Finishingtouchesofficial Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben zéér blij met het besteĺde product (horloge); goed en perfect aangekomen, slechts met 'n (zeer) kleine tekortkoming. Na 'n paar keer "email-verkeer" heeft Finishing Touches uitzonderlijk goed... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb via deze website een multifunctionele kraansleutel gekocht voor 29.90e. We hadden natuurlijk beter onderzoek moeten doen alvorens te bestellen maar ik las de reviews pas daarna. Het product is... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Dålig service varit i kontakt med företaget flertalet gånger. Dom skrev senast den 17 augusti att dom betalar tillbaka pengarna för en vara som inte uppfyller krav. I dag en månad senare har jag ännu... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bh besteld 2 stuks met voorsluiting, maat aan de hand van maattabel besteld artikel te laat ontvangen dus langere levertijd. Is de ontvangen cupmaat VEEL te klein maattabel is totaal niet correct.... Näytä lisää

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

115 arvostelua

5 tähteä
4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Scam

Scam. Ali Dropshipping vanuit een woonhuis in Uden. Contactgegevens (gmail..) in de eerste mail werken, die in de opvolgende zijn vals. Adres op website is vals. Informatie en voorwaarden voldoen nergens aan de regels. Antwoorden van klantenservice zijn geautomatiseerd en fake. Maar het belangrijkste, ze leveren niet!

8. helmikuuta 2024

Oplichters

Oplichters! Mijn moeder had schoenen besteld en al betaald via ideal. Ze heeft nooit een bevestiging gekregen van haar bestelling. Ik heb namens mijn moeder een email gestuurd naar het emailadres wat op de website staat om de koop te ontbinden (brief te vinden op consuwijzer). Saskia beweerde dat ze geen bestelling had ontvangen en wilde het bestelnummer wat in de bevestigingsmail zou staan, echter heeft mijn moeder die mail nooit ontvangen en zodoende dus ook geen bestelnummer. Ik heb haar diverse malen gemeld dat ze eenvoudig op haar bankrekening de betaling kan vinden aan de hand van het betalingsbewijs wat ik haar had gestuurd en ze zo het bedrag makkelijk kan terug storten. Daar gaat ze niet op in en ze blijft herhalen dat er geen bestelling gevonden heeft. Helaas heeft mijn moeder niet eerst met mij overlegd aangezien het wemelt van de klachten over dit bedrijf. Ook op hun facebook pagina staan enkel negatieve reviews. Ik raad dan ook met klem aan om aangifte te doen bij de politie, heb ik ook gedaan en tevens melding maken bij de consuwijzer, fraudehelpdesk etc. Er zijn ook bedrijven die namens jou actie ondernemen en je hoeft enkel te betalen wanneer je je geld terug krijgt. Aangezien mijn moeder kan fluiten naar haar geld, is dat de volgende stap die ik ga zetten. Des te meer mensen dit ook doen (vooral die aangifte van oplichting bij de politie) des te sneller wordt dit gestopt. Ze krijgt een email van mijn aangifte en als veel mensen dat doen, stroomt haar email vol met berichten van de politie. Bestel hier dus niets en check goed vantevoren bij trustpilot of ze betrouwbaar zijn. Betaal enkel met creditcard of paypal zodat je het geld in ieder geval terug kan halen wanneer er sprake is van oplichting!
LET OP: Finishing touches en Anna's Keuze zijn een en hetzelfde bedrijf!!!

16. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Gewoon bedrog! Koop er niets!!

Ik heb mijn bestelling meer dan een maand geleden geplaatst. Ik kreeg niets, en heb telkens na tien dagen gereageerd dat ik nog niets ontvangen had. Ik moest een amateuristisch getypt formuliertje invullen en terugmailen met aangifte van diefstal en men had zogezegd het artikel opnieuw opgestuurd dezelfde dag. Ik heb niets ontvangen in al die tijd, maar kreeg opnieuw bericht dat het al geleverd was. Dus ja, zo kunnen we lang doorgaan. Ze houden je aan het lijntje en maken het je extra moeilijk omdat je het zou opgeven. Ik ben 30 euro kwijt aan een stelletje bedriegers die beter een serieuze job zouden zoeken. Je krijgt automatische antwoorden, met herhalingen van verschillende zinnen die je al eens las. Zelfs als je klaagt, bedanken ze je voor je enthousiasme dus ze begrijpen niet eens wat je zegt.

12. helmikuuta 2024

Ik kreeg een incompleet

Ik kreeg een incompleet, kapot kattenspeeltje. Al veels te veel betaald voor dit prulspeeltje. In hun sorry, sorry antwoord werd gezegd dat ze mij een nieuw product zouden sturen. Nu twee weken later niets en bij navraag is het ook niet opnieuw verstuurd. Ze bieden nu een gestolen goederen formulier aan. Gekmakend. Nooit meer iets bii kopen!

10. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Veel beloven en niets waarmaken. Stay away ...

Ze beloven 10% korting op de eerste bestelling van alle artikelen. Niet geloven... Bij de eerste bestelling staat er: niet op deze artiekelen. Wil je dan contact met ze openmen via hun email adres, dan krijg je een foutmedling. Kortom .... oplichters

2. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Mijn advies: hier niets bestellen

6 Januari besteld en tot nu toe, 22 januari, nog niets ontvangen. Hun contactmailadres geeft een foutmelding. Via hun site is het wel mogelijk een bericht te plaatsen en dat wordt relatief snel beantwoord, maar schiet er niets mee op. Het bericht houdt in dat de bestelling onderweg is.
Hun laatste bericht stelt o.a.: Volgens onze standaard leveringstermijn kun je doorgaans verwachten dat je bestelling binnen 7 tot 14 dagen arriveert. Om de reis van je pakketje in de gaten te houden, kun je deze eenvoudig online volgen. Hier is de informatie die je nodig hebt:

📦 Bestelnummer: xxxxx
🌐 Trackingpagina: link verwijst naar de hoofdpagina
En hier is de trackingpagina ook niet te vinden.

Ik krijg een vermoeden dat er hier sprak is van fraude.

22. tammikuuta 2024

Min 5 sterren zijn ze waard

Min 5 sterren zijn ze waard. Panty’s besteld via Klarna. Pakje niet toegekomen. Gemeld bij Klarna en het bedrijf. Heen en weer gemaild. Ze blijven irritant vriendelijk. Ik neem contact met Klarna en zij vragen om te stoppen met dit. Ik geef niet op maar ze hebben Klarna zo ver gekregen dat er geen retour mogelijk is. Ze willen het pakket terug opsturen terwijl ik gezegd dat ik heel veel slechte ervaringen gelezen heb. Toch sturen ze het terug op. Natuurlijk want je kan het niet terugsturen!!! We zijn nu 2 maanden verder en heb nog geen pakket maar moet wel betalen. Het zijn afzetters. Nog nooit zoiets tegengekomen. Koop NOOIT bij dit bedrijf!

10. tammikuuta 2024

Ongelooflijk eindelijk

Ongelooflijk eindelijk, eindelijk de panty van 20 euro binnen, voor mijn kleindochter, die een grote maat heeft, waar deze waardeloze site reclame over maakt, kan haar dochter van 12 jaar in!!! Ongelooflijk, hoe durven jullie!! Ik zal het dan ook op Facebook en Twitter zeggen, gegroet Alice van der Horst

10. tammikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Heb een maand geleden bestelling…

Heb een maand geleden bestelling geplaatst Daarna ontvang je melding dat het transport is gestart, maar ik heb nog steeds niets ontvangen. Er staat een email genomed in de bestelbevestiging maar daarop krijg ik reactie retour dat emailadres niet bestaat. waarschijnlijk ben ik mn geld kwijt gezien alle andere reacties over dit bedrijf had ik me beter moeten vorbereiden alvorens hier iets te bestellen

9. tammikuuta 2024

bedrijf verdient geen 1 ster

bedrijf verdient geen 1 ster. Bestelde panty te klein en beschadigd al bij aantrekken. Advertentie beloofde dat
beschadigen niet mogelijk is. Communicatie is belabberd. Veel ergenis. Advies: bestel never nooit bij finishing touch.

10. marraskuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Een ster is nog een ster teveel.

Een ster is nog een ster teveel.
Super sterke panty's besteld. 2 voor 29,95 euro. Komen al kapot aan. Heb je klacht ingediend en wil je retourzending krijg je geen retourlabel maar weer een nieuwe waardeloze panty toegestuurd, die als je hem aandoet de gaten er al inzitten.
Je wordt niet serieus genomen als je een bericht stuurt met je klacht.
Ik zou zeggen, nooit bestellen hier!!!

18. joulukuuta 2023

Oseriös bolag!!!!

Jag trodde bolaget finishingtouchesofficial.se från Nederlad men det är från Kina ( det finns flera samma inom eu). Det går inte ringa nr heller!!!
Falsk produkter och fel storlek som fick vi.
Fick maila de och de mutor oss för att behålla varan och fick 100% presentkort för handla hos de igen.
Vi Klagade och ville ha äkta varor istället ! Sedan fick vi en returformulär men inte frakt sedel. Som tur har vi Klarna som hjälper oss. Jag behöver inte betala någonting alls!Man ska aldrig betala något iförväg! Det är mycket bättre hos Temu, Wish och Shein!!!!

15. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

I have reached the company multiple…

I have reached the company multiple times because I want a refund of two pairs of boots I bought. One of the pairs is damaged and the brand of the shoes does not match the pictures and videos they have on the website. They say that we customers need to contact them first in order to make an agreement, but they only answer me with ambiguities and I don't know what to do. It feels not right and unfair. I am thinking of raising a complaint with the Swedish consumer agency

2. joulukuuta 2023
Saanut 2/5 tähteä

je ziet echt, je krijgt namaak

Je krijgt niet het product thuis dat op de foto staat voordat je bestelt. Inferieure kwaliteit. Namaak van een product van veel betere kwaliteit waarvan ze dan de foto gebruiken om je tot aankoop over te halen. DE VAN VOOR PRIJS SLAAT OOK NERGENS OP DAARDOOR. Wat je ontvangt zou 50% korting zijn op de normale prijs. WAT JE BETAALT IS >50% TEVEEL voor de kwaliteit die je ontvangt. Koop er niet meer.

11. joulukuuta 2023

Bizar slecht

Bizar slecht, inderdaad geen retourformulier, krijg mails met bizar slechte omkoperij om toch het item te houden. Ik heb vanaf begin aangegeven het product te willen retourneren, er is gedurende 14 dagen heen en weer gemaild en uiteindelijk zeggen ze dat het voorbij het termijn is dat ik het item niet meer kan retourneren. Geen geld teruggekregen. De reden dat ik het item wil retourneren is omdat het niet lijkt op hetgeen er op de website staat, veel te groot en inferieure kwaliteit.

6. joulukuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Had ik eerst maar reviews gelezen

Had ik eerst maar reviews gelezen, trui is van slechte kwaliteit. De rits is meteen kapot en de maat valt erg klein. Geen retourformulier aanwezig en als ik het bedrijf wil bellen, is er een voicemailbox die vol is.

6. joulukuuta 2023

Slechte klantenservice

Geen retour formulier.
Wel mail met vrolijke emoijs maar geen retour formulier.
Maat schoen groter dan euro maat, kwaliteit ook minder als gedacht.
Prijs wel Europees, is gewoon de zoveelste Ali express.
Ik bestel hier niet meer ,hoop wel dat geld nog retour komt.
Revali

5. joulukuuta 2023

Echt Chinese meuk

Dit is echt Chinese meuk. Europese prijzen voor goedkope troep.
Klantenservice door ene Saskia is absoluut geen service te noemen. Laat dit een waarschuwing zijn, koop hier niets. Garantie tot aan de deur!!

4. joulukuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin