaalt. Wat een oplichters nooit iets bestellen

1. toukokuuta 2023

niets bestellen, oplichters!!!

ik heb de "orthopedische slippers "besteld afgeprijsd van 80 voor 40 euro , een maat groter besteld zoals geadviseerd,maar nog te klein en wat een slechte kwaliteit. lijkt totaal niet op hetgeen waarmee geadverteerd word. Ik zou het mijn voeten echt niet willen aan doen. Na een eerste mail wel reactie gehad dat terugsturen veel geld kost en slecht is voor het milieu enz. precies zoals meerdere reviews aangeven. Daarna nog meerdere keren gemaild, geprobeerd te bellen en via de site alle contact mogelijkheden geprobeerd om retour gegevens te krijgen maar geen reactie meer.
Ik ben zeer teleurgesteld, en heb nu dus veel geld weg gegeven aan een product dat niet past en dus bij de 2e hands winkel zal belanden in de hoop dat iemand er nog blij van kan worden. Had ik het liever aan een goed doel gegeven.
Dus nee, niets kopen van deze site, oplichters.

25. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Zeggen niet hoe te retourneren

Bankhoes besteld, lijkt helemaal niet op foto's, slechte kwaliteit. Wil deze nu retourneren, maar retourformulier ontbreekt en via email wil dit bedrijf me niet vertellen hoe ik kan retourneren. Ze bieden me enkel vervangende artikelen aan en vragen om bewijsmateriaal waarom ik niet tevreden ben over het product. Gelukkig heb ik via Klarna besteld en nog niet betaald. Hier ook melding van gemaakt bij Klarna. Maar ik heb het vermoeden dat Finishingtouches wacht tot mijn retourtermijn voorbij is zodat ik alsnog moet betalen voor een bankhoes die ik niet wil. Oplichters!

17. huhtikuuta 2023

Koop hier echt nooit

Koop hier echt nooit! Ze weigeren simpelweg je artikelen retour. Als je hier een artikel wilt retourneren en je vraagt via email om retour gegevens, krijg je die niet. Eerst doen ze een voorstel dat je het artikel mag houden met kleine korting. En als je dit niet wilt, dan ineens kan het artikel niet retour. Terwijl op de website beweren ze anders. Echte oplichters.

15. huhtikuuta 2023

Geen retour formulier ingesloten

Geen retour formulier ingesloten. Geen retouradres op etiket, geen reactie 06 nummer en geen reactie mail op website. Gelukkig heb ik via klarna besteld. Zeer slechte service zo geen opllichting!!

13. huhtikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Mijn man heeft oorbellen besteld

Mijn man heeft oorbellen besteld. Ze zijn aangekomen maar lijken helemaal niet op die getoond worden. Het is waardeloos spul. Hij wil het retourneren zoals vermeld staan maar deze onbetrouwbare webshop wil deze niet terug betalen. Eerst beweren ze dat deze bestelling niet afgerond is. Wij mailen terug dat we ze toch ontvangen hebben en betaald op datum van … dus dat begrijp,ik al niet goed. Als optie geven ze eerst 25% korting, daarna krijgen we een tegoed bon. Hebben al vele mails gestuurd. Wij willen geen tegoed bon of dergelijke. Wij willen gewoon het product terug geven en ons geld terug krijgen. Is dit nu echt zo moeilijk.

28. maaliskuuta 2023

Bestel hier niet ⛔️

Helaas heeft een ouder familielid van mij besteld op deze website. Een product wat veel te duur wordt verkocht (€25), wat je in nl ook voor €2 kan halen. Contact gezocht via hun mailadres. Ik kreeg 2 keer een mail terug dat ik moest afwachten tot ik het product binnenkreeg voordat ze me verder konden helpen. Na een veel te lange wachttijd kwam het pakket toch uiteindelijk. Wederom een mail gestuurd dat ik het wil retourneren en ik krijg alleen mails terug waarin ze geen informatie geven maar je proberen om te praten; “terugsturen is slecht voor het milieu” en ik moet eerst een reden geven om te retourneren.

BESTEL HIER NIET!

Het zijn oplichters ⛔️

8. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin