NVT Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Retourzending ging volledig fout door een verhuizing van hun welke niet gecommuniceerd is. Daardoor pakketje dus op oude, verkeerde adres afgeleverd. Voor die tijd, tijdens en na de retour zending... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Chatgpt gevraagd voor het verwisselen van mijn bakfiest(urban). Kreeg een link van fatdaddy. Vervolgens op de website gegevens ingevuld. Moest het transport kosten vooraf afrekenen. Afspraak 29-07... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Fatdaddy.nl Entgegen der schlechten Bewertungen hier - welche sich wohl hauptsächlich auf den mittlerweile insolventen Fatdaddy-Ableger in Deutschland beziehen - habe ich dennoch eine Bestell... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zeer onprofessionele service Fatdaddy Diemen!! Nog nooit zo’n onprofessionele houding meegemaakt. De afspraak voor het ophalen van mijn fiets is twee keer verplaatst. De derde keer sprak ik met D... Näytä lisää

Huono

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Gaaf, cool, service gericht kwaliteitszaak

Heb eerst een proefrit gereden op de zero 10x. Wat een beest van een step. De bestelling ging super en op de afgesproken dag geleverd. Sam van Fatdaddy heeft mij super goed geholpen en top uitleg gegeven. Goed mijn behoeften bekeken en daarom ook zijn upsale kunnen doen. Super blij mee.

Na 24 km kreeg ik een lekke achterband en liep nog tegen wat andere technische dingen aan. Sam was gelijk mijn held. Kreeg een goed luisterend oor en de juiste info👍🏼. Na 40 km was mijn voorband lek, terwijl ik er zeker geen rare dingen mee deed. Weer contact gehad met Sam van Fatdaddy. Sam heeft het weer super opgepakt. Het bleek een kleine serie te zijn, volgens Zero, waarbij er een fout is gemaakt met het plaatsen van de binnenband in de fabriek. Gister hierover gebeld, gister een top oplossing gekregen en vandaag krijg ik de nieuwe binnenlanden.

Mensen van Fatdabby. Bedankt voor de goede en juiste service. Dit staat wat mij betreft op een hoogte waar heel veel bedrijven in Nederland nog wat van kunnen leren. Ga zo door.

12. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Hallo Peter, bedankt voor je review en leuk dat je onze service zo goed ervaart (daar doen wij het ook voor). Wat een mazzel, eerst je achter en daarna je voorband.

Hopelijk is alles nu goed opgelost en kan je nog jaren genieten in Griekenland.

Uitstekend geholpen door Sam van Fatdaddy

Wij werden geholpen door Sam van Fatdaddy onwijs klantvriendelijk
Vol lof voor deze jongeman, de beste service ever gehad!!

11. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Wij hebben je compliment doorgezet naar Sam, hij was er helemaal blij van. Geniet van je nieuwe aankoop Jane!

Saanut 4/5 tähteä

Sam heeft me prima geholpen

10. toukokuuta 2021

Vastaus yritykseltä NVT

Wij hebben je compliment doorgezet naar Sam, hij was er helemaal blij van.

Geniet van je nieuwe aankoop!

Super helpful people

Very helpful and responsive stuff here! Just ordered a one wheel and they helped me through the process so smoothly within no time. May the rider gods be with you all!

29. huhtikuuta 2021

Excellent site

Excellent site, easy to find what you're looking for.
Great prices and checkout accepts PayPal which makes the transaction even faster and easier.

Excellent.
Thanks
Derek Bonds.

26. huhtikuuta 2021

Love the site

Very easy to order and good help from the team, i will be back and that is a fact.

25. huhtikuuta 2021

ATSA Everyday® Skateboard Backpack

Ik heb net een ATSA Everyday® skateboardrugzak gekocht. Was supergemakkelijk om te doen, had zelfs de mogelijkheid om over een periode van 3 maanden te betalen, zodat ik niet al mijn gespaarde geld in één keer hoefde uit te geven. Super!

21. huhtikuuta 2021

💪💜

Super vriendelijk en behulpzaam, heel Fijn dat ik de onewheel kon uitproberen!

21. huhtikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

I buy a dualtron mini, but...

I buy a dualtron mini.
Pay with PayPal, after 2 days My order is canceled and I receive this email:
“ We experienced many cashbacks in the past and your order got slipped through.
​We only accept bank transfers from Italy”
​Hope you understand.

​so, I don't recommend it at all.

15. huhtikuuta 2021

Hello Nicolo,

Sorry to hear that you've had a bad experience with ordering. Sadly we've had a lot of fraudulent orders from Italy (which we all shipped out), hence we've had to decide to take some drastic measures in Italy. We are more than happy to continue your order if you can change the payment method.

The (real)people behind Fatdaddy

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin