Top bedrijf
Al 2 keer gebruik van gemaakt en een top ervaring. Vandaag kwam monteur Ramazan langs en die gaf een super service. Heel blij mee. Blijf klant dus.
De Fietswacht is in als eerste gestart met het aanbieden van fietsreparatie en onderhoud op locatie. Onze werkzaamheden zijn in de loop der tijd uitgebreid met het afmonteren van fietsen, een unieke slotservice, het repareren van rolstoelen, rollators, bolderkarren en kinderwagens. Tevens verhuren en verzekeren we fietsen. Inmiddels heeft de Fietswacht zich ontwikkeld tot een begrip in Amsterdam, Amstelveen, Almere en Zaanstreek en omgeving!
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Super snelle en goede services. Fijn geholpen door de monteur genaamd Ramazan. Ik zou het iedereen aanraden!!
29 juli 2025 is de achterband van de fiets vervangen. We moesten gelijk pinnen, op zich geen probleem, de factuur zou worden opgestuurd. Diverse malen gebeld,maar nemen niet op. Diverse keren gemaild met verzoek de factuur op te sturen maar krijgen geen enkele reactie. Dit geeft allemaal een nare bijsmaak en ga je eraan twijfelen of dit wel een betrouwbaar bedrijf is.
We hebben de factuur nodig om de betaling in onze administratie te kunnen verwerken.
AutoGlasProfs
Na maanden toch nog een reactie van het bedrijf met een plausibele verklaring voor het moeizame contact. We hebben uiteindelijk alsnog de factuur ontvangen. De fietswacht lijkt de communicatie nu goed geregeld te hebben want het contact nu verliep soepel en correct.