Vi var i dialog med Festkongen/Perronen og i gang med at aftale en fremvisning. Fremvisning var aftalt og vi manglede blot lige tidspunkt. Vi får bekræftet, at når der er booket fremvisning, så rese... Näytä lisää
Jeg fik Mortensaften leveret 8 kuverter, og det var en blandet oplevelse. Prisen var ikke ret høj, men det burde den nok have været. Forretten og desserten var helt fine, men hovedretten var under... Näytä lisää
Købte Grillmenu 4 til fest, hvor Festkongen kom 2 timer før aftalt spisetid kl 18, hvilket undrede os, da der ikke skulle steges hele stege. Kl 18 kunne gæsterne gå til grillen, hvor en stor del... Näytä lisää
Fantastisk mad Til fødselsdag, virkelig en dejlig oplevelse, nemt og overskuelig og masser af mad til flere dage, ikke fest uden rester 😍, og prisen var så fornuftig at det langt fra kunne betale sig... Näytä lisää
Sønderskovvej 15, 8362, Hørning, Tanska
- lager@festkongen.dk
- festkongen.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
STOP........!!!!!!
Ønsker du en fest hvor de værst tænkelig ting kan ske, så skal du helt sikkert vælge Festkongen, eller Århus service udlejning som de også kalder sig.
Det er det mest uprofessionelle firma. Ubehøvlet behandling fra deres medarbejdere.
Ønsker du tallerkner i 12 forskellige slags mærker/former osv. Så kan de også klare det. Eller for den sags skyld hullede stole, uden skruer, bukkede ben, fyldt med hundehår, mm. NY lakererede gulve som er rådne i enderne og som altid ligger udenfor i alt slags vejr, det holder lakerede gulve til hvis i skulle være i tvivl. I behøver heller ikke at drikke jer fulde til festen, gulvet skal nok sørge for at det gynger. Endnu bedre er hvis du ønsker glas med skår eller gamle rester fra mad, det smager skide godt, og er ikke til at få vasket af. Rigtig held og lykke med jeres fest hvis i ønsker at leje af dem. Kan kun fraråde dem, det vil ødelægge jeres fest, humør osv. Så for Guds skyld vælg nogle andre.
Ved afleveringen af service, gulv, stole osv idag kan vi fortælle at vi mødte et par som var så skuffede, deres fest var også ødelagt og vil heller ikke anbefale dem.
Rigtig god aften.