Batterionline.se Arvostelua 2 783

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Saanut 5/5 tähteä

Tyvärr passande inte rullborsten till min Dyson V6 animal extra. Jag valde kanske fel, då V6 inte verkar vara samma som V6 animal. Hur gör jag en retur? Fick snabbt svar och återbetalning. Så br... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 3/5 tähteä

Jag fick den vara som jag beställde. Och det är väl det man kan förvänta sig, eller? Frakten var dyrare än två batterier.

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, laddaren gör vad den ska och verkar faktiskt vara en Bosch originalladdare trots att priset sa något annat.

Saanut 5/5 tähteä

Tydlig produktinformation och beställningsprocess. Ypperligt bra leverans med övrig information och överkomliga priser. Bra jobbat.

Yrityksen tiedot

1. Akku- ja paristokauppa
  2. Autonakkukauppa
  3. Puhelintarvikekauppa
  4. Valokuvaliike
  5. Televiestintä
  6. TV-myymälä

Yrityksen kirjoittama

Batteri Online erbjuder privatpersoner och företag kvalitetsbatterier till konkurrenskraftiga priser. Vi behandlar varje beställning efter bästa förmåga så att du får de bästa produkterna så snabbt som möjligt och till ett bra pris. Genom att använda Internet som vår försäljningskanal sänker vi driftkostnaden nämnvärt då vi inte behöver några lyxiga lokaler och heller inte lägger ned några pengar på dyra försäljningskataloger etc. Batterierna som du hittar i vår nätbutik är därför billigare än de du hittar i varuhusen eller på köpcentret. Batteri Online har fokus på att alltid leverera färska batterier av god kvalitet och vi arbetar därför med fjärrlager. Vårt fjärrlager i Danmark är stor och omsättningen av varor är mycket hög. På så sätt slipper vi riskera att batterierna ska bli gamla och dåliga och vi kan därför hela tiden garantera dig färska batterier. Alla beställningar vi skickar levereras via DHL / UPS utan några dolda avgifter. Vi utvidgar sortimentet varje dag och om det är något du inte hittar ska du inte tveka att kontakta oss. Vi återkommer så snabbt som möjligt med produkten till ett bra pris. Om du tvekar gällande vilken produkt som bäst passar ditt behov får du gärna kontakta oss via e-post eller slå en signal på telefon. Vi jobbar hårt för att Batteri Online ska vara en enkel och användarvänlig webbutik. Har du några önskemål eller förslag sätter vi stort värde på om du kontaktar oss så att vi kan bli ännu bättre. Tack för att du tog dig tid att besöka vår webbsida, vi hoppas att du trivs och att du får en trevlig köpupplevelse. :)

4,4

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

De dar alldeles för lång tid innan man…

De dar alldeles för lång tid innan man får varan
BA

9. huhtikuuta 2026

Hej Bengt 💐

Tack för din feedback.

Vi kan se att din beställning skickades den 9 april och levererades den 14 april.

Då vi har en förväntad leveranstid på 3–5 vardagar innebär det att din vara levererades helt inom ramen för vad vi lovar. Vi beklagar om du upplevde väntetiden som lång, men vi är glada att paketet kom fram som planerat.

Saanut 2/5 tähteä

Om det skickas till rätt adress skulle…

Om det skickas till rätt adress skulle man nog vara nöjd väntar fortfarande på leverans

8. huhtikuuta 2026

Hej Peter💐

Tack för din feedback. Jag beklagar verkligen att det har uppstått förvirring kring din leverans.

Jag kan se i systemet att paketet levererades den 14 april, men att det verkar ha blivit omdirigerat till en annan adress inom samma stad. Eftersom det ser ut som att du ännu inte har fått det i handen, vill vi naturligtvis gå till botten med vad som har hänt.

Jag skickar precis ett mejl till dig med spårningsuppgifter och mer information, så att vi kan se till att paketet hamnar rätt så snart som möjligt.

Laddare köp

Betalde för en laddare ca 7000kr, fick inte än den efter två veckor. Dem skulle återkomma till oss, men det hänt aldrig.

1. huhtikuuta 2026

Hej AD💐

Tack för din feedback. Jag beklagar verkligen att du har fått vänta så länge på din laddare och att kommunikationen inte har fungerat som den ska.

Jag har nu undersökt spårningen och ser att det har uppstått ett fel hos vår speditör. Det står att 'Sändningen har dessvärre sänts fel, men vidarebefordras till rätt ställe', men tyvärr har den skickats tillbaka till oss istället. Detta har legat utanför vår kontroll, men vi tar givetvis fullt ansvar för att lösa det nu.

Jag kommer att skicka ett mejl till dig direkt med information om hur vi snabbast skickar ut en ny laddare till dig eller hur du vill gå vidare.

Bosch batteri dålig kvalitet

Det är ett Bosch-batteri som jag köpte. Väldigt dålig kvalitet, vilket får mig att undra om det ens är ett riktigt Bosch-batteri. Har använt det två gånger och min dammsugare fungerar bara 5 minuter.

31. maaliskuuta 2026

Hej Davida 💐

Tack för din feedback.
Vi beklagar verkligen att ditt batteri inte lever upp till förväntningarna.

Vi vill börja med att försäkra dig om att vi endast säljer originalprodukter från Bosch, men det låter som att du kan ha fått ett måndagsexemplar med ett tekniskt fel. Ett batteri på 2,5Ah ska självklart hålla längre än 5 minuter.

Jag skickar ett mejl till dig direkt så att vi kan titta på detta och hjälpa dig med en reklamation eller ett byte så snabbt som möjligt.

Dålig produkt

Dålig produkt! Man laddar den flera timmar och den räcker bara ca 2 dagar. Rekommenderar inte att köpa!

6. huhtikuuta 2026

Hej Amira 💐

Tack för din feedback.

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med batteritiden på din Oral-B Vitality Pro.

Batteriet ska normalt sett hålla längre än två dagar vid normal användning, så det låter som att något inte står rätt till med just ditt exemplar. Vi vill gärna hjälpa dig att undersöka om det rör sig om ett garantifall eller ett tekniskt fel.

Jag kommer att skicka ett mejl till dig direkt så att vi kan titta närmare på detta och hjälpa dig med en lösning så snabbt som möjligt.

Med vänlig hälsning

Besviken – lurad på köpet

Jag köpte en Apple-laddkabel i tron om att den var ny och original.
Det jag fick var en använd kabel i en liten plastpåse!
Det stod ingenting på hemsidan om att kabeln var begagnad.
​Rekommenderas ej👎

7. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hej Ammar,

Tack för din Trustpilot-recension.
Det är inte helt korrekt. Vi har försökt att skriva på just den produkt du köpt varför den levereras som den gör:

Varför levereras min kabel utan originalförpackning?

Hos Batterionline arbetar vi med ”upcycling”, det vill säga att ta tillvara på sådant som andra inte längre använder. Äldre telefonmodeller plockas isär i delar för att sälja skärmen och andra delar separat.

Många konsumenter köper i dag nya telefoner inklusive kablar och laddare, som därefter blir liggande oanvända i en låda.

Genom en av våra samarbetspartners köper vi partier av kablar som har tagits ur originalförpackningen, efter att telefonen har sålts utan tillbehör eller plockats isär som reservdelar.

Kabeln har aldrig använts och omfattas av full garanti och reklamationsrätt.

Jag skickar dig ett mejl angående ångerrätt om du önskar det.

Batterionline.se💐

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin