Yritys on vastannut
Anderhalf jaar geleden een mixer gekocht. De mixer werkte niet goed meer doordat er een intern breukje in het snoer zat. Keurig na wat heen en weer contact een nieuw exemplaar ontvangen. Top service d... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Wow , dat in Nederland nog zo geweldig klantenservice bestaat, keukenweegschaal bestellt via Bol.com werkte niet goed wordt zonder problemen vervangen en gratis verstuurd. Alleen voor hun klantenservi... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We hadden een K10 paarse tablet gekocht voor onze dochter. Hier was na enkele maanden een mankement ontstaan aan de tablet. Dus tablet via garantie retour mogen sturen voor reparatie naar de ve... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Welkom bij Spoused. Bij ons kan je terecht voor mooie huis, tuin en keuken producten. Met onze producten maken we het leven net even iets makkelijker. Spoused - Living, life, better.
Kamerlingh Onnesstraat 6, 6603AZ, Wijchen, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Vlak voor de Kerst meldde ik een defect aan mijn Kitchenwell Digitale Precisie Keukenweegschaal (- 1gr - 15kg – Tarra Functie - USB Oplaadbaar ) Ik kon het led-scherm van deze fijne weegschaal niet meer aflezen. Vlak na de kerst kreeg ik al een vervangende schaal thuisgestuurd. En dat in dagen met extra eindejaarsdrukte. Grote klasse!

Vastaus yritykseltä Spoused
Anderhalf jaar geleden een mixer gekocht. De mixer werkte niet goed meer doordat er een intern breukje in het snoer zat. Keurig na wat heen en weer contact een nieuw exemplaar ontvangen. Top service dus.

Vastaus yritykseltä Spoused
Na een jaar en 10 maanden gaf mijn warmte deken het hellaas op. Na 1 mailtje een nieuwe ontvangen binnen 2 dagen. TOP SERVICE

Vastaus yritykseltä Spoused
Ik kocht een melkopschuimer die wat problemen gaf na 3 maanden gebruik. Het was weekend en toch contact opgenomen per mail en meteen antwoord gekregen en vandaag de nieuwe melkopschuimer ontvangen. Super goede, snelle, klantvriendelijke en fijne service 👍

Vastaus yritykseltä Spoused
Heel goede after sales support! Snelle reacties en klantenservice.
Heel tevreden

Vastaus yritykseltä Spoused
Via bol bijna een jaar geleden en hygrometer gekocht, de cijfers toonde defect. Het viel binnen de fabrieksgarantie van 2 jaar. Contact opgenomen en ik kreeg heel vriendelijk bericht dat er een nieuwe toegestuurd zou worden binnen enkele dagen en dit was ook zo. Super! Zeer tevreden over dit bedrijf!

Vastaus yritykseltä Spoused
Fantastisch geholpen bij een defect artikel, heel snel een reactie en een passende oplossing!
Geweldige communicatie.
Ik raad dit bedrijf dan ook zeker aan!

Vastaus yritykseltä Spoused
Lossen problemen soepel op, zeker een aanrader om opnieuw iets te gaan kopen.

Vastaus yritykseltä Spoused
Een webwinkel last zijn kwaliteit zien in de klantenservice als er iets mis gaat. Spoused heeft dat goed op orde. Ze lossen problemen keurig op!
Ik zou hier met vertrouwen opnieuw bestellen.

Vastaus yritykseltä Spoused
Na 4 maanden gebruik was mijn melkschuimer kapot en daarom contact opgenomen. Na verificatie van het defect hebben zij meteen een vervangend exemplaar gestuurd, ben zeer te spreken over de snelle service en opvolging!

Vastaus yritykseltä Spoused
We hadden een K10 paarse tablet gekocht voor onze dochter.
Hier was na enkele maanden een mankement ontstaan aan de tablet.
Dus tablet via garantie retour mogen sturen voor reparatie naar de verkoper.
Binnen enkele dagen hebben we een nieuwe tablet thuis mogen ontvangen ter vervanging van de tablet met een mankement.
Iedereen weer blij!
Top service en prima geregeld allemaal.
Super bedankt!

Vastaus yritykseltä Spoused
zeer goede website komen service en garantie goed na ze reageren zeer snel op een mail

Vastaus yritykseltä Spoused
1 mailtje en was het geregeld. Super te vreden mee. Binnen 3 dagen me geld terug.

Vastaus yritykseltä Spoused
Mijn probleem is super netjes opgelost.

Vastaus yritykseltä Spoused
I bought a tablet through mediamarkt, delivered by spoused but this was by far the worst tablet I have ever laid my hands on. Response time is horrible, it runs out of battery within hours and in general a chaotic cocktail of bugs and failures.
It is clear to me that this is a drop shipping company, they buy their goods cheaply from China, repack and make it pretty, then send to customers in Europe. If you desperately want one of the low quality products, I would recommend buying for half price at aliexpress.

Vastaus yritykseltä Spoused
Super snel geholpen. Was een defect bij een product, super netjes opgelost.

Vastaus yritykseltä Spoused
Snelheid van reageren en probleemoplossing. Zeer tevreden

Vastaus yritykseltä Spoused
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.