Oplichters. Super vaag zijn over de prijs tijdens het mail contact. Dan na de werken direct te betalen, 590€. Ik vroeg nog naar een factuur online om later te betalen, daar wouden ze niets van wete... Näytä lisää
Filip Daktechniek
Beste, Zelfde slechte ervaring als onderstaande. Website vermeldt 49,50 euro voor de reiniging van de schouw + vervoerskosten... blijkt dan ter plaatse te gaan over de prijs per meter. Daar sta je... Näytä lisää
Prijzen online kloppen niet. Op de website is niets te vinden over "prijs per meter". Je verwacht een veging van € 49.50 met camera inspectie (€ 130) om met een gerust hart de winter in te gaan,... Näytä lisää
Oplichters.
Super vaag zijn over de prijs tijdens het mail contact. Dan na de werken direct te betalen, 590€. Ik vroeg nog naar een factuur online om later te betalen, daar wouden ze niets van weten. Op de handgeschreven factuur staat niets ivm het bedrijf, nergens een adres te vinden, geen enkel gegeven dat klopt. Echte dieven.
Opgelicht voor €705,96
Opgelicht voor €705,96
Prijzen waren telefonische afgesproken, meermaals bevestigd, als puntje bij paaltje kwam werden er andere prijzen voor onze neus geduwd als we cash zouden betalen zou het goedkoper zijn %6 van de btw, vogelnest verwijderd maar dit klopt niet want de schouw was een jaar geleden gereinigd, betalen moest want de Nederlandse man was zeer agressief en stapte naar u toe uit angst betaald - klacht bij FOD economie consument ingediend - klacht bij de bank ingediend alsook bij de politie ik raad iedereen een klacht in te dienen voor zulke praktijken op te pakken. btw nummer is van Nederland adres klopt niet uit Nederland en hij geeft aan Belgische te zijn klopt ook niet + Iban is ook van Nederland + niks Belgische aan - kvk nummer klopt niet alles aan deze praktijken leiden naar oplichting! Pas aub op!
schandalig duur voor het dertig min…
schandalig duur voor het dertig min werk. Er werd ons niet gezegd dat de prijs per meter was + werd er een camera inspectie gedaan en een meting waar niet om gevraagd werd, totale prijs 597 voor een schouw van 4 meters te vegen.
Echte oplichters en vernieler zijn het
Echte oplichters en vernieler zijn het. Een half uur werk
Een vogelnest uit de schoorsteen halen dat nog helemaal in takt is. Kan onmogelijk
Vogelbestendige kap geplaatst. Nog wel op de verkeerde schouw
Gevolg verwarming geeft foutmelding aan
En dan zo duur. Per meter betalen staat niet op hun website . En dan nog veel te veel meter aanrekenen
Echte een schande
Malafide praktijken
Beste,
Zelfde slechte ervaring als onderstaande. Website vermeldt 49,50 euro voor de reiniging van de schouw + vervoerskosten... blijkt dan ter plaatse te gaan over de prijs per meter. Daar sta je dan met je mond vol tanden en een factuur van 500 euro...Had hiervoor ook nog gebeld, met hetzelfde antwoord, dat het enkel ging over 49,50 euro + transport. Jammer genoeg had ik nog geen ervaring met dergelijke prijzen. Bij deze probeer ik andere te waarschuwen. Hopelijk kunnen deze praktijken snel gestopt worden...
Was een Nederlander die hier langs…
Was een Nederlander die hier langs kwam. 49€ per meter... stond niet eens vermeld op hun site. Ter plaatste annuleren was dan 110€. Dan na nog geen 5 minuten stond hij al terug binnen met een factuur van 470€.
Er waren bouwvakkers bezig op de werf en volgens hen is er niemand op het dak geweest. Jammer dat ik het pas achteraf gehoord heb.
Eerste keer, maar zeer zeker ook de laatste keer dat ik zaken doe met die oplichters.
Grote bedriegers.
Grote bedriegers.
Prijzen op de website kloppen niet, ze rekenen het 10 voudige aan!
500 euro voor 30 min werk en dan trekt het nog op niets ook!
Prijzen online kloppen niet
Je verwacht een veging van € 49.50 met camera inspectie (€ 130) om met een gerust hart de winter in te gaan, ongeveer € 180 ex BTW, wat wij een eerlijke prijs vonden en dus een afspraak boekten.
Werkelijkheid; 49.50 euro per meter waar er dan nog 2 meter teveel werd aangerekend (achteraf pas ontdekt dat onze schouw geen 8 maar 6 meter is), vogelnest verwijderen (€ 115) is blijkbaar geen deel van het vegen van de schoorsteen dus werd óók extra aangerekend.
Én dan nog voorrijkosten van € 25 durven tellen.
Er werd hier 45 minuten gewerkt voor € 706.
Bedriegers.
Vandaag langs geweest
Vandaag langs geweest, 30 min binnengeweest om een vogelnest te verwijderen, 900 euro betaald, meermaals terug proberen bellen maar helaas zonder antwoord, pure oplichterij!!!
Totale oplichterij
Totale oplichterij. Prijs vanaf 49,5. Is EEN KWARTIER binnen geweest, heeft 691 Euro gekost. Op de website staat vanaf 49,5 euro. In de kleine lettertjes staat eveneens dat de prijs per meter wordt berekend, maar niet dat het 49,5 per meter is. Trouwens een Nederlander, met een Nederlands BTW nummer. Bedrijf noemt Mollen techniek, onvindbaar op Google Maps, is actief in autohandel...
Afzetterij eerste klas
Afzetterij eerste klas! 500 EURO voor half uurtje werk.
Ook hier wit busje met Nederlandse nummerplaat. Misleidende advertentie. Shame on you Filip, of wie je ook bent!
Oplichter
Misleidende website enen u denkt bij een Belgische firma terecht te komen, dus niet. Wel komt er een Nederlandse oplichter langs , die voor een uur werk 800
Euro vraagt .
Politie inschakelen en klacht neerleggen
Bedrog
Zijn minder dan een uur bezig geweest en hebben 720 euro aangerekend. Zogezegd 'per meter'. Online lezen we dat dit normaal gezien tussen de 65 en 175 euro zou kosten. Geen certificaat gekregen, factuur zou genoeg zijn volgens hen, maar nu lezen we ook dat dat niet het geval is. Omdat dit onze eerste ervaring was met een schoorsteenveger, hadden we zelf geen idee van de prijs en hebben we dus onmiddellijk betaald.
Erg teleurgesteld dat er mensen zijn die op deze manier geld proberen te verdienen.
Zeer misleidende prijzen
Zeer misleidende prijzen. Op de website staat vanaf 49€. Bij het betalen blijkt dit ineens per meter te zijn. Zo loopt de prijs wel heel snel, heel hoog op. Misleidende oplichterij!
Oplichters
Factuur van 380 euro en we kregen geen reinigingscertificaat mee voor de verzekering. Volgens hun is factuur goed genoeg maar dit is onjuist. bedrijf komt uit Nederland, ookal is de website belgisch...
Ik snap niet dat google deze bovenaan de lijst zet als je schoorsteenveger zoekt...
Oplichterij!!
Oplichters
Oplichters! Niet doen. Bieden tarieven aan van zo'n 45€ en factureren je dan 421€, zogezegd omdat die 45€ per meter is. Komt op 842 per uur. Schoorsteenveger heeft nl 1/2 u gewerkt. Niet betalen! Verantwoordelijke werd heel grof omdat ik weigerde te betalen.
Komen afspraken niet na!
Komen afspraken niet na! Nu lees ik bij onafhankelijke reviews "oplichterij".
Ben blij dat ik hen gewezen heb op het niet nakomen van hun afspraken, nu ik net verder gegraven heb naar reviews, los van hun eigen voorgestelde reviews. Wat een toestanden! Ik wens daar dus zeker niet meer mee te werken. We gaan verder op zoek naar eerlijke zelfstandigen!
oplichters
oplichters. Factuur van €600 gegeven voor werken van 15 minuten. Online te lezen dat ze dit bij iedereen lappen. NIET MEE WERKEN!!!
Professionele oplichters
Tot 3 x toe afgesproken prijs 49,5€ voor de schouw te vegen en +25 verolaatsingskosten. Factuur van 500€ gekregen. Na bedreiging betaald. Professionele oplichters
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.