Zeer tevreden. Mijn schermpje voor de fatbike werd dezelfde dag nog verzonden. Helaas ging er iets mis bij DHL, maar dit werd direct en netjes opgelost door zonder gedoe een nieuwe op te sturen.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Top winkel! Super betrouwbaar en snelste levering. Ik had mijn controller besteld en 20 minuten later was die al verpakt. Het word heel netjes verpakt. Klantenservice ook top, ik stelde een vraag en 2... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik had een controller gehaald is super snel werkt goed en gekke optrek en duurde 2 dagen tot dat het binnen thuis kwam maar aleen die lavancier moet gefixt worden ik moest wel 1 maand wachten.
Ik heb er perongelijk 2 dezelfde pakketjes gekregen maar ik mocht het houden van hun en ze leveren het binnen 3 dagen en het is heel goeie kwaliteit
FatMotion is dé specialist in fatbike onderdelen en accessoires in Nederland. Wij combineren passie, snelheid en innovatie om u de beste kwaliteit te bieden. Van krachtige motoren tot premium remsystemen en slimme displays: bij ons vindt u alleen zorgvuldig geselecteerde producten die écht werken. Wij staan voor directe levering, eerlijk advies en scherpe prijzen. Meer power, meer controle, meer fun — dat is FatMotion. Bestel vandaag nog en ervaar het verschil.
2712AH, Zoetermeer, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Goede prijzen, snelle levering en onderdelen van topkwaliteit. Mijn fatbike rijdt weer soepel als nooit tevoren!

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Goeie communicatie!! Onderdeel bleek niet te passen , kon geretourneerd worden zonder ploblemen.. zal zeker weer bestellen en zou jullie aanraden bij anderen

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Snelle levering en zoals op de site staat.
Klantenservice voor vragen: super snel, duidelijk en mee denkend, top

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Alles gut danke netter Verkäufer gerne wieder

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Controller besteld alles werkt top en erg blij mee

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Deze zaak is geweldig, leuke prijs, snel klaar ook op zondagen, en door deze mensen heb ik de vertrouwen in mijn fatbike terug!

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Fatbike display besteld die opvoerbaar was..blijkt niet opvoerbaar te zijn ..alle codes in gevuld .ligt het aan mijn controller zeggen ze ..het display van mijn vriend erop gezet waarmee mijn fatbike wel 45 km per uur gaat ..nu kan ik het display niet retour sturen omdat ik het "gebruikt" heb ..slechte service

شركة رائعة وطبيبة محترمة وتعرف كيف التعامل مع الأطفال

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Mijn ervaring met FatMotion was uitstekend. Ze zijn zeer professioneel en houden zich strikt aan de afgesproken levertijden. De klantenservice is geweldig snel, vriendelijk en altijd behulpzaam in de communicatie.
Ze bieden regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen, en ik voel me altijd op mijn gemak bij het bestellen dankzij hun eerlijkheid en transparantie tijdens het hele proces.
Ik raad hen ten zeerste aan voor een betrouwbare en soepele winkelervaring.!

Overzichtelijke site.
Snelle levering , mochten er vragen zijn word je binnen een kwartier via de app geholpen.
Zeer klant gericht en denken met je mee .
Ga zo door !

متجر حلو و شفافية في التعامل انصح به بشدة

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Ik heb een buitenband en binnenband voor slechts maar 37 euro . En de bestelling word geleverd binnen 1 dagen , top service

Vastaus yritykseltä Fatmotion
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.